1 yılÇıkar bir gün elbet. Her zaman dediğim gibi büyük bir kısım istediğini alana kadar beyaz atlı prens gibi davranıyor istediğini alınca gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Geçmiş olsun üzüldüm yaşadığın duruma, ama böyle birinin hayatından gitmiş olmasina da sevindim. Kim bilir başka ne haltlar yemiştir. Seni üzdüğünden kat ve kat üzülmesini diliyorum... Dertleşmek istersen de canın sıkkın ise dertleşebiliriz. Böyle insanlara her zaman lanet ediyorum
14 Yorumla- 1 yıl
İnşallah moralim yerine geldi şuanda sevgilisi olup mutlu olduğunu görünce ağlıyorum her dakika başı nefes alamıyorum inşallah ahım yerde kalmaz
- 1 yıl
Merak etme ahın kalmayacak, ah öyle bir anda çıkar ki işte o zaman kimin ahını aldım diye düşündürür insana. Senin üzülmene gerek yok anlıyorum şu an çok zor ve sevmişsin gerçekten ama inan bana zaman geçtikçe düzeleceksin. Sadece ilk zamanlar bu imkansız gibi görünüyor insana. Hayatından çıktığı için böyle kötü karakterli bir insan ben mutluyum açıkçası. O güzel kalbin çok mutlu olacak zamanla inanıyorum 😊
- 1 yıl
Çok teşekkürler morelimi düzetiğin için
- 1 yıl
Faydam olduysa ne mutlu bana 🙏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılNe ahı gözüm
Kim çıkaracak o ahı?
Allah mı? İlahi adalet mi?
Allah'ın sana sevgili olmak haram demiş, zinaya yaklaşmayın diye uyarmış
Her türlü haltı yerken aklına gelmeyen Allah şimdi mi aklına geldi?
Sana akıl vermiş, kanmasaydın
Ah vah diye bişey yok yavrum, tutmaz
Kendi ettiğini çekiyorsun01 Yorumla- 1 yıl
Ama evlenicektik biz sözler vermişti beni kullanıp atma derdindeydi cinsellik yaşamadık doğru düzgün oral seks sadece pişmanım da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Bu durum onun adına kötü bir sonuçla sonlandırılabilir tahminimce yaşattığıni yaşamadan gidemez bu dünyadan
14 Yorumla- 1 yıl
İnşallah çünkü şimdi sevgili yapmış ve mutlu gecelerce namazlarda ağlıyorum kalbim kırık şekilde geziyorum ortalıkta inşallah çıkar
- 1 yıl
Senin ağlamana asla gerek yok evet kalbin kırık özgüvenin sarsılmış ama senin ona inattan değil herzaman daha güçlü olman gerekiyor hayat devam ediyor ve sen bu durumu ona güvenerekten yaptın ona olan bağımlılığından merak etme bir gün pişman olduğunu Anladığında sen olmayacaksın
- 1 yıl
İnşallah zamanını bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılHerkes yaşattığını yaşar için rahat olsun iyi ki olmamış böyle biriyle demelisin kendine
12 Yorumla- 1 yıl
Şuanda biriyle sevgili canım çok yanıyor ahım yerde kalıp nasıl mutlu olur diye kendime bile gelemiyorum umarım çıkar
- 1 yıl
Öyle kısa düşünme zamanı geldiğinde sana haber gelir sen kendi hayatında odaklan emin ol imkansız olsa da bir gün yaşattığını yaşar
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılçıkmaz maalesef, her insan kendi tercihleri ile yargılanır, çok kafanı takma ve geçmişte kalma geleceğe bak ve daha çok mutlu olmaya çalış... hayatı kaçırma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılKızlığınız çok önemliyse evlenme sözüne inanıp yapmayacaksınız, çünkü evleneceğinizin garantisi yok... Arkasından beddua etmenin de anlamı yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbenim gibi geçmişe önem vermeyen birini bulup evlen çıkar umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAhın çıkmasını bekleme, hayatın tadını çıkar, herkes hata yapar, bu da senin nazar boncuğun olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Böylelerine bir şey olmuyor
11 Yorumla- 1 yıl
Buna çok üzülüyorum Allah görüyor ya bana yeterli mahşerde karşıma çıkıcak
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılÇıkar fena olur
16 Yorumla- 1 yıl
İnşallah şuanda biriyle sevgili canım yanıyor namazlarda bile ağlaya ağlaya ah ediyorum
- 1 yıl
Tek şey sabır işte , demek ki kötü olacakmış sonunuz ki olmamış , bence bu da iyi bişey
- 1 yıl
O kızla mutlu olmazlar dimi :(
- 1 yıl
Adam böyle bişeyler yapıp bırakıyorsa bi gün sert kayaya çarpar bence mutluluk yüzü göremez
- 1 yıl
İnşallah dediğiniz gibi olur ben yaptıklarımdan pişmanım ve Allah'a sığındım umarım ahım yerde kalmaz teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. çıkmaz hayır her söze inanmayın
00 Yorumla
1 yılÇıkar bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılcikmaz ve sende zevk almadin mi yaparken.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe ahı bu. Ahh işi bitmiş zaten
00 Yorumla
1 yılZor çıkmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler