Bunu öğrendiğim an önce bir şaşırır, sonra kısa bir sessizliğe gömülür, ardından da beynimde bin tane düşünce uçuşmaya başlardı. Eğer hayatımdaki insan bana “Hamileyim” dese, önce gerçekten emin olup olmadığını sorar, sonra da yavaş yavaş durumu sindirmeye çalışırdım. Büyük bir sorumluluk olduğunu biliyorum ama aynı zamanda bambaşka bir duygu, bu yüzden o an ne hissederim kestirmek zor. Ama kesin olan şu ki, ne olursa olsun yalnız bırakmaz, en doğru kararı birlikte vermeye çalışırdım. İlk şoktan sonra içimde mutlaka bir heyecan olurdu, çünkü bu tamamen yeni bir başlangıç.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Aynı şeyi sevgilinle yaşadık tabiki evliyiz şu anda hxbdbnd sevgiliydik ve ben hamile kaldim. İliskimizden üç yıl sonra. hastanede içten içe yalvara yalvara inşallah değilimdir diyerek salya sümük beklerken kan testleri bağıra bağıra 2 aylık hamile olduğumu soyluyordu. Ondan önce tabiki evde test yaptırmış ve pozitif cikmiti. O arada sevgilime yollamistim o olamaz demişti. . Kan testleri oldu demişti. Benim için çok zorlayiciydi. Cunki ya birakacak ya kabul edecekti. sonra hemen acil bı kız isteme olayına girildi. Ama yinede karnım buyuyordu kusmalar bu ayda çok felakatti. Bana acilen bana gel dedi. Gittim hazırlandik ve yıldırım nikahı kiydik. Eşim öğün haber yolladı ailelere. Biz evlendik sonrada zaten başka şehire geçtik. Zaten çocuk iki ay erken doğunca herkes anladı. Ama kimse bir şey diyemedi. Ama yüzleri asildi. Şimdi 15 yıldır evliyiz.
Hayır teknik olarak mümkün değil diye açıklama yapmış bide ahshs valla mı 🤣 ben de bir an umutlanmıştım erkeklere kitlenecek çocuk mevzusu diye tüh ahdhsh
Valla bizim kurumdakiler mis gibi de oluyor 😅 4 ay doğum izni alıyor 6 ay süt izni var aylık çocuk bakımı için de 7.500 lira maaşa ek ücret alıyorlar. Doğurasım geldi
Doğurup çocuğu başkasına mı atıyorlar acabası? Bence doğurmak ve büyütmek dünyanın en zor mesleğidir. O kadar basitse bence erkekler eşlerinin doğurduğu çocuğu büyütsünler, uykusuz kalsınlar, emzirsinler vs vs bence makul.
Valla öyle yapanları tenzih ediyorum ama gerçekten zor şartlar altında çocuğuna bakanların da hakkını yememek gerekiyor. Genelleme yapamayız o nedenle.
O dediğin kısım çok çok az bir kısım. Devir artık böyle maalesef. Başkasının elinde yetişen nesilde dışarıda gördüğümüz gibi. Çocuk yetiştirmek sadece yedirmek içirmek giydirmek de değil. Aynı zaman terbiye etmek.
Yani evlenmeden kimseden bebiş yapmak istemiyorum ama diyelim ki hamileyim sayın babişine söylerim vereceği tepki evlenelim derse ki zaten öyle olmalı evleniriz yok ben hazır değilim kürtaj yaptır derse ben çocıgumu tek başıma büyütürüm benimle ve çocuğumla asla muhatap olamaz…🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Allah korudu olsa hayatım mahvolurdu tabiki ne olurdu her şey olurdu mesela büyük bir travma tehditler maalesef evlilik kurtulamama millete yalanlar bebeğe bakardım oda avlamaya giderdi bebeği de alırdı kızlar onu sevsin daha iyi avlasın diye çünkü yazıda gördüm bu aklıma hiç gelmedi o şekilde kızlar avlamaya başlıcak bebeğiyle
Öyle bir ihtimal yok ancak bir an düşününce içim tuhaf oldu. Gebeyim ve babasıyla bunun heyecanını yaşıyoruz falan. Peh her şey mazide kaldı bomboş yaşlandık gittik
Hamile kalmam mümkün değil çünkü cinsel hayatım yok 😂olursa diye düşünsem korkuya kapılırım napcam diye paniklerim çünkü gayri meşru çocuk tehlike demek
Doğurmasına yardımcı olabiliriz. İşimiz bu Allahtan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
8 ocakta bir bebek aldırdım ve şimdi onun sorunsuzluğu nedeniyle maalesef yine bir ihtimal var. Partneriniz sizi sizin kadar düşünmez ve siz, siz olun aşka gelipte böyle işlere kalkışmayın. Bebek aldırmak güzel bir şey değil, manevi olarak bir çöküntü yaratıyor. En azından anne adayına… Vücut ve hormon denge problemleri de cabası. Hala daha düzelemedi vücudum ve dengem.