kadının orgazm sesini duymak erkeğin işini iyi yaptığı anlamına gelir ve erkeği de mutlu eder duymak tahrik edicidir tabi kadın tarafından rol yapılmıyorsa
Ses, zaten her konuda etkin bir faktör. İletişimde nasılsa seks sırasında da ayırt edici bir fark yaratıyor. Dolayısıyla elbette o anda ses tonu ve inleme beyni "bak işte oldu" konumuna getiriyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Hem o sesi duymak, hem de çaresizce kıvranışlarını izlemek tahriğin yanı sıra tatmin de eder... 🔥
Fazla hayal kurmuşsun. Kadın çaresiz değil, sen nasıl zevk alıyorsan o da aynı şekilde zevk alıyor. İkiniz esitsiniz
@Baleman hayal mi sdfhgsfdghsfdgh
Böyle hayale can kurban kdldlflfl
@serenia sende mi brütüs :D
Kdkflfflclclcl
Hiç yaşamamış gibi konuşmuyor musunuz beni bitiriyonuz sksks
Duymak daha tahrik edici tabi ki
Tabi ki duymak daha tahrik edici
duymak tahrik edici tabi ki de
Mastürbasyon yapmak sessiz bir seksten daha iyidir, mümküns eiki tarafta ses çıkartmakta çekinmesin...
Kesinlikle
kadının orgazm sesini duymak erkeğin işini iyi yaptığı anlamına gelir ve erkeği de mutlu eder
duymak tahrik edicidir tabi kadın tarafından rol yapılmıyorsa
Ses, zaten her konuda etkin bir faktör. İletişimde nasılsa seks sırasında da ayırt edici bir fark yaratıyor. Dolayısıyla elbette o anda ses tonu ve inleme beyni "bak işte oldu" konumuna getiriyor.
Duymak bizi uçurur hele beraber oluyorsa sesler birbirine karışır o un zevki varya en yükseğe çıkarır
Duymak daha tahrik edici tabiki de. O ses daha çok etkiliyor bizim rahatlamamizi da kolaylaştırıyor bence
hemcinslerime tavsiye.. kadın ses çıkarmıyorsa bilin ki tecrübelidir.
Ses duymak hoşuma gidiyor ve bu sesi en iyi Ukrayna'da,. Ukranyali kızlarla yaşayabiliyorsun.
Duymak itiirmesi içinde iken o an ve devam etmek onu dinlemeden kasılmasindeli eder beni
Tabiki de duymak inlemesini titreyişini hissetmek ve kalp atışlarını duymak inanılmaz bir haz
Duymak tabi ki de hatta numaradan da olsa inleme ve bağırış yaparsanız bile hoşumıza gider
Duymak daha tahrik ediyor, görev tamamlanmış gibi hiss verir muhtemelen.
Duymamak mümkün mü, bacaklar kitleniyor, kesif sesler çıkıyor, tırnaklar derimize geçiyor
offf o iniltiler beni çok yükseltiyor.
O dakikalar süren gitgellerin sertleşmesi ve kadının inlemelerinin artması... mmm
Duymaktır heralde
Kesinlikle öyle
Duymak değil dinlemek isterim her saniyesini
İnleye inleye duymak daha tahrik edici.
Duymak tabi ki inlete inleteee miiss
tatlı inlemeler keyif veriyor 🔥
Tabiki duymak daha tahrik edici bi erkek için☺
bağırmasın da ne yapıyorsa yapsın
Başka işiniz yok mu yahu? Çok önemliydi
Duymak heralde daha etkilidir
Tabii ki de duymak.
duymakkkkkkkkkkkkkkkkk :) :)