ben gibi tertemiz insanı bırakıp boşanmış birine gitti şaka gibi ya? 3 Yillik ilişkimiz vardı birbirimizi gerçekten çok seviyorduk. benimle konuşurken başka bir kadınla çay içmişler bende bunu öğrenince ayrıldım. o da o kadınla sevgili olmuş. kadın ona hediye almış hesap ödetmiyormuş falan filan onu sevmeye başlamış ve beni her yerden engelledi. kendi 21 yaşında. kadın 24 yaşında evlenip boşanmış biri
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen varken ayıp etmiş birde evlenip ayrılmış. Fıstık gibi kızı birakanda akil yok
doğru söylüyorsun. beni her yerden engellemişti bende onu engellemiştim. şimdi watsaptan baktım engelimi kaldırmış ama bende halen o engelli. yavaş yavaş başlamış pişman olmaya başlamış gibi değil mi?
Evet pişman olmuş engelleri kaldırmış seni izlemeye başlamış, evlenmiş ayrılmış kız senin yerini tutmaz elbette
ya bir de kadını görsen tırnağım etmez gerçekten çok çirkin. ben şunları unutamıyorum bana seni artık sevmiyorum onu seviyorum demeleri, bana hakaretler etmesi çok zoruma gitmişti. bu saatten sonra asla affedemem ya
Ya o evlendiği ve yıllarca ilişkide tecrübeli olduğu için onun sınırsız muamelesi sevgilini çekmiş olabilir. Açıkçası şeyinin keyfini düşünürken böyle güzel kızı kaçırmış
aynen öyle doğru dedin. ama onu seviyorum demeleri sonrasında her yerden engellemeleri canımı çok yakmıştı. hep ah ediyorum rabbim de onu mutlu huzurlu etmiyor zaten anladığım kadarıyla
Senle bir şeyler yaşıyormuydu, o sanki öbürüne hertur cinselligi yaşarım kafasiylami gitti senin fikrin nedir
ben bakire bi insanım. evlenmeden de bişeuler yaşamam demiştim biliyordu. ama o arkadan falan istiyordu bende izin vermiyordum. bi şeytana uyup o kadınla sevgili oldu işte
Böylesi dönmese daha iyi hayatından sil çıkart giden hep gider
o ben istediğini vermiyorum diye bunları yaptı. gittiği kadını bir görsen tırnağım etmez çirkinin biri. ama eminim çok pişman olucak o zamanda iş işten geçmiş olacak
Seni seven beklerdi Demeki sevmemiş
beni her yerden engellemişti bende onu engellemiştim. şimdi watsaptan baktım engelimi kaldırmış yavaş yavaş başlamış pişman olmaya ama bende tabiki engelli
O tercihini yapmış sen de yap onu bekleme hayatına devam et
evet ama elbet bi gün pişman olmıcak mı
pişman olsun olmasın sen o defteri kapat artık
Vay o. c. şerefsiz pislik ya... Kıyamam sana ben prenses ya, üzülme lütfen, unut gitsin başka adam mı yok sana.
öyle tabi ama insan emeklerine üzülüyor 3 yıl dile kolay
Üzülme nolur
ya teşekkür ederim düşündüğün için. ne kadar iyi birisin
Eğer istersen unutturmak isterim onu sana prenses ❤❤
Sevene değil verene gidiyorlar tatlım Sen veriyor muydun
doğru söylüyorsun. çok istedi bakire biri olduğum için öyle bişey yapmam evlenmeden
O yüzden hiç uğraşma... sal yakasını gitsin
o tamamen ben istediğini vermiyorum diye bunları yaptı. gittiği kadını bir görsen tırnağım etmez çirkinin biri. ama eminim çok pişman olucak o zamanda iş işten geçmiş olacak
Sonuçta ona çakıyor o çakacak birini arıyor sen vermediğin için gitti yani böyle Birinden ne bekliyorsun
evet ama illa ki hevesini alıcak öyle değil mi belki 1 ay da alır belki 3 ay da onu bilemem ama bi yerden sonra midesi bulanıcak
Hala böyle bir şeref sizi bekliyor musun
Hiç mi gurur yok sende böyle Kaypak birisiyle uğraşıyorsun.. gizlidesin
beklemiyorum her yerden de engelledim. sadece pişman olmasını bana yalvarmasını çok istiyorum. o benim ilk sevgilimdi. ben gibi tertemiz kızı bırakıp en kirlisine gitti
Gelse Özür Dilersen yine kabul edeceksin öyle mi ve yine gitsin aldatsın Aferin sana
hayır tabiki affetmicem. sadece köpek oluşunu görmek izlemek istiyorum
Sana ulaşılmıyor
beni her yerden engellemişti bende onu engellemiştim. şimdi watsaptan baktım engelimi kaldırmış yavaş yavaş başlamış pişman olmaya ama bende tabiki engelli o
Geri dönersen kendine en büyük kötülüğü yaparsın
tabiki de dönmicem. ben bu kadar üzüldükten sonra bir anlamı yok
Kaç yaşındasın şu anda ne düşünüyorsun gelecek için
19 yaşındayım üni sınavına hazırlanıyorum aşkla meşkle bir işim kalmadı artık ya
Önce bir üniversiteye başla bakalım ondan sonrası gelir hangi şehirde yaşıyorsun
Bazen insanlar hata yapmak için özel bir çaba sarf ediyorlar
o kadını öğrendikten sonra bile onu affetmek istemiştim. ama o ben onu seviyorum dediğinde başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Bu durumu bir kurtuluş olarak, kazanç olarak değerlendirmeni öneririm, işler daha ciddi bir boyuttayken de bu hatayı yapabilecek kadar aptalmış
o ben istediğini vermiyorum diye bunları yaptı. gittiği kadını bir görsen tırnağım etmez çirkinin biri. ama eminim çok pişman olucak o zamanda iş işten geçmiş olacak
Evlenseydin de buna benzer bir şey gelecekti başına biliyor musun
çünkü karekterinde var doğru söylüyorsun
Karakteri bile olmayabilir, adına üzülmedim aksine çok sevindim, umarım bundan sonra her şey gönlüne göre olur, öfkelenebilirsin, harcanan vakte üzülebilirsin, ama kaybeden sen değilsin bilgin olsun
kesinlikle öyle ama insan verdiği emeğe üzülüyor. umarım yaşattığını yaşar rabbim hiçbir zaman yüzünü güldürmez
O belasını bulmuş sen merak etme, er ya da geç köpek gibi pişman olacak
Ondan da sıkılıp sana dönücek klasik senaryo rahat ol
Temizlik göreceli bir kavram..
o benim ilk sevgilimdi nasıl bi kız olduğumu nasıl ailede yetiştiğimi karekterimi bilen biri. ama o farklı şeylere olan hevesi için beni bıraktı
Sen anlat Karadenizdeki nefes varya. şu an çoğu kadından temiz bir kadın. Sözde dul. Bakire değil çoluklu cocuklu. Ama öylesi kadın olmak da zor. Temizlik göreceli derken bundan bahsettim. Sen onun gittiği kadını kirli kendini de temiz olarak betimledin ya. Temizlik göreceli derken kastım bunaydı.
Hevesini alıp sana dönmesi için beklemen gercekten seni yıpratır. Eğer gerçekten temizsen. Ondan daha iyisine layıksın. Eğlenip doyup döneceği kapı değilsin sen
mesela beni her yerden engellemişti. bende onu engellemiştim. dün gece watsaptan engelimi kaldırmış. bende engeli kaldırıp bugün yazdım ki "bu kadar şey yaşattıktan sonra bir de engel mi kaldırıyorsun nasıl bir yaratıksın" yazdım daha görmedi. ama gerçekten içimde ona karşı hiçbir şey de kalmadı
O da onun ayıbı boş ver.
Olaya iyi tarafından bak, o çürük bir patatesti senin tabağından çöpe atıldı, tabağına yeni ve güzel patatesler al.
doğru söylüyorsun. ama inanıyorum çok pişman olucak hevesini aldıktan sonra
Öyle olur, benim de tanıdığım kızlar vardı gittiler geri döndüler, böyle olur zaten hep giden geri gelir, geleni kibarca gönder gideni de.
beni her yerden engellemişti bende onu engellemiştim. şimdi watsaptan baktım engelimi kaldırmış yavaş yavaş başlamış pişman olmaya ama bende tabiki engelli o
Geri dönse kabul edermisin
boş ver sende iyi birini bulup evlen
Zarf pulu zampara dulu sever
doğru söylüyorsun o ben istediğini vermiyorum diye bunları yaptı. gittiği kadını bir görsen tırnağım etmez çirkinin biri. ama eminim çok pişman olucak o zamanda iş işten geçmiş olacak
Bir söz yakacakla s*k*c*gin kötüsü olmaz
Dönmez
hevesini belki 1 ay da belki 3 ay da alır bilemem ama elbette alıcak. ve bi yerden sonra midesi bulanıp ben napıyorum dicek bundan eminim. dönmeyip evlenicek mi onunla
Aşk bu kızıl ötesi
derken
Yani heycan aramış evladimiz
aynen o ben istediğini vermiyorum diye bunları yaptı. gittiği kadını bir görsen tırnağım etmez çirkinin biri. ama eminim çok pişman olucak o zamanda iş işten geçmiş olacak
Büyüyünce anlar şu an değil
hevesini aldıktan sonra illa ki sıkılıcak belki 1 ay belki 3 ay
Aynen öyle belkide manipülasyona açıktır kadın oynatır bunu elinde
oynatsa nereye kadar oynatabilir ki ilişki yaşadıkları an erkek soğur zaten bence
Niye soğusun ki evlenip boyanmasıni sorun olarak görmüyor olabilir kadın fa para da var yani bi bakmışsın evlenmjs
kadın da para ne arasın allah aşkına bunu nerden çıkardın
Hesap ödetmiyor hediyeler alıyor dedin
öyleymiş evet de hep kadın şeyi yapıcak değil ki sonuçta. onun gözünü boyamak için yapmış işte bişeyler. kadına göre sıkıntı yok ama bu o kadını nasıl kabul edebilir davul bile dengi dengine. annene söyledin mi kadının nası biri olduğunu dedim hayır dedi ben söylicem dedim delirdi madem uygun olmadığını biliyorsun ne diye hâlâ konuşuyorsun yani
Cinsellik yaşıyor belki bilemezsin
ya zaten niyeti o sen yeni mi anladın ben bakire bi insanım. evlenmeden de bişey yaşamam dedim bunu biliyor. ama o değişik şeyler yaşamak istiyordu ben izin vermiyordum en sonunda dayanamadı dul falan demeden gitti. ama çok pişman olucak. asla ben gibi birini bir daha bulamıcak
Yani benim kafadan hevesini alır doyar sekse o zaman belki senin gibi birini düşünür
pişman olmasını bana yalvarmasını ağlamasını o kadar çok istiyorum ki. kabul etmek için de değil sadece o hale düşmesini istiyorum. rabbim hiçbir zaman yüzünü güldürmesin o pisliğin hep ah da ediyorum
Hayatına bak gencecik kızsın
hayatıma bakıyorum da ona 3 yılımı verdim o kadar emek verdim bana da yazık değil mi
Şiii ne yaşadığımı anlatsam ağlarsın relax daha yolun çok uzun
ne yaşadın ki merak ettim
Buraya yazasim gelmedi boş ver
hadi ya özet geç
Yok iyi gelmez bu bana teşekkürler
boş ver canını sıkma değmez. umarım hep mutlu olursun
Yavaş yavaş umut tükeniyor diyelim aşık olmam heralde sadece kadınları kullanmak istiyorum artık
beni her yerden engellemişti bende onu engellemiştim. şimdi watsaptan baktım engelimi kaldırmış yavaş yavaş başlamış pişman olmaya ama bende tabiki engelli
Sacmslamıs
hem de çok ama eminim pişman olucak
Oooolsun
İyi yapmışın
Donmez
dönmeyip ne yapıcak
Gorursun
görürsün de evlenecek mi yani ne yapıcak