Gizli Üye(25-29)1 yılAy benimkiside hep izlerdi her gece nerdeyse izlemese kariya kiza bakardi sosyal medyadan hep acik sacik seylere falan laf geciremiyodum ama p... no izledikden sonra gelir yanima ben uyurken orami burami ellyp ilskiye girerdi bn uykum var desemde sen uyumana bak derdi devam ederdi yapmaya hicbirgece rahat brakmazdi bn telefna kulaklik taktgndan anliyordm uyanip gorunce tele kulaklk takili oldugunu gece izledikden snra bana sardıgini demekki dun gece gene izlems snra bna sarmis diyordum ya da bilgsyr gecmisinde yakaliyordm msela bigun ilskiye girdk yarim saat snra bilgsayarda isim vardi eldm elime blgisayari gecmise baktim benle ilskiye grmeden hemen once izlemis. Kulaklik takma sebebide ben sesi duyarim anlarim diye utaniyordu bigun uyuma numarasi yaptm bkalim npcak diye 10dkka snra teldn p... o acti sesi kisti sonuna kadar benim arkam donuktu yatakda ona snra bir dondum aniden hizlica kilide basti karnina koydu teli bende utandirmadim soylemedim cunku izleme izleme izleme deyince ben erkek adamim gdiip baskasni skmiyom ya derdi bnde usandim artik goz ardi etmeye basladim biraktim izlesn diye Ve benim anlamadigim su biz herturlu ilskiye giriyoruz aklina gelebilecek hersey geberene kadar yorgunluktan elimden geleni yapiyorum cirkinde degilim neden p... no izleme ihtiyaci duyuyorsun bnle ilskiye grmeden once be adam benden tahrk olmuyormu yksa onlari izliyerek thrik olup beni sadece bosalmak icnmi kullaniyor acaba diye dusunuyorum benim vucudumu beni seksi bulmuyormu diye dusunuyorum birde gunde birkere yapinca ben usaniyorum cunku esim grc bosaliyr ilac iciyo bnde yoruluyorum ikincihi istemiyorum oda yoook yapcaz diyo illa bende keskin tavir sergileynce istemeyince surat sogukluk yapiyor ya da ben uyucam yapamam diyorum ertesi gun biyerden konu aciliyor dun gece arkani dondun yattin bana diyor ilgisiz davraniyor yapmadigim icin ama cok yoruyor beni canimi cok yakiyor bir insanin duramiyacagi pozisyonlr istiyor bazen bende insanim daha hele bazen gece boyu ypalim istiyor ama bi ara cok isteksizdi nedense 2 3 gunde bir yapmaya baslamisti o zamanda beni aldattgini dusunuyrdum bide eve gelince evden cikarken bnyo yapar hep yillardir buda kafami kurcalar ama yemin et desem herseyin ustune eder
325 Yorumla
Soran1 yılŞu an benim kocamı anlattın bende kulaklık takmasından anlarim ben saklıyorum çünkü kualkliklari özellikle arayıp buluyor sosyal medyada cok açık kadınlara bakiyor buda beni kafami cok kurcalar aldattiginida düşünüyorum cok erken bosaliyor 5 dk da bosaliyor
Cevap sahibi1 yılYok 5dkkada bosalmasi p... İzlemesinden kaynakli izleyo thrik olup doluyo sana gelincede tak bosliyo bende sakliyomda kulakliklari illa bi sekilde istiyor aliyor buluyor yok gece video dizi falan izliyomda sesten uyanma rahatsz olma diye takiyorum diyo bende kerizim ya inanmis gibi salaga yatiyorum napim biktim ya yemin ettirdinmi hic ya da telefonunu senden saklarmi yoksa istedigin gbi alip bakarmisin alip bakinca tedrgin olur mu? Elinin altindami yani telefon sifresini falan soyluyomu sana? Birde cocugunuz var mı kac yillik evlisiniz? Birde sana sunu sorucam bu p... İzleme nedenleri bizim vucudumuzdan bizden tahrk olmamalari bizi seksi buluo etkilenmemeleri yuzundenmi hani orayi izleyp azıpda bizi bosalmak icin bir arac olarakmi kullaniyorlar acaba sadece ya da zevki ikiue katlamak icinmi sadece cok azgn olduklari icnmi?
Soran1 yılBizi Seksi bulup bulmadiklarin bilmiyorumama 6 yıllık evliyiz ve ilk defa 1 hafta önce şifresini değişti söylemiyor 6 yıllık ilkdefs böyle bir şey oldu birkaç kez bakmak istedim verdi telefonunu bende cok meraklı degilmis gibi sadece üzerinden oylesine bi bakip geçtim bugun şifreyi çözdüm zaten baktim birsey yok ama neden p. rno izlediğini hâlâ çözemedim sosyal medyadan surekli açık saçık kadınlara bakiyor
Soran1 yılSeni sadece boşalmak için kullansa saatlerce seks yapmaz 5 ,10 dkda gir çık yapar bitti
Cevap sahibi1 yılİlacdan dolayi bosalamiyor uzun sursun istiyor gerçi sence ben hosuna gidiyormuyumdur o zaman? Bide hergun azdrici ilac aliyor eve getriyor icip oyle ypiyor?
Cevap sahibi1 yıl@Cznrs neye eminmiyim?
Soran1 yılBence hoşlanıyor hoslanmasa azdırıcı da içmez ilacin ismini bana da soylermisin
Soran1 yıl@Cznrs işine bak sen
Soran1 yılboş ver cevap verme şuna
Soran1 yılYa cevap verme şuna diyorum
Cevap sahibi1 yılNe bilim bufeden aliyodu dur bakim intenttende soyliyim bazende macun aliyodu bide aşk çikolatasi diye bisey varmis aldi kendine onun ilaci vardi bende cebinden aldim cikolatayi yedim mest oldum biarada bi macun vardi kucuk sisede aktardan almistik epimedyumlu macun diye geciyor ama aktardan alican kendi yiyordu banada oarmak oarmak yalattiriyordu cok atesliydk eskiden simdide oyleyzde gerçi kendisi gorevde uzun zamandir ama bazen sıkıldigini hossediyorum benden erkek iste ama sıkılsa bile hergun istiyor ama bi ara hic istememeye baslamisti ama araya özlem uzaklik hirince sonra eve gelince kudurmus gbi oluyoruz ikimizde benden baska bisey gozu gormuyo ama gözüde hep disarda ayni zamanda aldattnmi aldatrmisin diyorum ben senin üstüne gul koklamam diyor yeminler ediyor hic aldatmadim diyor ama sosyal medyasi boktan seylerle dolu cok istekli ama bana karsi bazen soğuduğu oluyor zaman zaman bn aldttnmi deynce niye aldatim disardakide a. M seninkide a. M ne farkediyo diyo ama bana coxuk dogurdukdan sonra 20senelik evli kadinlarin seyi gbi olmus demisti ama benim icin sıkıntı yok dedi sonra gene zevkle yapiyodu ama bazen sıkıldığı oluyo hele bir donem benden hic tahrk olmadgni hissediyordm o zamanlar cok zayif ve celimsizdim cocuksuydum daha 21yasimdaydim birde ben ona hep oral yapiyorum o bana ayda bir anca yapiyor bir iki kerede anüsüme dilini sokmuslugu var ama benim yatakda cok aktif oerformans gostermemi sitiyordu hep ve ben ozaman karnim burnumda hamileydim istesemde pozisyon alamiyordum zorluyordu bastiriyordu vanimi cikariyodu birde arkadan hep zorla yapiyor yalvarsam didinsemde illa yapacak bir kavgamizda evlenmeden once bana defalarca tecavus etmisligi var zorla arkadan onden ellerimi ayaklarimi gozlerimmi baglayip
Cevap sahibi1 yılİsteksizligim ve istedigi pozisyonlara girememem onu sogutuyor ve sinirlendiriyoe yatakdaniyice eziyet ediyor sinirlenip zorluyor ama hamileyken ne kadar yapabilirimki bende insanim ikican tasiyorum anlamiyordu dogurdum ona cok huzel bir gece yasattim sabaha kadar hala der o performansini hic unutamiyorum diye ama sonrasinda aramiza benim depresyonum aileci sıkıntılar olaylar ve sogukluk hirdi ayri yatmaya basladik yeni dogurdugumda bide ben cok istekli olumca daha cok ustume dusuyor ama cok zorluyor illede arkadan diye bende nefret ediyorum hem allah katında arkadan yapan lanetleniyor
Cevap sahibi1 yılVe telefonunu benden hep saklar bazende geceleri eve gelmez sabah gelir ararim ulasilamiyor der disari cikarken boxer secimlerine dikkat eder yenilerinden hiyer temiz corap beyz olcak illa saciyla basiyla kiyafetyle ugrasr 2saat ama seks ilacini heo eve getirir cekmeceye koyar benle yapmadan once icer hergece istiyor hemde 2defa ben bidefa yapip kactim banyoya abdest almaya cocuk uyanacak kahvalti hazirlicam yoruldum diye cunku bir ilac var gec bosaltiyo ugras dur bunu bosaltmaya 1 sat 2saat bazen 45 dakka en ez 15 dakika geldim banyodan o sira bu gne p... İzlemis 20dakkada mnyak hemen tuutu benumi kucagina aldi bornozumu cikardi zorla okşadi abdest gtti gene yapti ilskiye grdi zorliyarak istedgni aldi illa 2. kere yapmzsa olmz bir gunde ve hergun yapiyoruz cogunlukla cok azgn sonra bana dedi hadi gt bidaha dus al smdi dedi guldu biyle pclikleride var bi ara igrenmeyle ilgili bi konu sormustm ona beni konstrma smdi dedi bensenden igrensem gtunun deligine dilimi sokarmiym dedi birkac kere yapti bni 3kere vardr ama ben ona hergun oral yapiyorum o bna ayda bir anca yapiyor bu gece eve gelmeme tele ulasilmama tel saklama sorsam anasi babasi kefil asla asla yapmaz o oyle seylerle isi olmaz diyolar heralde sadece sosyla mdyadan bi boklar karstiriyo ama biara ben bnu terk ettm 3ay kadar o sira bi haltlar yediyse bilemem ama sorsam yemnler eder bazende yemn et deynce kiziyo bagriyo etmiyo ettm ya dha kac defa etcm senin inadina etmiyom diyo serseri arkadaslariyla takiliyolar heralde sabaha kadr bide telefnla cok oynadgi icinde sarjinsabaha kdar btiyo olablr ama telide hep sessizde niye sessizde diyom farknda deglm diyo ama telni gostermiyo
Cevap sahibi1 yılBide cok asiri kiskanc giydigimenettigime herseye karisir bigun onu gormeye gorev yerine kot ustu corap cizme topuklu siyah kurkle gittim kudurdu aylarca onu basima kakti bigun bakkala dar bi esofmanla acle indim diye bunumu giydn dedi bicakla oarcaladi yirrtti cope atti hep uzun ve bol seyler gymemini istiyo o gorevdeyken ben ic camasiri aldm brktrdm gelnce hosuna gtsn diye bakm yaptm savlarimi boyadm kudurdu oaranoyaklasri bni aldtiyondiye anasi baabsi ikna etti bidaha senin cocuklarnin annesi yapmaz o kiz oyle bise biz kefiliz diye sonra ikna oldu hosuna gtmeye basladi ama eskiden beni prensesim derdi cocugumsun sen benim derdi surekli oper basimi oksardi askla sevgiyle simdi sadece seks odakli yaklasiyor hep olmeye sarilmaya yaklasmiyor bide ben hamileyken ev duzensiz tozlu diye birsuru laf yapar ikisaat soylenir kufur eder kendisi uapardi beni is yapmaya zorlardi hamile halimle ama ayni zamandada merhametli tataflarida var mesela ben hamileyken karnim iyice buyudu traş olamamaya basladim ne zaman alcan orani dedi dedim alamiyom karnimdan eyilemiyomki dedim yani illa ben soylicemde anlicak karnimdan dolayi yapamadigimi dusuncesiz gel ben yapim dedi heryerimi temizledi bn tmzlemeye devm ediyor sanarken aniden sktu bu adam beni begeniyormu zevk aliyormubenden aeksi buluyormu seviyormu aşıkmı hic anliyamiyorum yillardir aniden parliyor bisey soruncada suphelenincede
Cevap sahibi1 yılİki sene gorevde kaldi ben celimsizdim zayiftm demistm ya kucuktum cocuksuydum ozamanlar beni prensesi hbi gorur oper sarilirdi ama sıkılrdi benden zevk almazdi hic almazdi demiyorumda simdikine gore almazdi sikilrdi Sonra ben kilo aldim fizigim daha iyi oldu klcalarim sıkılastı bakim makyaj hiyim seksi ic camasiri seksi parfum sac boyama herseyi yaptm buseferde hep seks yapmak istedi bnle hep seks gozuyle bakti opme sarilma olmadi eskisi gbi cok azgnlasti beni seks mkinasi gbi gormeye basladi istegi azgnligi artti hergece yomaya bsladi eskiden 2gunde bir yapardi isteksiz oldgnu dusunurdm yeterli beni begenmesgni dsunurdm snra bn bunlari yaptm iste buyudm olgnlastm yatakda aktiflestm daha cok zevk aldrdm ona hergun isteklinilmaya istume dusmeye basladi eskiden kcuktm tecrubeszdim zaten esim benim ilkim buyudkce olgnlasdkca tecrubem artti yapa yapa napabilirim diye arastrmalar yptm ama zaman zaman skildiginokiyodr illaki hep elinin altndaym nede olsa 1gun yapmasam surati bes karis illa hergun yapacak cok azgn ama anasi babasi aldtmaz diyo blmyrm
Cevap sahibi1 yılHilti diye biliyorum kirmizi kutulu sen birsure kocandan uzak dur gizemli ve umursamaz takil kendine seksi ic camasirlarindan degisik degisik baya al evin icinde seksi giyin azdiri oarfum sik hep makyajli gez umursamiyomus havalarina gir arkadaslarinla bulus disari cik surekli telefonla ilgilen yalandan mesafe koy unursamaz ayaklarina yat kendini goster orani burani etek falan giy eyil onunde sonra yaklasmaya calisirsa bidakka ya icerde isim var offf de git baska odada takil seksi oturuslar duruslar yap ama onunla alakasi yokmus gbi gizemli takil telefna bakarken gulumse surekli bakimli ol yatakda yaklasmak isterse reddet ya da ilk once yaklasir gbi yap opus oksa kudurt sonra kalk git bir bahaneyle iceri yapmicazmi galan derse yoo oylesine opesim geldi optum sadece Şu an yapamam de ayri odada dur onunla gozu seni arasin ama bunlari yaparken aldat veya baska erkekle konus kendini baskalarina goster baskasiyla bulus demiyorum sadece onu köpek etmek icin taktik bunlar yalandan yap yani gosteris amacli 😉 cok orspu gbi deglde seksi dikkat çekecek seklde hazrlan arkadalarnla bulus seni oyle gorsun sok olsun merak etsin kopek olsun makyajini degtr seksilestr sacini degstr yeni kiyafetler al seksi seksi degsk gelsn gozune alisilagelmisten farkli havali ve umursamaz davran kotü davran demiyorum normalmis gbi ama kendi halindeymissin kendi eglenceendeymissin gbi mesafeli yani ters davran demiyorum aen cok degstn falan derse ayyyy off ne alaka simdi ya Şu an hic tartismaya giremem inan beynim yorgun de iceri gt keyfne bak birak pesine dussun kopek olsun kivama getirdikden snrasa istedigin herseyi yaptirmaya sart kos yoksa birdaha onunla brlikde olmiyacagni evlilignzn boyle devam edecegni soyle.
Soran1 yıl@cakmak35 nasil ya paylaşmak derken
Cevap sahibi1 yıl@cakmak35 sqtr gt lan benm kocam kadar namusuna duskun herif dunayada yok asiri kiskanc hep kapali gydirir beni yolda bana bri bakiyomu bakmiyomu deli olur psikopat olur hcbr sosyal medya kullanamama izin vermz ben mutafa grince perdeleri kapatiyor karsidan biri beni gormesin diye nasil kanitlican ki soyle bakim? 😅
En İyi Cevaplar
1 yılBazı erkeklerin bu şekilde değişik cinsel ilişkileri seyretmek fobileri arasına girmiştir bunu düzeltemezsin yani bu her zaman ilişkiden kaçmaya başladığında sorun haline gelir ama her zaman ilişkiden kaçmıyorsa şu anda bir problem yoktur 😉
02 Yorumla
Soran1 yılHer zamn kaçmıyor 1 gün oncesinde s3x yapmıştık zaten ama ertesi gün tekrar davet ettiğimde reddetmişti
- 1 yıl
Bir de ilişkinizin geçmişini de analiz etmek gerekiyor ilişkinizin boyutu süreci ne durumda
Yeterince çekici değilsin ya da seni çekici bulmuyor olma ihtimali de var. Bağımlılık arada bir izlemeyle olmaz elle tatmin seks e göre daha pratik gelmiş de olabilir bence bir kenara çekip ifadesini al derim ben
02 Yorumla
Soran1 yılKendime dikkat etmeye çalışıyorum yatakta sinirim yok o istemeden sunuyorum herşeyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevet olabilir,.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAnal yaptiysaniz senden soğumuştur. Bir kadin asla anal yapmamali hele hele kocasiyla veya uzun sureli iliski dusunuyorsa.. erkeklerin anal yaptigi kadina saygısı kalmaz. İlgisini kaybeder.
15 Yorumla
Soran1 yılNereden biliyorsun yani yanlış anlama yaşadınız mı hic
Cevap sahibi1 yılCok fazla örnegiyle karsilastim. O yuzden asla anal yapmadim. Yapan atkadaslarimin yuzundeki o ifadeyi ve sonrasinda iliskilerinin o gunden sonraki halini cok iyi izlenimledim. Kiza bunu soylememezler tabi ama dediklerime emin olabilirsin. Yasim var cevrem var bana guven bu konuda. Senin sorun farkliydi aslinda ama yaptigini gorunce buna degindim. p*rno izlemeye ve mastürbasyon yapmaya alisan biri anal yapsan da yapmasan da degismez ona devam eder o ayri bir zevktir senle birilikte olsa da olmasa da onu yapar. Ve evet bu durumu bizzat ben yasiyirum. Ve cevremden de bildigim kadariyla mastürbasyon ve p*rno isi hic bitmiyor yakalanan var yakalanmayan var ama hepsi yapar genelde. Benim esimden gizli saklim yok izledigimi ve yaptigimi bilir cunku o haftada rn fazla 2 kere birlikte olur ama benim gunde en az 2-3 falan yapmam gerekiyor.
Soran1 yılCok degilmi bence çok fazla günde 2,3
Soran1 yılSize başka sorularda sormak istiyorum ama buradan olmaz
Cevap sahibi1 yılYeni gördüm burada misin?
Bu anlattığından sorunlu görünüyor. Partnerim böyle sınırsız olacak, benim p*rno izlemek aklımın ucundan bile geçmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBağımlı olabilir izlemek için bile izliyor erkekler
61 Yorumla- 1 yıl
Yoo ben izlemiyom
Gizli Üye(36-45)1 yılKimi eşinden haz alamadığı için kimi de extra zevk için böyle bir yöntemi tercih eder.
Ama evli olup da seyreden yetişkin erkek çoktur yani, bence normal karşılamalısın.
06 Yorumla
Soran1 yılAy cok strese girdim şu an aşırı kötüyüm çünkü davet ettim gelmedi
Cevap sahibi1 yılİlk defa mı böyle oldu?
Soran1 yılHayır daha önceden de dikkatimi cekiyordu ama ilk defa ben davett ettim gelmedi ve gidip hemen izlemis ben uyuduktan sonra
Cevap sahibi1 yılSon zamanlarda bir sorun var mıydı aranızda?
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılNeyse😕
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSaçmalik ya karim var yani partnerin var neden ekrana bakarsin ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle sınırsız hanımı bırakıp p*rno izleyenler zevk yok arkadaş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. mastürbasyon bagimlisi biriyle evlendiniz muhtemelen anlayamiyorum evli olupta boyle olan insanlari
00 YorumlaDemek ki senden haz almiyor bosalinca soguyordur senden. Nefret bile ediyordur belki senden.
03 Yorumla
Soran1 yıl@andy5686
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
1 yılVerme o adama 1 ay burnu sürtsün ayaklarina kapansın köpek olsun sonra sefasini sürersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenden bıkmış demek ki alacağını almış gözü başka yerlerde... fizikselzık olarak nasılsın peki
00 YorumlaTek başına daha fazla tahrik oluyor olabilir? İzlemesine kızmıyor musun peki saklamıyor izlediğini kızmıyoosun sanırım
01 Yorumla
Soran1 yılSakliyor ben anladim hemen
Gizli Üye(30-35)1 yılBekarlıktan alışmıştir sende izle onunla izlerken oksa falan hoşuna gider
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsorunda yazmışsın bağımlı tabi
sen uyuduktan sonra da mastürbasyon da yapmıştır sığır06 Yorumla
Soran1 yılYapmış zaten
Cevap sahibi1 yılSınırım yok diyorsun doğrudur da, haz almıyordur, gerekçe ne diyor ki?
Soran1 yılDemedi birsey
Cevap sahibi1 yılİşin zor ne diyim,
Umarım yanında cevheri keşfeder….
Soran1 yılBir kadın cirkin bile olsa bu dedilerimi yapinca bile haz almazmi yani daha ne yapmam lazım haz alması için
Cevap sahibi1 yılBir çok etken vardır ki, bir yerde okumuştum sürekli mastürbasyon yapan erkek kuru ilişkiye alışkındır, kadınla beraber olunca vajina ıslaklığı erkeğe haz vermiyordur, ne bilim başka bi kaç sebep sayılabilir, vajina rengi bile bir başka sebeptir
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim karımda öyle sınırı olmaya bi erkeğim ne isterse yaptım yaşatıyorum bütün fantezilerini ama izliyor yinede
02 Yorumla
Soran1 yılOna sordunmu bu durumu
Cevap sahibi1 yılSordum alışkanlık oldu diyo benle olmuyo gidiyo izleyip boşalıyo
- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılGizemli davranış sergile sorun çözülür.
12 Yorumla
Soran1 yılNe gibi mesela
- 1 yıl
şimdi bunun değişik yolları var ama şöyle söyleyim sana, vazgeçilmez olamazsın ama yerini sağlamlaştırabilirsin karşındakinin kalbinde bir kere kendini ağırdan satacaksın.. bu gibi durumlarda çivi civiyi söker, yani eşinle istediğin kadar konussanda düzelmez, örneğin uykunda esinin ilgisidligini veya tatmin olamadığını orgazm vb gibi şeylerle duymasını sagla, onu dusundurecek ve soru işareti uyandrck şeyler yap..
1 yılFarklı fanteziler istiyor
05 Yorumla
Soran1 yılMesela ne gibi
- 1 yıl
Bilemem 3. Bir erkek 3. Bir kadın. ya da eş değiştirme evlilik belli bir zamandan sonra monotonlaşır.
Ve bu nedenle çiftler farklı fanteziler ararlar. gerçekleştirmek kolay olmadığı zaman.
Hayal kurarlar oda p*rno izleyerek bu hayali kuruyor olabilir? - 1 yıl
Sana gurup teklif etse tepkin nasıl olur?
Soran1 yılIstemem yani güzel kardeşim derdim
- 1 yıl
Farklılık olurdu bunu yapan çok çift var
Gizli Üye(30-35)1 yılSizin gibi kadınlar bize denk gelmez
10 YorumlaBelki de tatmin edemiyorsundur
00 Yorumla
1 yılHiç onunla oturup konuştun mu bu durumu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanırım Onlardan daha çok zevk alıyor
00 YorumlaUlan adamdaki şansa bak
Biz de hâlâ elimizle01 Yorumla
1 yılOda farklı bir cinsmiş 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSorun yasamadinmi hic
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılgaliba öyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sapkın
00 Yorumla
1 yılSenin gibi karım olsun 1 sn başka bi şeye bakmam
00 YorumlaOff niye böyle demi
00 YorumlaBagimli ah nerdesin keske
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemekki senden haz almıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlabilir
00 Yorumlaizlerken yap
00 YorumlaAkıl yok onda