Sabunun vajinanın kimyasını bozduğunu biliyorum o yüzden bir süredir sadece sıcak suyla yıkıyorum. Ama hala daha cips gibi mi desem peynir gibi mi desem yoğun bir koku var. Bu koku nasıl geçer, aranızda mutlaka jinekolog falan vardır. Lütfen bir tavsiye verin. Koku dayanılacak gibi değil, insan içine çıkmaya bile utanıyorum. ☹️😔😞😓
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılCaniko öncelikle bol bol su tüket
Vajinal temizliğe dikkat tuvaletini yaptıktan sonra Soğuk su ile yıkamalı ve kurutmalısın
İç çamaşırı değişikliği önemli sürekli temiz olmalı, geceleri uyurken iççamaşırı giyinme gerekse kısa şort ile uyu sdece
Gıda tavsiyesi üzerine önerebileceğim şeyler vardır mango ve ananas vajinal bölgenin ph seviyesini dengeler bunların tüketim detayını araştırmalısın havayolu şirketleri kadın kabin memuru çalışanlarınan bunları öneriyor01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için, hepsini uygulamaya çalışacağım.
En İyi Cevaplar
1 yılSıcak su ile yıkamamalısın. Bazen iç çamaşır giymeden uyumalısın, o bölgenin hava alması için bu şart diyebiliriz. Tayt, naylon iç çamaşırı gibi sentetiklerden uzak durmalısın. Probiyotik tüketebilirsin bolca. Yoğurt, kefir gibi mesela. Vajina ph değerine uygun bir intim jel kullanabilirsin sebamed bu anlamda iyidir. Vajina kendi kendini temizleyebilen bir organ oranın yapısını bozacak kimyasallar böyle sorunlara yol açabiliyor. Pamuklu iç çamaşırı giy, günde 2 hatta 3 kere çamaşır değiştir, vajinal temizliğini önden arkaya olacak şekilde yap (taharet) bölgeyi mutlaka kuru tut.
24 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim, tavsiyelerinizi uygulamaya çalışacağım. Herkes doktora görün demiş de kokudan ve şeklinden dolayı utanıyorum. Doktora gitmeden geçirebilir miyim acaba kokuyu? 🥺
- 1 yıl
Aşkım doktor sence oranın şekline bakar mı? :) Bütün kaygılarımız gitti vajinamız güzel mi kötü mü bunu mu düşüneceğiz? Seni de anlıyorum ama canını sıkma. Şimdi kuşum meselenin neyden kaynaklı olduğunu anlayabilmemiz için sana sormam gereken sorular var. Evli misin? Yani eşinden ya da partnerinden kapmış olabileceğin bir enfeksiyon olabilir mi? Cevap hayırsa tamamen hijyen amaçlı yaptığını düşündüğün uygulama vajina ph’ını bozmuş ve vajinit olmuşsun. Benim söylediklerimi uygulayacaksın. Bu aşamada bol su tüketmelisin.
Soran1 yılHayır evli değilim, umarım geçer. Geçmezse tek çare doktora görünmek. Yorumunuz için teşekkür ederim. 🙏
- 1 yıl
Rica ederim kuzum, geçmiş olsun🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbakım yapın mantar olabilir
00 Yorumla gul suyunu hafifce disina surebilirsin kararmaya da yardimci olur, ama sadece distan yanak aralari gibi yerlere girme, bir kac dakika sonra da bebek pudrasi gecebilirsin terlemeyi azaltiyor guzel kokuda oluyor, bunu koltuk altin icin de uygulayabilirsin, hem koku hem kararma icin evde en iyi cozum diyebilirim, kimisi limon karbonat falan diyorda kanma batma, yanma, sivilce, kalici yaralar olusma riski var
00 Yorumla
1 yılköpük köpük akıntı var mı sarı veya yeşil vb
jinekologum
01 Yorumla
Soran1 yılHayır, kesinlikle öyle bir akıntı yok. Sadece iğrenç bir koku var.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMantar vardır o bölgede. Jinekolog ile görüşebilirsiniz.
00 YorumlaMantar olabilir doktora görünün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılEnfeksiyon vardır bi doktora danış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılSana ped önereyim faydası olur
02 Yorumla
Soran1 yılNedir?
- 1 yıl
youtubeye yaz
aktif oksijenli negatif iyonlu ped diye
izle sonra tekrar yaz
Gizli Üye(25-29)1 yılKilon var mı fazladab
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBol su ic meyve ye
00 Yorumla
1 yılDoktora git acilen
10 YorumlaMantar vardır ondan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ağır kokar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
1 yılMantar olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mantardır
00 Yorumla
1 yılkader be bazı şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılananas yemen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMantar olmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMantar var sanırım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri