Lütfen düzgün cevap verin ben bir yıldır sevgilimle çıkıyorum ve hep birlikte olduk cinsel ilişkiden sonra da çok güzel ilgi gösteriyor ama artık korkuyorum evlenmese beni bıraksa diye cinsel ilişki yaşamak istemiyorum çok özlüyorum diyor ama dokundurmak istemiyorum artık bu sefer aşık olmasını temiz bir şekilde bakmasını istiyorum ne yapmam lazım
Not:kısa cevap vermeyin aşık edemezsin derseniz nedeni söyleyin ya da çözüm verin ben onu çok seviyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yani bununla ilgili bir detaylı analiz lazım lakin geçen bir kişiyle konuştuydum umarım o kişi değilsinizdir
Evet aynı kişiyim
İlişki yaşadınız birbirinize slistiniz ve nikah için bir tarih konuşuyorsa ona zorlamak bu ilişkinin adını koymak gerekir diye baskıya al
Zorluyorum ama maddi olarak hazır değilim diyor
Her şey olmadı şart değil asgari şeylerle idare ederiz. Dersi n
Dedim ama illa birikim yapıp en azından ev alayım diyor
Ev şart değil el ele verir evide alırsınız
İşte anlamıyor
Gençliğimizin kıymetini bilelim bir wn önce birlikteliğin zevkini tatmak iyi olur geçen her gün aleyhimize olur de
Evet öyle teşekkür ederim
cinsellikle bağladığın bi erkekle kolay kolay evlenemezsin zaten bu saçmalığı da kim çıkardı bilmiyorum boş yere kullandırtıyorsunuz kendinizi
Ama artık dokunmasına da izin vermiyorum yine de olmaz mı
olmaz maalesef ilk düğmeler yanlış iliklenmiş gerisi de öyle gelir
Hiç çaresi yok mu ben onunla evlenmek istiyorum namus meselesi
bu konuya bu kadar takılıyorsan sabırlı olman lazımdı. evlilik konusunu ciddileştir niyetini öğren eğer istemiyorsa -ki bence öyle çünkü evlenince olacak ne varsa yaşamışsın bi çocuk eksik- konuyu ailelere taşıyacağını söyle. başka çıkış yolu yok. kızlar olarak bu kadar kandırılıyor olmanız cidden garip geliyor bana
çok istiyorum ama birikim olmadan gelemem beklemen lazım diyor hep aynı konuyu açarak bunaltıyorsun beni diyor
ne kadar bekleyeceğini sor sen de 1 yıl mı 5 yıl mı 10 yıl mı? bu işi çok ciddiye aldığını bildir ona
burdan anladığım çocuk biraz kaçmaya bahane arıyor gibi
En fazla bir yıl diyor
çok uzun bi süre değil eğer o kadar kısaysa aileleri tanıştırın erkenden bence
en azından için rahat eder
Evet çok iyi olur sadece annem var gelse tanışsa sevinirim de beklicem artık
kendisi değil ailesini tanıştırması lazım.
Soğuması normal, her şeyi yaşamanın bir zamanı ve önemi olmalı… evlenmeden her şeyi yaşarsan neden seninle evlensin ki?
İmkansız mı
İmkansız diyemem ama evlilikle yaşanabilecek özel ve mahrem şeyleri nikahsız yaşıyorsun madem daha sonra nikah kıymanın mantığı ne…
Artık dokundurmuyorum ama cinsel ilişki yaşamıyorum
Yaşamışsın ama..
İnsan sevdiği insanı arzulamaz mı
olmaz hiç yaşama benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen
Belki de aşık, ilişkiden sonra da ilgisiz davranmıyor, sorun görünmüyor ki, nite korku sardı seni?
Bilmiyorum seviyor değer de veriyor ama evlilik düşünmüyor gibi maddi olarak iyi değilim diyor bekle sakin kafayla yapmak istiyorum diyor
Aynı durumu ben de yaşadım ve kesinlikle katılıyorum erkek arkadaşına, eğer seni şüpheye düşüren başka bir durum yoksa anın tadını çıkar
Bırakacak diye korkuyorum
Bırakmayacağını düşünecek kadar güvenmiyor musun hala
Ben sevgisine eminim ama mutluluğum için benimle olmaz diye düşünüyorum çünkü hep der maddi olarak iyi değilim beni bekleyebilecek misin diye
O da senin beklemekten sıkılacağından korkuyorsa korktuğun başına gelebilir, bu histen onu uzak tutarsan bence sorun kalmaz
Çok haklısın bu konuda çok bunaltıyorum
Umarım gönlünce olur
Teşekkür ederim
Sen en son vermen gerekeni ilk önce vererek aşk bekliyorsun 😁
İşte hatta yaptım önemli olan hatadan geri dönmek ne yapsam
Boşa uğraşma bu hatadan dönme şansın hiç yok birkez oltaya gelmişsin
İnsan aşık olduğuyla da olmaz mı
Olurda karşısındakinin herseyinden emin olduktan ve ciddi bir yola ciktiktan sonra olur 😂sen aşkı bitir simdide aşık olsun diye cabala dur 😂hey yavrum heeey😁 geçti bolunun pazarı sür eşeği nigdeye 😁
Napim anlamadım
Yani siyorum ki kuzum
İş işten geçmiş o dilediğin aşkı tekrardan yasayamazsin f*ck badylige devam 🫣🤭😎
Off yapamam
Ozaman başka asklara yelken acmalisin
Eşeğe altın semer taksan eşek yine esektir
Nasıl anlarım
Neyi nasıl anlarsın kafan karışmış gibi vaktin varsa konuşalım ilişkin ve erkek arkadaşın hakkında
Siz kafayı yemişsiniz :d
Neden
O pazar kalkalı çok oldu
Anlamadım
İs işten gecti. Sür eşşeği Niğdeye
İmkansız diyorsun ama belki o an benimle mutlu olmuştur aşık olanlar hiç birlikte olmuyor mu
Kitleye bağlı
Seven insan saygı gösterir zaten fikirlerine
Hmm genel de cinsellik aşkı öldürür derler bir daha onunla olmasam soğur mu ya da daha çok mu saygı gösterir
Aklı başında insanlara bir şey olmaz
Teşekkür ederim
Rica ederim
Beni öyle süründürsen büyük kavga çıkartırdım
Napim
E vermeye devam et ama değerli de hissettir
Ama ben artık ciddi ilişki yaşamak istiyorum beni bu durumda bırakacak diye korkuyorum
Evet
Seni kullanmış ve seninle evlenmeyecek
Bir yıldır sevgiliyiz ama birlikte olduğumuza rağmen
Olmaz
Ne olmaz
Olmaz jsjs
Sebep vs çözüm
Günümüzde ilişki olmadan yürümüyor iste güzel bir sevisme ile devam
Ama ya evlilik düşünmüyorsa üzülen ben olurum
O zaman ayrıl minik yani
Olmaz
Ayrılır