Gerçekten öyle her buluşmada sevi** ben artık çok sıkıldım gezip tozup eğlenmek istiyorum evet bazen yapıyoruz ama çok bağlı normal mi ben kendimü kötü hissediyorum daha fazla şey isteyince ayrılmayı bile düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Fikir ve düşünceleri sana uymuyorsa ; bir an evvel ayrılmaktır...; süreyi uztmak sadece daha fazla sorun ve sıkıntı demektir.
Bunu ona karşı dile getir kavga ya da tartışma çıkarıyorssa temas değil seks bağımlısı ve buluşma ayağına seninle yaşıyor
Temas bağımlısı olsa dışarı çıkar orada da temas etmek ister, ama sadece başbaşa kalacağınız şeyler yapıyorsa daha farklı bir boyutu var gibi
Ne gibi mesela
Dışarda da elimi tutuyor vs ama dudak öpme gibi şeyler olmuyor bi zahmet olmasın. d
Seninle vakit geçirmeyi, sosyalleşmeyi değil sadece yatakta olmayı seviyordur, normal şartlarda bir çok şeyini sevip yatakta olmanı da seviyor olmalı
Dudaktan öpmek değil canım söylediğim, sarılır sırnaşır vs, ama vaktinizin %90 başbaşa geçiyorsa bence sorunlu vir ilişkidir
Ya şöyle söyleyeyim evet genelikle başbaşa geçiyor elimizde imkan olursa gezip dolaşıyoruz
Buluşup sevişmediğiniz oluyor mu
Yani bazen oluyor
Oyun oynarız satranç UNO gibi
Senin beklentin ya da şikayetin ne tam olarak
Benim şikayetim sevişmek istiyor hep her buluşmada bende kendimi çok rahatsız hissediyorum bazen kullanıldığımı hissediyorum ayrılmayı düşünüyorum hep 2yıldur beraberiz yanlış mı yapıyorum
Tamam işte ben de sana bunun yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum 😂
Demi peki napmam gerekiyor
Bağlılık durumunu ya da diğer duygusal detayları bilmiyorum tabi, ama ben bu duruma keskin bir şekilde ara verip tavrına göre hareket etmeni öneririm sana
Ara verdim. d
Yeni yeni barıştık hatta
Hayır hayır, yatakta vakit geçirmeyin mesela, buluşunca bir plan yap ben evde olmak istemiyorum vs de her buluşmada başka bir şeyler yapın, yatağa gitmediğin için sana nasıl bir tavrı sergileyecek izle
Baktım tavrına üzüldüğünü çok hissettim kendimi çok kötü hissettim ama yaklaşık 1 haftadır yazmadım
Pardonn
Bi kez tam yaparken istemediğimi söyledim bana bağırmıştu nie heveslendiriyon beni diye sonra gitti sonra geri geldi özür diledi bağırdım kırdım diye
Bilemedim, ben pek doğru bulmuyorum. Mesela benim de buna benzer bir ilişkim vardı, aynı iş yerinde, işten çıkar eve geçerdik, işe gitmeden önce, tatil günlerinde, hatta tatile gittik beraber, ben hep birlikte olmak isteyen taraftım ama kız arkadaşımın hiç bir teklifini geri çevirmiş değilim. O plan yapamadığında sevişiyorduk, öyle düşün
Anladım teşekkürler 🙂
Bol şans diliyorum, soru işareti varsa bir sorun da vardır, alışkanlklar için kendinizden feragat etmeyiniz
Ondan başka bir şey yapmıyorsanız böyle hissetmen çok normal
ayrıl benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul
Yaklaşık 2 yıldır beraberiz
Oda abartiyo her zamanda olmaz
Zaten buluşmamız da hafta da bir kez ya da 3 haftada bi
Yani gez eglen toz finalde tamam biraz takil baride seninkindirek seks odakli belliki :))
Tek amacı cinsellik gibi
Damizlik niyetine daliyor sana
Onunda sevme yolu bu demekki
İlki misin?
Evet
Normal o zaman
@yaydimmltfns konuş bence
Eğer değerli ve özel hissetmek istiyorsan
@yaydimmltfns her zaman yapma
İstersen konuşalım, ben buralardayım @yaydimmltfns
Konuşstum defalarca ama yok hala yapıyor diyor dayanamıyorum
Bana bakar mısın iki dakika bekliyorum @yaydimmltfns
Baktım
Burayı kast etmedim @yaydimmltfns
Kullanıyor
Kullanıyor senı
Kırma yazık
Otur konus duzgunce
Sksten sogur adam
Soğumuyor daha fazlasını istiyor
Sen sogursun yani
Soğudum dile getirdim yapmıycal diyor ama yine yapıyor seni görünce dayanamıyorum sesin bile yeter falan diyor