Sertlesmiyorum, arzu duymuyorum çoğu kez. Cinsel isteğim olduğunda mastürbasyonda bile sertlik olmuyor.
Kadınlara karşı derin önyargıları olan biriyim. Yönelimim kadın ama icsellestiremiyorum, güven problemim var. Çünkü geçmişte çok kez kadınların sevmediğini gördüm.
Sabah sertliği olmaması problem değil dedi. Kaygıdan dolayı böyle dedi ama en azından bir kadınla olmasam bile kendi sağlığım yerinde olsun istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
spor yap sürekli
Kesinlikle spor yap.. Özellikle koşu.. Hafif yoğunlukta kas yap.. her şey düzelecek.
Kadına karşı içimde nefret var.
Kadınlar tanışmaya gittiğinde senin özgüveni düşürmeye çalışıyorlar, güzel kadınları arzuluyorum, onlar da parali erkek seviyor ne yazık ki. Bara falan gittim oralarda da bir şey çıkmadı.
Hani düz iltifat eden biri de değilim kadınlara, guleryuzlu de biriyim ama seni böyle eli yüzü düzgün, kitap okuyan bir erkek olarak gördükleri zaman senden soğuyorlar erkek gibi görmüyorlar. Şiddet sevdikleri için içimde bir nefret var kadinlara ve asla tam anlamıyla masum gelmiyorlar, sevgi duyamiyorum
Sert bir yapım da yok problemleri normal dille konuşan biriyimdir ama rol yapıp agresif biri olmak da bana göre değil, böyle rol yapınca kadına kötü davranınca da vicdan azabı çekiyorum bu yüzden sevgilim olmuyor demek ki kadinlara eril gelmiyor güler yüzlü esprili erkek
Özellikle ilk kez konuştuğunda seni mesleğine göre yargılamaları iyice uzaklaştırıyor, her kadının özünde bencil. ve narsist olduğunu düşünüyorum arzulayamiyorum
Bu kadar kadın odaklı olma. Kadınların ilgisine ve sevgisine ihtiyacın yok. Onların ilgisini çekmeyi kendine görev edinme. Senin görevin kendini geliştirip yüceltmek. Herşeyi kendin için yap. Kendin için vücut yap spor yap. Bara kendin için git müzik dinlemek eğlenmek için. Sen bunları kendin için yaparken biri çıkarsada değerlendirirsin ama asla amacın kadınlar tarafından onay alabilen adama dönüşmek olmasın.
Çünkü eğer kadınların onayladığı adama dönüşmek gibi bir gaye edinirsen ret aldıkça kendine küsecek ve güvenini yitireceksin. Bunun sonucunda da cinsel performansın yok olacak.
Çok doğru söyledin ekran görüntüsü aldim konusmani. Çok mantıklı konuştun 👏
Biz kadın odaklı düşününce özgüveni de kadına bağlıyoruz, ozguvenin binbir farklı yolu var.
Reis ne yaşadın da sogudun nelere şahit oldun tecrübelerini aktar bize.
Cinsel Yaşam
34 dk
Sabah sertliği olmuyor ama hormonların gayet iyi dedi, ne yapmalıyım?
Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Sertlesmiyorum, arzu duymuyorum çoğu kez. Cinsel isteğim olduğunda mastürbasyonda bile sertlik olmuyor.
Kadınlara karşı derin önyargıları olan biriyim. Yönelimim kadın ama icsellestiremiyorum, güven problemim var. Çünkü geçmişte çok kez kadınların sevmediğini gördüm.
Sabah sertliği olmaması problem değil dedi. Kaygıdan dolayı böyle dedi ama en azından bir kadınla olmasam bile kendi sağlığım yerinde olsun istiyorum.
Beğen
Paylaş
Bildirim alma
Arteria_Coronaria, 35Kelebek69 beğendi
Soruyu Güncelle
Cinar344
Soruyu Güncelle
Güncelle
Yeni Gelişmeler
Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Yeni
6 dk
Sexting yap düzenli.
0
Yorumla
Yorum Paylaş
Gönder
Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Yeni
33 dk
Kanka peki totona dokunduğunda hoşuna gidiyor mu
3
Yorumla
Gizli Üye
"Gizli Üye" için yorum yaz
Gizli Üye
Soran
32 dk
Yok
Yorumla
Gizli Üye
Cevap sahibi
Yeni
30 dk
Sogumussun ondan
Yorumla
Gizli Üye
Soran
Şimdi
Yani. Kadınlar tanışmaya gittiğinde senin özgüveni düşürmeye çalışıyorlar, güzel kadınları arzuluyorum, onlar da parali erkek seviyor ne yazık ki. Bara falan gittim oralarda da bir şey çıkmadı.
Hani düz iltifat eden biri de değilim kadınlara, guleryuzlu de biriyim ama seni böyle eli yüzü düzgün, kitap okuyan bir erkek olarak gördükleri zaman senden soğuyorlar erkek gibi görmüyorlar.
Sert bir yapım da yok problemleri normal dille konuşan biriyimdir ama rol yapıp agresif biri olmak da bana göre değil, böyle rol yapınca kadına kötü davranınca da vicdan azabı çekiyorum bu yüzden sevgilim olmuyor demek ki kadinlara eril gelmiyor güler yüzlü esprili erkek
Kusura bakma kopyala yapistiri yanlış yaptım
Kanka peki totona dokunduğunda hoşuna gidiyor mu
Yok
Sogumussun ondan
Yani. Kadınlar tanışmaya gittiğinde senin özgüveni düşürmeye çalışıyorlar, güzel kadınları arzuluyorum, onlar da parali erkek seviyor ne yazık ki. Bara falan gittim oralarda da bir şey çıkmadı.
Hani düz iltifat eden biri de değilim kadınlara, guleryuzlu de biriyim ama seni böyle eli yüzü düzgün, kitap okuyan bir erkek olarak gördükleri zaman senden soğuyorlar erkek gibi görmüyorlar.
Spor yap
Sakatlanirim diye kaygılaniyorum. Bir videoda adam biceps tendonlarini koparıyordu. "Bu adam kasa direnç uyguladığı kiloyu almış demek ki ben de biraz direnç uygulasam koparirim sakatlanirim gibi düşündüm
Sexting yap düzenli.
o nasıl
ilaçmı aldın