Yani yillardir aynı insanla birlikteyim ve Arzum yok. Buna rağmen düzenli bir mastürbasyon olması gerekmez mi bende tık yok. Yani gercekten tık yok. Eşimle duygusal bagim zedelendi. Acaba bunu etkiledi. Açıkçası yinede istekli olmam gerekmezmiydi p*rno izlemek. ya da mastürbasyon yapmam gerekirdi. bir ayda bir kere bile istek gelmiyor. İsteksizlik var sanırım doktora gittim her şey normla hatta daha iyi olmanız gereken zamandasiniz diyor. Bu bende üç aydır böyle ne yapmaliyim bilemedim üç aydır belki toplasiniz 1 kere ancak mat yapmisimdir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKeyifli mastürbasyon yaptığın ortamı ayarla yani kokular, ışıklar, müzikler, beğendiğin p*rno falan planlı ve özenli olsun. ya da mastürbasyon tekniğini değiştir çeşitli fanteziler dene anal plug ile analdan uyarılırken mastürbasyon yap, pet şişe vb. tekniker deneyebilirsin, daha yasak şeyler olarak buradan birisi ile anonim olarak sanal sohbet yaparken deneye bilirsin... eşinle fantezilerin neler bilmiyorum ama onları da çeşitlendirebilirsiniz, uç şeyler düşler misiniz? ya da eşine bile itiraf edemediğin fantezilerin var mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eşine karşı duygusal bağın zedelendiği zaman ona karşı cinsel arzu hissetmemen gayet normal. Bu durum senin pskilojini de etkileyip, başka cinsel ilişki yaşayamayacağın için bedenine de yansır ve istek olmaz.
Bu gibi durumlarda eşine olan duygusal bağını onaracak şeyler yaşaman isteğini geri getirecektir.
Eğer eşinden boşanmış olsan hayatına yeni biri gireceği ihtimali senin bu arzularını geri getirir, örnek olarak açıklamak gerekirse...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
yani canım seni anlıyorum zor bir şey.
ama yani çıt yok diyorsun onunla aranız nasıl peki?, o eğer aranızda kötüyse bir ara vere bilirsiniz ilişkinize, ne dersin?,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılKendi kendini tatmin etmek bile sana zevk vermediği için. Bir yaştan sonra el bile kesmeyince insanı içinden gelmiyor hiç.
09 Yorumla
Soran1 yılEvet elle zevk alamıyorum arrik istek gelmiyor. Ne yapsam bilemiyorum görsel bile etkilemiyor p*rno falan.
- 1 yıl
Aynı durum. Tensel bir heyecan yoksa etkilenme olmuyor.
Soran1 yılO zamn sen de aynısını yaşadin. Ben dede bu durum var tensel bir heyecan yoksa etkilenme yaşanmıyor. Ne yapxam
- 1 yıl
Yani benim öyle evlilik gibi bir durumum yok şu anda ama gerçeğini yaşayamayacaksam içimden gelmiyor hiç. Video, foto vs şeyler tahrik etmiyor artık.
- 1 yıl
Senin şu anki durumun daha sıkıntı birde.
Soran1 yılSen yine temasın yok. Benim elimin altında adam var cAnim çekmiyor düşün.
- 1 yıl
Adamın sana yaptıklarından dolayı çekmiyor. Başkasına aklın kaysa o da sıkıntı. Aslında aynı kapıya çıkıyoruz. İkimizde de tensel heyecan yaratacak kimse yok.
Soran1 yılMlsf
- 1 yıl
😔😮💨
Sorun tabiki seni mutsuz yapıyor. Senin ilacın bende tatlım 💋💋💋👣👣👣💋💋😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılEşinle alakalı bir sorun bilinç altında seni isteksizleştirdi bence bunu araştırıp çözmek gerekir
04 Yorumla
Soran1 yılGaliba bir sorun var gerçekten cok tuaf.
- 1 yıl
Seni soğutucak birşeyler yapmıştır
Soran1 yılYaptı da ne bileyim genel olarak beni bu kdar etkilememeliydi.
- 1 yıl
Bilinç altında etkilenmişsin bunu bulup ya aranızda ya da içinde çözmen gereker yoksa gittikçe soğukluk girer yasa oluşur içinde
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dönemsel olabilir mi? Başkalarını da beğenmiyor musun?
010 Yorumla
Soran1 yılBeğendiğim var ama yinede düşünerek falan seks yapasim. gelmiyor tuaf olanda o. Değil mi normalde begebdigin ya da aşık olduğun adamla hayalini kurarsın. Ama ben üç aydır bunuda yapamıyorum
Soran1 yılOlabilir.
Soran1 yılTemas derken cinsel ilişkimi. Bunu yılardır deniyorum ama son üç ay bitti bende her şey.
Soran1 yılOlabilr
Soran1 yılBunlari istemiyorum. ya. Flim yeni pozisyon mekan degisikligi bile istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılkocandan kaynaklanan bı kırıklık olmus sanırım buda cınsel hayatını onla bagdastırdıgın ıcın sogumaya sebep olmus
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılNasil yani eşinle yapmiyo musun mastürbasyon a niye ihtiyac duyuyosun
00 Yorumla
1 yılAcaba eşin sana seksi gelmiyor mu o yüzden mi soğudun yani
00 YorumlaEşin zamanla senın isteğini heyecanını yitirmiş olabilirmi
08 Yorumla
Soran1 yılNasıl. Anlamadım.
Soran1 yılOlabilir çok yıprattı duygusal oaldak ama yinede benim başkasına olan arzularım durmaliydi diye düşündüm
Soran1 yılEvet herkes imkansız o şekilde ben çok boş kaldım bosbos hissediyorum çok üzücü
Soran1 yılOlabilir evet
Gizli Üye(25-29)1 yılKimseye mi ilgi duymuyorsun sadece eşine mi
06 Yorumla
Soran1 yılEşime karşı bitti sanırım bunu farkettim ama normalde ben beğendigim ya da aşık olduğum bir adam olmuşsa ayriyetten ona karşı bu cinsel uyarilmayi yaşardım. Ama artık yok.
Cevap sahibi1 yılBaşka biriyle denedin mi yani
Soran1 yılHayır denemedim denesem iyi olur mu onuda bilmiyirum aramız düzelir mi
Soran1 yılSadece hayalini kurduğum oluyor begebdigim ya da aşık oldugum bir adama karşı.
Cevap sahibi1 yıl:)))
Cevap sahibi1 yılArayı düzeltmek için aldatmak iyi fikirmiş
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşın kaç bir zamandan sonra da geçiyor herhalde böyle istek
02 Yorumla
Soran1 yılYasim aslında tam daha farkli şeylere yonelmem gereken yaslarmis. Ama bende tık yok
Cevap sahibi1 yılYazsana bana bı takip at
1 yılOlabilir duygusal durumlar etkileyebiliyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSeni azdiracak birşeyler lazım.
07 Yorumla
Soran1 yılHayali bile olmuyor sorun o
- 1 yıl
Kadınlar erkekler gibi değil, çoğu zaman yükselmek için temas, görüntü gibi şeylere ihtiyaç duyabiliyorlar. Etrafında seni yükseltecek hicbirsey yokki. Ne yataga girmek seni yükseltiyor ne duş nede herhangi birsey
Soran1 yılYok evet. Kaldım mal gibi hissediyorum.
Soran1 yılBittim ya. Yemin ederim erkek vücudu da yukseltmiyorki. . Söz yok canım canım gir çık böyle seksmi olur
- 1 yıl
Öyle olmaz, eşinle konuşman lazım bu durumu ve sana tavsiyem sevişmek için yatağa girmeyi bekleme
Soran1 yılSevişmek istemiyorum onunla. yani şöyle bir sorun var. Ben sevişmeotej bile soğugum artık normalde çok fazla severdim
- 1 yıl
Bunu aşmalisin yeniden başlamak için. Başka şansın var mı sence
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. senin için sorun değilse. sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun tek bir sebebi var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Psikolojik
02 Yorumla
Soran1 yılOfff valla bide bu çıktı. bende artık öyle düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yıldeğiştir
00 Yorumla
1 yılDepresyondasın bence
00 Yorumla
1 yılPil bitmiş
00 Yorumlaaldatıldınmı
02 Yorumla
Soran1 yılaldatilmayan kaldimi ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi