Sevgilime diyorum bazı şeylerini düzelt yoksa bizden olmaz ama seks konusunda baya iyiyiz sadece seks yetmez diyorum bana yeter o her şeyin üstünü örter diyor bu kadar önemli mi seks abaza mı kendisi ciddi düşünüyoruz bu arada
Cevabın nedir?
1 yılAbaza olmasa herşeyin üstünü örter der mi düşün ki çok üzgünsün ama o şu an onu istiyor ve seni dinlemiyor anlamıyor? Sence örtüyor mu?
048 Yorumla
Soran1 yılBen elimden geldiğince onun yanında oluyorum genelde dert sahibi olan o çok dertlerini anlatır iş aile kendisi sıra bana pek gelmiyor ama ondan sonra konu hep sexe bağlanıyor evet
- 1 yıl
her şey o demek değil seninde dinleneceğin üzüleceğin dertleneceğin zamanlar olacak çok dertlerini anlatması belki de kendini acındırıp işini kolaylaştırmaya çalışmak onu da bilemem ikinci bi konu gerçekten muhafazakar birisi bu kadar şey olmamalı ne olursa olsun herşeyin bi ölçüsü var o kendini kamufle ediyor ikiyüzlülük yapıyor herşeyde bi denge vardır hem muhafazakar hemde bu kadar önem veriyor çelişkili baya
Soran1 yılMuhafazakardan kastım baskıcı rahat değil benim kadar geniş düşünmüyor ama bilmiyorum aşırı seks yoğunluklu biri
- 1 yıl
Hislerin gerçek sürekli dert tasa dinleyen ve sürekli kendinden ödün veren sen isen kullanılıyorsundur dost acı söyler
- 1 yıl
Baskıcı olamaz sadece yaptığına ettiğine de dikkat etmeli demeye çalıştığım o dışarıya öyle bi imaj sergiliyor ama sana sergilemiyor çünkü zaafı o konular bence uzaklaş ondan daha iyi olur
Soran1 yılYaa öyle mi dersin samimi bulduğu için değil midir o
- 1 yıl
Samimiyet ile alakası yok senin yapabileceğin bişey yok dertlerine amacı ben zaten bunlarla uğraşıyorum işimi kolaylaştır psikolojisi yaşatmaktır sana yoksa bu kadar dert edinen insanda bi sürü sağlık problemi olur psikolojisi bel altına çalışamayacak duruma gelir
Soran1 yılEvet hiç böyle düşünmemiştim ciddi anlamda
Soran1 yılVarda biraz problemleri ama abaza gibi gelmeye başladı bana da dediklerinizi dikkate alacağım
- 1 yıl
İşte farklı açılardan bakmak her zaman bu yönden önemlidir maalesef devir menfaat devri kimse temiz değil yanlış anlama ama böyle
Soran1 yılOf ya çok iyi birine benziyor ya bunca zaman görmemişim
- 1 yıl
Çünkü hep onunla muhattapsın büyüleniyorsun bi süre sonra başka açılardan bakmıyorsun işin içine o şey girince de bi kadın kolay kolay bırakamaz kaptırır kendini seni anlıyorum ama böyle yani
- 1 yıl
Muhafazakar insan bu şeyler evlenince olsun der kendini kasar efendi olmaya çalışır bu sadece ben güvenilir bir insanım imajı çiziyor
Soran1 yılEvet öyle şuanda beni bırakma diye yalvarıyor olur bizden diyor ama sadece bu konuda iyiyiz diye bu kadar olumlu bakıyor ben onu çok değerli hissettiriyorum derdine derman oluyorum hep dinliyorum onu sekste de ona iyi geliyorum çok sıkıntılı süreçten geçiyor benimle mutlu bir ama ben rahatsız oluyorum çok duygusal biri manipüle ediyor çok beni gibi hissediyorum
- 1 yıl
Manipüle etmese sadece o şeyle bütün hayat idare edilemeyeceğini cümle alem biliyor acıkınca bile yemek yememiz gerekiyor yani
Soran1 yılEvet haklısınız çok teşekkür ederim çok iyi geldiniz
- 1 yıl
Maalesef öyle rica ederim umarım hayırlısıyla halledebilirsin bu sorununu daha düzgün insanları hakediyorsun çünkü böyle ucuzları değil kusura bakma
Soran1 yılÇok değer veren biriyim mutlu olsun diye kendimden çok ödün verdim ama olmuyor
- 1 yıl
Olmaz biraz da onun sorumluluk alması salmaması gerekiyor böyle afedersin de arkasını toplayacak ebeveyni değilsin hep onu her yanlışta destekleyecek vs hatasız değildir illaki başına gelen şeylerde bu onu o şeyler ile örtbas ediyor seni de şekilde her türlü yoruyor haketmiyor
- 1 yıl
Burdaki yorumlarda seni farklı amaçlara alet etmeye çalışan biri var onada dikkat et
Soran1 yılEvet ya jeton sonradan düştü şu an fark ettim onu, bu arada teşekkür ederim ciddi anlamda zamanını ayırıp yardımcı olduğun için çok mutlu oldum teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim yardımcı olmayı fikir vermeyi farklı açılardan bakmayı seviyorum o yüzden hiç problem yok asıl ben teşekkür ederim güvendiğin anlattığın dertleşmeye çalıştığın için umarım yardımcı olabilmişimdir ve bundan sonrası için daha kolay adımlar atarak kendini yormadan bir adım atabilirsin daha iyi insanlara ve ortamlara layıksın bunu unutma hiç bir zaman ve hep önce kendine değer vermeyi sakın ihmal etme sonra başkalarını dinlersin ama kimsenin sıkıntısını kimse gideremez oda bi gerçek ve bundan uzun vadede kaçış yolu yok olsa bile yine aynı döngü de dönüp durur önemli olan bişey iyi olur kötü olur sorumluluk almaktır
Soran1 yılEvet hak veriyorum ne geliyorsa başıma bu kendimden çok karşı tarafı önceliklemem bu sorunu aşarsam sıkıntı bitecek peki son bir şey bu çok duygusal biri bir kere ayrıldım deli gibi çok üzüleceğim şeyler söyledi seviyorum sana değer veriyorum güzel aile oluruz yok beni kimse sevmedi zaten kimse anlamıyor ben hep değer verdim falan filan yani çok vicdan yaptım tekrar barıştım böyle yapınca sanki ayrılınca ahını alacakmışım gibime geliyor korkuyorumda sanki suçlu benmişim gibi davranıyor ciddi anlamda manipüle oluyorum alır mıyım ahını onun?
- 1 yıl
Herşeyi bel altı ile çözebileceğini sanan birisinin ahını alamazsın eğer birisinin onu sevmesini istiyorsa ilk önce sorumluluklarını alacak kendine çeki düzen verecek ve herşeyi bel altı sanmayacak yani ergenlikten çıkacak ben ondan daha büyük bir sorun ile hayatımda mücadele ediyorum ailem ile yaşıyorum yani kıyas yapmak iyi değil belki ama normal bir insanın yapması gereken öyle olur böyle olur sadece mücadele etmeye çalışmak bi süre sonra her şey rayına oturur o herşeyi ergenliğe vurarak halletmeye çalışır şöyle düşün hadi o konuda iyisin ama sen bi kadınsın acıdığın biriyle yani nereye kadar devam edebilirsin ağlamış bi şekilde o şeyi onunla yapamazsın kadın karşında erkek görmek ister üzgün bi çocuk değil kendini geliştirmesini bilmeli
Soran1 yılEvet öyle bende sahiplenmek isterdim inandırmasını isterdim sadece o konuyla ilerleyemeceğimizi. Ama olmadı nasip kısmet. Bu arada umarım hayatında her şey çözülür güzel günler görürsün çiçeklensin hayatın ♥️💐
- 1 yıl
Amin cümlemizin hayatı inşallah çiçeklenir 🙂 fazla takılmamaya çalış hayat herşeye rağmen güzel başka aktiviteler bul arkadaş edin geçer gider her şey üzülme hiç bir şeye seni gayet iyi anlıyorum ama hayat güzel herşeye rağmen devam etmeliyiz
Soran1 yılEvet katılıyorum devam edeceğim erkenden fark etmem benim için iyi bir dönüş dikkat edeceğim bundan sonra ♥️💐
- 1 yıl
Erkenden farketmene çok sevindim bu arada umarım en iyileri seni bulur 🙂
Soran1 yılUmarım en en ennnnnn iyisiii seni bulur ciddi anlamda çok iyi geldin ♥️🌸
- 1 yıl
İyi gelmeme ikimiz adına sevindim cümlemizi inşallah 🙂
Soran1 yıl♥️☺️💐
- 1 yıl
Herhangi bi sıkıntın derdin olursa da beklerim dinlerim fikir veririm anlamaya çalışırım elimden ne gelirse
Soran1 yılÇookkkkkkkk teşekkür ederim iyi ki varsın gelmeye çalışırım 🌸.
- 1 yıl
Sende iyi ki varsın unutma en iyilerine layıksın bunu hiç bir zaman aklından çıkarma 🙂 mutlaka beklerim
Soran1 yılSen öylesin çok iyilerine layıksın ben pek değilim düşünmüyorum ama sen umarım bulursun en doğrusunu güzelini iyisini
- 1 yıl
Haketmeseydin bunları söylemezdim emin ol ve sen haketmeseydin eğer bu başına gelen olayı bu kadar takmazdın normal hayatına devam ederdin ama demekki hakediyorsun ki takıyorsun bir çıkış yolu arıyorsun ve inşallahta bulmuşsundur ve bundan sonra istediğin gibi iyi ve mutlu yaşarsın hayatını
Soran1 yılEvet takıyorum ama benim hatam hepsi benim birazcık tecrübesizlik ve aptallığım yüzünden oldu ama önemi yok artık bitireceğim aklıma koydum kendi hayatıma bakacağım. Amin amin teşekkür ederim seninde yaşamanı çok isterim
- 1 yıl
Tecrübesizlikler bizim için vardır bişeyi yaşayalım ve Bidaha dikkat edelim diye farklı bakmayı öğrenirsek hayat daha iyi ve nefes alınabilir bir yer haline gelebilir
Soran1 yılEvet öyle ama bazen ağır oluyor yönetmek önemli
- 1 yıl
Orası öyle zaaflarımızı duygularımızı yönetmeye çalışmalıyız deneyim olarak düşün herşeyi ve daha kolay ilerlemeye bak gerisi gelir zaten eminim ve unutma kurnaz olmaya çalış olamıyorsan mantığını kullanmaya çalış karşına çıkan insanların hep bir adım önlerinde olmalısın
Soran1 yılOf ya ben katıksız safım ya olamam 😂😂
- 1 yıl
Bence artık olursun ya Buda bir deneyimdir ve biraz canını sıkmış anladığım kadarıyla o yüzden emin ol olursun bişeyleri yaşadıktan sonra farkındalığın arttıkça emin ol her insan bir şeyi söylemeden saniyeler içinde kırk defa bişeyler düşünüyor ve öyle söylüyor o yüzden her şey değişebilir değişmeyecek tek şey değişimin kendisidir
Soran1 yılEvet öyle katılıyorum umarım ders alırım bundan sonraki adımlarımı da ona göre atarım
- 1 yıl
Alırsın ve atarsın eminim ben sana güveniyorum yaparsın sen sadece merhametli birisin ve o merhameti kendin içinde kullanırsan bundan sonra bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum inşallahta olmaz 🙂
- 1 yıl
Neyse çok konuştum galiba iyi günler şimdiden hayırlı iftarlar diliyorum 🙂
Soran1 yılEstağfurullah çok konuşamadın çok iyi geldinnnn gerçekten çok teşekkür ediyorum ☺️☺️☺️. Ve bana güvendiğin için desteğin için ayrı ayrı teşekkür ederim ♥️
- 1 yıl
Rica ederim 🙂
- 1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim
1 yılAmac sadece oysa yürütür
07 Yorumla
Soran1 yılHep seks olmaz ki ama illa bir yerden sonra durur ve çatışmalar başlar
- 1 yıl
Yani ya fb olun ya da ayrılın o zaman sadece s2ks ile ilişki yürümez
Soran1 yılCiddi düşündüğüm biriydi ama fikirlerimiz çok farklı sekste çok mutluyuz ama yetmez sanırım dediğin gibi
- 1 yıl
Yani yetmez tabi hem sevgi saygı hemde s2ks olacak bi ilişki bul
Soran1 yılHepsi var ama bilmiyorum manipüle edildiğimi düşünüyorum çok bebek gibi hissettiriyor beni ama sanki hep seks içinmiş gibi hissediyorum
- 1 yıl
Yanlış bir şeyler hissediyorsan yanlış bir şeyler var demekki
Soran1 yılEvet katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır yürütmez tabi ki de. seks değil aşk ilişkiyi yürütür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılhayır yürütmez. siz evli değilsiniz sonuçta ha evli olsanız bile sekste iyi olsanız bile sadece seksle gitmez bir ilişki
06 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum ama o illa olur bizden bırakma beni diye yalvarıyor manipüle ediyor gibi geliyor ama kavga ediyoruz hep bırakamıyor bir türlü bide duygusal biri
- 1 yıl
işini gördüğün için seni öyle geçiştiriyor işte
Soran1 yılBende öyle hissediyorum
- 1 yıl
ilişkiye girme bak tavrı nasıl değişiyor sana karşı
Soran1 yılEvet deneyeceğim bunu
- 1 yıl
dene tabi.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılİleride evlenmeyi düşünmüyorsan gittiği yere kadar ikinizde memnunsanız halinizden gider ama evliyken sadece seks yetmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılCiddi düşündüğün ilişkiyi sadece iyi seksle sürdüremezsin.
10 Yorumla Yeterli temsil uyum herkesle yakalayacağın bir şey değil
00 Yorumla
1 yılSeks olup da nasıl iki yabancı gibi kalabillyor çiftler hiç anlamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi, partner olanların, kişiliğinize kalmış, bana ters!00 Yorumla
1 yılYok ya ne örtecek sorun aynı sorun cinsellik yaşayınca sorun bitiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Seni şişme bebek gibi mi görüyor. 😏 Hiç böyle şey görmedim.
00 YorumlaYetmez tabiki. Ne sacma bir dusunce. Cok mu ariyorsunuz boylelerini
00 YorumlaYürütmez. Yarı yolda bırakır.
01 Yorumla
Soran1 yılHayatımız biraz farklı ben rahatım o daha çok muhafazakar ama ona rağmen diyorum olmaz böyle sadece seks konusunda iyiyiz kafamız da uyuşuyor ama bu konu hep kavga etmemizi sağlıyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki tarafta mutlu ise sorun değildir
00 Yorumla
1 yılBilenlere sormak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYürütmez, sadece vakit harcanmış olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVerici durumundasınız yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
1 yılCiddi düşünüyoruz diyor bir de🤣
00 Yorumla
1 yılFb olun rahat edin..
02 Yorumla
Soran1 yılYok ya ciddi düşünüyoruz
- 1 yıl
Ama uyumlu değilmişsiniz yürümez bu ilişki..
1 yılYurutme
01 Yorumla
Soran1 yılAbaza mı aklı fikri buna çalışıyor gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılçok iyi olman lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Abaza
00 YorumlaGider ama mi yerde kalır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKullaniyo ssni
00 Yorumla
1 yılYürütür kesin ve net
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılevet neden olması
00 Yorumla yürümez
00 Yorumla
1 yılevet yürütür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026