Cinsel Yaşam Evlilik dışı hamile kalsam beni böyle alan biri çıkar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evlilik dışı hamile kalsam beni böyle alan biri çıkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kalmamışsan hamile kalma evlendiğinden kal niye başkasından kalacaksın. Eğer hamile isen ve baba yoksa ortada elbette bir alıcı çıkar sanada 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kalmamaya bak, çok aşık olan olursa alır ama bunu isteyen kişiyi bulmak zor olur 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Guzelligine bagliGoster alir ya da almaz derim 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. böyle yapcaana evlen boşan ne die uğraşıyosunki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Alan olur illa bulur biri ama hamileyken degil çocugu doğurcaksın büyütceksin 0 0 Yorumla
KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Galiba yaptın çocuğu baba arıyorsun 4 3 Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl ben olurdum Yorumla KelebekBlossom 1 yıl @Borsa_Kaplanıı buyur ol orada Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl kabül eder mi Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok zor öyle bir durum mu söz konusu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
qülkokusu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Düşün bakalım çıkar mı 1 1 Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl ben geçmişe bakmam Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Çok kötü bir his ya allah düşmanıma vermesin 1 0 Yorumla
kemalburak38 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Başkasının çocuğunu niye başkası baksın 1 1 Yorumla kemalburak38 1 yıl Gel kız ben alcam seni Yorumla
Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bu saçmalığı neden yapayım? 1 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Yaş gelmiş 39 a neden yapmayasın Yorumla Trachovski 1 yıl @KelebekBlossom ne alakası var? kim s. ktiyse ona gitsin s. kilirken iyiydi dimi? Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Engel olabilir 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çıkar ama lakin onunda durumu ortada olur 😉 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Süper loto mu bu 🥰🥰 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence çıkmaz. Sperm kimdense o almalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hamile bırakın alsın yoksa zor enayi bulursun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Almıyosa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Almiyosa neden veriyon ona derler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Temiz kalsaydin derler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl sen eşya mısın da seni alıyorlar 1 2 Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl öyle demek istemedi kabül eden demek istedi benim gibi ğazmişe bakmayan biri alır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Borsa_Kaplanıı biliyorum zaten. öyle demek istemediyse öyle demesin. önce bu cinsiyetçi dili değiştirmek lazım Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hamile bırakan alsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O almıyor Yorumla Sitemkarım 1 yıl Hamile birakmasını biliyorsa sonucuna da katlansın bi zahmet Yorumla
muhammet0707 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Çıkar tabi 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ben alırdım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çıkmaz 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Çıkmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Enayiyse alır 2 1 Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl yoo değilim geçmişe bakmam Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok seksi misin 0 20 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli mi hamile bırakan Yorumla Soran 1 yıl Sonradan evlendi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni hamile bırakıp kı Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli olduğunu bilerek mi seks yaptın Yorumla Soran 1 yıl Dedim ya evlenip boşanmış o zaman seks yaptık aramız bozuktu o arada evlenmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç kere yaptınız ne zaman hamile kaldın Yorumla Soran 1 yıl İki kere Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç aylık hamilesin Yorumla Soran 1 yıl 7 aylık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yuh niye aldırmadın Yorumla Soran 1 yıl O zamana kadar farketmedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ailen peki Yorumla Soran 1 yıl Ailem mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biliyor mu Yorumla Soran 1 yıl Biliyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne diyolar Yorumla Soran 1 yıl Ne desinler kızıyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çalışıyor musun sen Yorumla Soran 1 yıl Çalışmıyom Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. cıkar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kalmamışsan hamile kalma evlendiğinden kal niye başkasından kalacaksın. Eğer hamile isen ve baba yoksa ortada elbette bir alıcı çıkar sanada
Kalmamaya bak, çok aşık olan olursa alır ama bunu isteyen kişiyi bulmak zor olur
Guzelligine bagli
Goster alir ya da almaz derim
böyle yapcaana evlen boşan ne die uğraşıyosunki
Alan olur illa bulur biri ama hamileyken degil çocugu doğurcaksın büyütceksin
Galiba yaptın çocuğu baba arıyorsun
ben olurdum
@Borsa_Kaplanıı buyur ol orada
kabül eder mi
Çok zor öyle bir durum mu söz konusu
Evet
Düşün bakalım çıkar mı
ben geçmişe bakmam
Çok kötü bir his ya allah düşmanıma vermesin
Başkasının çocuğunu niye başkası baksın
Gel kız ben alcam seni
Bu saçmalığı neden yapayım?
Yaş gelmiş 39 a neden yapmayasın
@KelebekBlossom ne alakası var? kim s. ktiyse ona gitsin
s. kilirken iyiydi dimi?
Engel olabilir
Çıkar ama lakin onunda durumu ortada olur 😉
Süper loto mu bu 🥰🥰
Bence çıkmaz. Sperm kimdense o almalı.
Bayağı bir sevmesi lazım
Hamile bırakın alsın yoksa zor enayi bulursun
Almıyosa
Almiyosa neden veriyon ona derler
Temiz kalsaydin derler
sen eşya mısın da seni alıyorlar
öyle demek istemedi kabül eden demek istedi benim gibi ğazmişe bakmayan biri alır
@Borsa_Kaplanıı biliyorum zaten. öyle demek istemediyse öyle demesin. önce bu cinsiyetçi dili değiştirmek lazım
Baskasina ver biz alalim ohh
Niye kalıyorsun ki kalma
Hamile bırakan alsın
O almıyor
Hamile birakmasını biliyorsa sonucuna da katlansın bi zahmet
Çıkar tabi
Çıkar g*vat çok
ben alırdım
Çıkmaz
Olur alirim
Kanka eşyamısın sen
Çıkmaz.