Ben sevgilimden sıkıldığımı fark ettim böyle gülüyoruz falan beraber ama enerjisel olarak mı anlamadım. Dün onunda bir arkadaşı vardı tüm gün beraberdik.
çocuk tuvalete gittiği anda bile bana bunalmalar geliyor. Çocuk geri geri geliyo sıkılmam geçiyor.
Ama tamamen enerji olarak. Sevgilimle başbaşa kaldık hemen eve gitmek istedim. Tutku var hala yatarken ama anlamadım sizce?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
sıkılmışsındır evet
Engelle gec degisiklige ne dersin tatil de takilmak ister misin
Arkadaşından hoşlanmış olabilir misin? Sevgiline tutku var ama özlem, aşk yok galiba?
Versen bi duzelir hersey
Sadece veriyim görüşmiyim smslldds
Sıkıldıysa ufak bi kacamakta iyi gelebilir
Başka biriyle dimi
Diyeceklerim var secenekler sen ona gore sec ne dersin
Ne gibi
Duymak istersen bklrm
Cinsel ilişki yaşıyor musun. Tam birleşme ama?
Evet
Artık eski heyecan yok monotonlaşmaya başlamış ilişkiniz. Ne kadar süredir berabersiniz?
2 yıl ama ayrıl barış
Yaşlarınızı sorabilir miyim
Ben 25 o 23
Ooo sen büyükmüşsün ☺️ Eee ne yapmayı düşünüyorsun?
Bir ara verin geri gelin
Ara verdik 3-4 gün sonra sevişmemiz iyiydi baya sonra tekrar sıkıldım
Bide barıştığımızdan beri 1 dakikada bosalıyor anlamadım
İşe yaramış bence
Ahahhahahahahahha 1 dkda bosalması iyi mi
Yeniden başlamış gibi sıfırdan heyecan gelmiş ilişkinize 😀
Şu an tekrar gitti ama ne yapmalıyım sence ayrılıyım mı heyecanlandırıyım mı
Olmayan ne
Sevgilim kompleksli ve benimle bile yarışıp sürekli kendini kanıtlamaya çalıştığı için böyle saygım azaldı seks dışında yükselemiyorum
O da herkesle yaşanmaz bence hala kırıntılar var bitmemiş. ilişkinize bir şans daha verin
Sen açık ilişki insanısın
Ya ahahaha anlamıyorum biraz galiba ama sahiplenilip korunmayı da seviyorum onu napıcaz
Birinden birini seçiceksin ya sıkılmayacağın eğlenceli aktif biriyle düzgün ciddi sadık bi ilişki yaşıycaksın ya da kimseye bağlı kalmayıp her teni tadıcaksın ama ikincisinin ilerde geri dönüşü kötü olabilir geçmişin peşini bırakmaz
İkincisini yapmıyorum onu midem almıyor. Sence sevgilimin eksiği ne
Aşağıda gruba okeyim demişsin bunu miden alıyor ama? Bence sevgilinin eksiği değilde seninde söylediğin gibi enerjileriniz uymuyor başlarda heyecan heves sonraları monotonluğa dönüşmüş birbirinize karşı ilginiz kalmamış hala devam ediyor olmanızın sebebi cinsellik. Şu an fbden farksızsınız.
Ya sürekli başka insanlarla birlikte olmak mı daha iğrenç bir kere grup seks yapmak mı sence? Enerjilerimiz uymadığı için yanında darlanıyorum dimi. Bazen ona baktığımda benden çok farklı bir ruh görüyorum. Böyle tanıyamıyormuşum gibi o da beni çok soğutuyor anlıyor musun beni
Ben seni gayet iyi anlıyorum. Ama grup seksi de kıyas yaparak iğrenç değilmiş gibi görmemelisin. Belki sadece ondan sıkıldığın için bu sana normal ya da cezbedici geliyordur bilemem. Sana sorunu söyledim enerjileriniz uymuyor başta birbirinize karşı heyecan ve ilgi olduğu için farketmediniz ama bunlar zamanla yok olunca açığa çıkmaya başladı.
Kimi arar bulamaz kimi kıymet bilemez 🤷🏻♀️
Aramızda geçen şeyleri kavgaları hakaretleri bilmeden tabi
Ozaman seni sıkan şeyler bunlar neden halen onunlasin
Veya artık başka tenler istiyorsun
Rüyamda başka birinin beni öptüğünü gördüm omzumdan falan bu yüzden mi sence
Olabilir uyandığında nasıl hissediyordun ne olmuştu
Yani bi değişik hissettim hoşuma gitti
Sen başka ten arıyorsun bence islanma varmıydı uyandığında? Mesela grup hakkında ne düşünüyorsun
Islanma yoktu çünkü biraz romantik öpücüklerdi rüyamda böyle içten azgınca değil de
Ben okeyim ama sevgilim aslaa yakında babamdan kardeşimden bile kıskanır öyle bir kıskanç vaka
Belki de seni sıkan şeyler budur aşırı kıskançlık biraz özgürce şeyler yaşamak istiyorsun 2 erkek veya 3 erkek hangisi tercihin
Olabilir mesela hem sevgilime hem arkadaşına bir öpücük kondurmak istiyorum o an ahahhaha ama ikisi de birbirini kıskanır sonra yapamazlar 3 fazla
😂😂 oo arkadaşı etkilemiş seni sanırım arzuluyor musun onuda?
Yani tensel bir arzulama mı bilmiyorum ama göresim geliyor o da olsun istiyorum falan yakın olma isteği arzu sayılır mı?
Sayılır hoşuna gitmiş çocuk yakın olsan tensel çekimde olur illaki?
Yani ama ondan da mı sıkılırım sonra dörğcğspxps
Kesinlikle öyle sana başka başka tenler başka başka şeyler lazım 😂 seviyorsun böyle şeyleri
Ne yaptın bakalım
Beni FB yap kendine gelirsin
Aklın karıştı
Diğer çocuk mu karıştırdı sence
Evet kaydın ona doğru
Ayrıl
sıkılmışsın bırak
yenisine geçebilirsin hemen burdayım
Evettt...
Fantezi değiştirin biraz 😅
Nasıl fanteziler mesela
Böyle heyecan verici karşıklı sevdiğiniz şeyler