Cinsel Yaşam Sevgiliniz ya da eşinizin yürürken kıvırtması hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yürürken çok kıvırtıyorum elimde değil sevgilim dikkat çekiyor diye kızıyor Güncellemeler1 yıl Çok düzgün giyiniyorum açık değil yine de kötü bakar mı erkekler ya Sevgiliniz ya da eşinizin yürürken kıvırtması hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet bende olsam kızardım evde baş başa olsa sorın yok tokatlar cinselliğe çeker ama dışarsa aç. Sırtlanşae var 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ya dikkat ediyorum giyime. Ama bu elimde değil valla çok kızıyor da Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Biraz normal yürüme dersi alsanız ya da spor yapsanız bir sebepten kıvırtmanıza sebep olan bir şey vardır Yorumla Soran 1 yıl Aslında lordozum var. Bek çukurunun ilerlemesi diye bir problem. Ondan da olabilir de Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Biraz araştırın bence sonra sevgilinize bunu izah edin Yorumla Soran 1 yıl Bakalım inşallah anlar , teşekkür ederim Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Rica ederim geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Sağ olun Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Kıvırtmak kadına yakışan bir durum. Erkek gibi de yürüyemezsiniz ki... 0 9 Yorumla Soran 1 yıl E yani mantıklı bir cevap Yorumla Efe3527 1 yıl Yuvarlak ve çıkiksa birde g@t. Mųthiştir kıvırtman... Yorumla Soran 1 yıl Ay maalesef geniş düz Yorumla Efe3527 1 yıl Genişte iyidir, titrer yürürken adeta Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle oluyor Yorumla Efe3527 1 yıl Yaş kaç, bakiremisin Yorumla Soran 1 yıl Evet. 27 Yorumla Efe3527 1 yıl Gizli gizli konuşalım Yorumla Efe3527 1 yıl Kapalımısın Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani kıvırsın Sonuçta kadınların şu an ondandır Hatta hoşuma bile gider yani beğenilmesi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok ya Yorumla Herosell 1 yıl Niye ki Yorumla
Erkin0705 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tanga falan giyiyorsan çok belli olur ondan diyordur 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Yok hayır normal kapalı giyiniyorum Yorumla Erkin0705 1 yıl Kapalı olamana rağmen bu kadar belli olacağını sanmam ama kalcalarin genisse olabilir Yorumla Soran 1 yıl Geniş maalesef Yorumla Erkin0705 1 yıl Ondan belli oluyordu tavsiyem boxer giy normal camamsir falan giyme Yorumla Soran 1 yıl Aaa işe yarar mı ciddi misin Yorumla Erkin0705 1 yıl Evet yani daha sıkı ve bir çok alanı tuttuğu için savulmasini engeller ama içine ic çamaşırı giyme koku yapar terlersin temasda sevgilin soğur senden Yorumla Soran 1 yıl Ay teşekkür ederim çok haklısın Yorumla Erkin0705 1 yıl Rica ederim böyle küçük tüyolar istersen burdayım:) Yorumla Soran 1 yıl Hahaha peki 🌞🪷 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Offff dağıtıyor beni o yürüyüş. Hele kalçalar dolgun ve bel ince ise 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Öyle değil fiziğim ama elimde değil napayım Yorumla XAmigdalax 1 yıl Erkekler sana mutlaka bakar.Yani ben kesin bakardım ama saygısızlık yapmam farketmezsin baktığımı. Yorumla Soran 1 yıl Ya bakıyor zaten ama diye sevgilime anlatamıyorum elimde değil durum Yorumla XAmigdalax 1 yıl Çünkü kendiside bir erkeğin öyle bir yürüyüşe nasıl baktığını kendinden biliyor :DAyaklarımızdan başımıza kadar titretiyor bizi :) Yorumla Soran 1 yıl Utandım Yorumla XAmigdalax 1 yıl Gerçekler böyle. Doğanın kanunu. Çok takılma bence. Yorumla Soran 1 yıl Peki teşekkür ederim yorum için Yorumla XAmigdalax 1 yıl Rica ederim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet öyle kıvıran bir arkadaşım vardı hakikaten ölüyü diriltir. Çok hoşuma giderdi 0 0 Yorumla
iyi_insan_severim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Vücut hatlarını belli oluyorsa? bende görsem sana sarılmak isterim😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yani çok güzel kıvırtıyorsan dikkat çeker bakarlar milleti in aklına bir şeyler sokarsın 😅 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Ama kız çok düzgün giyimli etrafa bakmayan biriyse bile mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen ne kadar düzgün olursan ol o kalça hareketini görünce fakrklı olur hareketlenir şeyleri Yorumla Soran 1 yıl E napacam ben adam kıskanmakta haklı o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet çok haklı ben olsam bende çok kıskanırım biraz daha normal yürümeye çalış Yorumla Soran 1 yıl Bakalım kapalı giyiyorum ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl kapalı mesela Yorumla Soran 1 yıl Yani mesela uzun tunikler bol şeyler giymeye çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslında çokta normal giyiniyormuşsun dar mı diyecektim de değilmiş kalçan mı çok büyük Yorumla Soran 1 yıl Aslında şöyle basenlerim çok geniş kalçam da çok geniş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi ya o zaman cidden çok dikkat çeker ne yaşan söyleyeyim görsem bi bakarım bende ufaktan Yorumla Soran 1 yıl :( sevgilim kızıyor öyle yürüme diyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende daha dikkat et o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hak veriyorum ona benim sevgilim olsan bende derim kıskanırım Yorumla Soran 1 yıl Off ama napayım neyse teşekkür ederim yorum için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim 🧿 nazar da değmesin bu arada Yorumla Soran 1 yıl Estağfurullah güzel değilim öyle yine de çok teşekkür ederim 🪷🪷🪷 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani öyle dönüp dönüp bakıyorlarsa güzelsindir ☺️ rica ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu arada kaç yaşındasın Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Bide popo güzelse varya 0 32 Yorumla yvz4141 1 yıl Bakmazmış Yorumla Soran 1 yıl Yani normal ekstra bir şey yok ama elimde değil yürüyüş meselesi Yorumla yvz4141 1 yıl Oda kötü herkesin dibi düşer Yorumla Soran 1 yıl Öyle aşırı güzel değilim sadece bu kıvırtma işi Yorumla yvz4141 1 yıl Bence cilvelisin güzellik önemli değil Yorumla Soran 1 yıl Evet öylesin derler Yorumla yvz4141 1 yıl Ne güzeller var ot gibi Yorumla Soran 1 yıl Yani güzel kız 1-0 önde ama Yorumla yvz4141 1 yıl boş ver senin cilven var kalçalar geniş galiba Yorumla Soran 1 yıl Evet geniş Yorumla yvz4141 1 yıl Onunda etkisivar bide tayt giysen varya Yorumla Soran 1 yıl Giydiğimde üstüne uzun tunik giyiyorum, hiç öyle açıkta bırakmadım Yorumla yvz4141 1 yıl İşi biliyorsun. Bazıları giyiyor tam teşhir Yorumla Soran 1 yıl Ben teşhir etmeyi sevmiyorum ucuz kadın değilim. Sevgilimin sokaktaki adamdan farkı olmalı Yorumla yvz4141 1 yıl Doğru söylüyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla yvz4141 1 yıl Dışarıda çıkarmıcak sevgilin Yorumla Soran 1 yıl E napayım dudaklarım kalın diye kırmızı ruju yasakladı Yorumla yvz4141 1 yıl Çok merak ettim şimdi Yorumla yvz4141 1 yıl İkizleri hiç söylemiyorum zaten Yorumla Soran 1 yıl Sarkık maalesef Yorumla yvz4141 1 yıl Olsun Yorumla yvz4141 1 yıl Okadar Yorumla Soran 1 yıl Büyük olunca öyle oldu Yorumla yvz4141 1 yıl Küçük bişey var mı Yorumla Soran 1 yıl Burnum Yorumla yvz4141 1 yıl Hakka gibi Yorumla Soran 1 yıl Çok küçük Yorumla yvz4141 1 yıl Olsun oda nazarlık olsun Yorumla Soran 1 yıl Burnumu gösterip ameliyat olan oldu hxhxh Yorumla Soran 1 yıl Bu arada güzel değilim Yorumla yvz4141 1 yıl Görmedim bişey diyemem Yorumla
ZIPPİRİK Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hoşlanma gotunu keserim 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kötü mü yani Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Tabiki kötü lan Yorumla Soran 1 yıl Niye ya elimde değil ki Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Olsun sadece bana öyle yuruyebilirisin Yorumla Soran 1 yıl Ama napayım yani Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Sadece bana yürü sende kalcan cokmu buyukki Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bari tayt giyme 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Çok giymem etek falan giyerim Yorumla Cebeufuk 1 yıl Uzun etekse cok sorun değil ama birde o kısaysa Yorumla Soran 1 yıl Yok dikkat ediyorum ama mesele boyu da değil kıvırtıyorum farkında olmadan Yorumla Cebeufuk 1 yıl Cok mu belli oluyor ki Yorumla Soran 1 yıl Evet maalesef sağa sola gittiği çok anlaşılıyor Yorumla Cebeufuk 1 yıl Popo büyük o zaman🤷♂️ Yorumla Soran 1 yıl Geniş maalesef Yorumla Cebeufuk 1 yıl Boy kilo kaç Yorumla Soran 1 yıl 1.60 65 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Az kilında var bence spor ve kilo ile sıkışaşırsan sorun çözülür Yorumla Soran 1 yıl Olabilir tabi inşallah bakalım Yorumla Cebeufuk 1 yıl 💐💐 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim yorum için Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kıvırtmasa iyi olur tabii 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yani elimde değil ama Yorumla TayyarRA 1 yıl Dikkat edebilirsin bence Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgiline sabır diliyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Serkan3207 1 yıl Kıskanıyor mu Yorumla Soran 1 yıl Baya Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yürüme stilin öyleyse sorun yok 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. adam haklıymış beyler dağılalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama yürüyüşüm böyle napayım ya Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl adam haklı Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kadın anatomisine bağlı kıvırmak 0 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Asla olmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Elimde değil ama Yorumla
esquire77 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Çok hoşsun ya, harikuladesin , umurum da olmaz. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kıskanır biraz anlıyorum da ben napayım Yorumla esquire77 1 yıl Keşke görsem seni 🙁 Yorumla
Misyonermentalitesii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Çok sallama güzel yarim 😂 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Napayım elimde değilll Yorumla Misyonermentalitesii 1 yıl Elinde değil zaten ne varsa g ö t ü n de Yorumla Soran 1 yıl 😡😡 Yorumla Misyonermentalitesii 1 yıl Nasıl bi g ö t varsa 😁 Yorumla Soran 1 yıl Ayıp ayıp Yorumla Misyonermentalitesii 1 yıl Aa seninki değil benim ki mi ayıp 🙈😂 Yorumla
lawyerfrost Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yani edepli ol 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyide açık saçık giyinmiyorum hiç. Ama yürürken oluyor işte elimde değil Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Bakar herkes 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Ama yürüyüşüm böyle Yorumla Daiask 1 yıl Güzel degil yapacak bir şey Yorumla Soran 1 yıl Çok düzgün giyiniyorum yine de kötü gözle mi bakarlar Yorumla Daiask 1 yıl Fizik iyiyse bakatlar Yorumla Soran 1 yıl Niye ama niye Yorumla Daiask 1 yıl Fizikten güzellikte Yorumla Soran 1 yıl Fiziğim güzel değil, yani göreceli işte. Ama bakıyorlar fark ediyorum yürüyüşümü nasıl değiştireyim Yorumla Daiask 1 yıl Normal yürü Yorumla Soran 1 yıl Normal benim için bu neyse Yorumla Daiask 1 yıl Kimseyi takma Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Daiask 1 yıl Rica ederim Yorumla
DepresyonAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Dışarıda olmasına kızarım tabi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl E ama yürüyüş böyle ya Yorumla DepresyonAdam 1 yıl Dışarıda dikkat etmeli kalcasi salinsin baskasi baksin istemem kiskancim ben Yorumla Soran 1 yıl Ya şimdi nasıl desem. Kalçam büyük değil ama yürürken çok sağa sola oynuyor kırıtarak yürüyorum işte. Ama napayım Yorumla DepresyonAdam 1 yıl Bakiyorlsr mi cok. Ben kiskanirim arkadas sevgilime baksinlar arzulasinlar istemem Yorumla Soran 1 yıl Evet dikkat çekiyor ben fark ediyorum. Ben de baksınlar istemem de napayım Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hoşum a gider 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dikkat çekiyor diye kızıyor Yorumla steelbullet23 1 yıl Yoo bence güzel bir şey bu ya Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Adaplk yürü 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ğüzel kıvırtmalı 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. kıvırtma 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yürüyüşüm öyle Yorumla
Meteivedik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Lapdance da var mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Meteivedik 1 yıl Tüh Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Evet bende olsam kızardım evde baş başa olsa sorın yok tokatlar cinselliğe çeker ama dışarsa aç. Sırtlanşae var
Ya dikkat ediyorum giyime. Ama bu elimde değil valla çok kızıyor da
Biraz normal yürüme dersi alsanız ya da spor yapsanız bir sebepten kıvırtmanıza sebep olan bir şey vardır
Aslında lordozum var. Bek çukurunun ilerlemesi diye bir problem. Ondan da olabilir de
Biraz araştırın bence sonra sevgilinize bunu izah edin
Bakalım inşallah anlar , teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
Sağ olun
Kıvırtmak kadına yakışan bir durum. Erkek gibi de yürüyemezsiniz ki...
E yani mantıklı bir cevap
Yuvarlak ve çıkiksa birde g@t. Mųthiştir kıvırtman...
Ay maalesef geniş düz
Genişte iyidir, titrer yürürken adeta
Evet öyle oluyor
Yaş kaç, bakiremisin
Evet. 27
Gizli gizli konuşalım
Kapalımısın
Yani kıvırsın Sonuçta kadınların şu an ondandır Hatta hoşuma bile gider yani beğenilmesi
Yok ya
Niye ki
Tanga falan giyiyorsan çok belli olur ondan diyordur
Yok hayır normal kapalı giyiniyorum
Kapalı olamana rağmen bu kadar belli olacağını sanmam ama kalcalarin genisse olabilir
Geniş maalesef
Ondan belli oluyordu tavsiyem boxer giy normal camamsir falan giyme
Aaa işe yarar mı ciddi misin
Evet yani daha sıkı ve bir çok alanı tuttuğu için savulmasini engeller ama içine ic çamaşırı giyme koku yapar terlersin temasda sevgilin soğur senden
Ay teşekkür ederim çok haklısın
Rica ederim böyle küçük tüyolar istersen burdayım:)
Hahaha peki 🌞🪷
Offff dağıtıyor beni o yürüyüş. Hele kalçalar dolgun ve bel ince ise
Öyle değil fiziğim ama elimde değil napayım
Erkekler sana mutlaka bakar.
Yani ben kesin bakardım ama saygısızlık yapmam farketmezsin baktığımı.
Ya bakıyor zaten ama diye sevgilime anlatamıyorum elimde değil durum
Çünkü kendiside bir erkeğin öyle bir yürüyüşe nasıl baktığını kendinden biliyor :D
Ayaklarımızdan başımıza kadar titretiyor bizi :)
Utandım
Gerçekler böyle. Doğanın kanunu. Çok takılma bence.
Peki teşekkür ederim yorum için
Rica ederim
Evet öyle kıvıran bir arkadaşım vardı hakikaten ölüyü diriltir. Çok hoşuma giderdi
Vücut hatlarını belli oluyorsa? bende görsem sana sarılmak isterim😉
Yani çok güzel kıvırtıyorsan dikkat çeker bakarlar milleti in aklına bir şeyler sokarsın 😅
Ama kız çok düzgün giyimli etrafa bakmayan biriyse bile mu
Sen ne kadar düzgün olursan ol o kalça hareketini görünce fakrklı olur hareketlenir şeyleri
E napacam ben adam kıskanmakta haklı o zaman
Evet çok haklı ben olsam bende çok kıskanırım biraz daha normal yürümeye çalış
Bakalım kapalı giyiyorum ama
Nasıl kapalı mesela
Yani mesela uzun tunikler bol şeyler giymeye çalışıyorum
Aslında çokta normal giyiniyormuşsun dar mı diyecektim de değilmiş kalçan mı çok büyük
Aslında şöyle basenlerim çok geniş kalçam da çok geniş
Hadi ya o zaman cidden çok dikkat çeker ne yaşan söyleyeyim görsem bi bakarım bende ufaktan
:( sevgilim kızıyor öyle yürüme diyor
Sende daha dikkat et o zaman
Hak veriyorum ona benim sevgilim olsan bende derim kıskanırım
Off ama napayım neyse teşekkür ederim yorum için
Rica ederim 🧿 nazar da değmesin bu arada
Estağfurullah güzel değilim öyle yine de çok teşekkür ederim 🪷🪷🪷
Yani öyle dönüp dönüp bakıyorlarsa güzelsindir ☺️ rica ederim
Bu arada kaç yaşındasın
Bide popo güzelse varya
Bakmazmış
Yani normal ekstra bir şey yok ama elimde değil yürüyüş meselesi
Oda kötü herkesin dibi düşer
Öyle aşırı güzel değilim sadece bu kıvırtma işi
Bence cilvelisin güzellik önemli değil
Evet öylesin derler
Ne güzeller var ot gibi
Yani güzel kız 1-0 önde ama
boş ver senin cilven var kalçalar geniş galiba
Evet geniş
Onunda etkisivar bide tayt giysen varya
Giydiğimde üstüne uzun tunik giyiyorum, hiç öyle açıkta bırakmadım
İşi biliyorsun. Bazıları giyiyor tam teşhir
Ben teşhir etmeyi sevmiyorum ucuz kadın değilim. Sevgilimin sokaktaki adamdan farkı olmalı
Doğru söylüyorsun
Evet
Dışarıda çıkarmıcak sevgilin
E napayım dudaklarım kalın diye kırmızı ruju yasakladı
Çok merak ettim şimdi
İkizleri hiç söylemiyorum zaten
Sarkık maalesef
Olsun
Okadar
Büyük olunca öyle oldu
Küçük bişey var mı
Burnum
Hakka gibi
Çok küçük
Olsun oda nazarlık olsun
Burnumu gösterip ameliyat olan oldu hxhxh
Bu arada güzel değilim
Görmedim bişey diyemem
Hoşlanma gotunu keserim
Kötü mü yani
Tabiki kötü lan
Niye ya elimde değil ki
Olsun sadece bana öyle yuruyebilirisin
Ama napayım yani
Sadece bana yürü sende kalcan cokmu buyukki
Bari tayt giyme
Çok giymem etek falan giyerim
Uzun etekse cok sorun değil ama birde o kısaysa
Yok dikkat ediyorum ama mesele boyu da değil kıvırtıyorum farkında olmadan
Cok mu belli oluyor ki
Evet maalesef sağa sola gittiği çok anlaşılıyor
Popo büyük o zaman🤷♂️
Geniş maalesef
Boy kilo kaç
1.60 65
Az kilında var bence spor ve kilo ile sıkışaşırsan sorun çözülür
Olabilir tabi inşallah bakalım
💐💐
Teşekkür ederim yorum için
Kıvırtmasa iyi olur tabii
Yani elimde değil ama
Dikkat edebilirsin bence
Sevgiline sabır diliyorum
Neden
Kıskanıyor mu
Baya
Yürüme stilin öyleyse sorun yok
Kalçanda dolgun o zaman
adam haklıymış beyler dağılalım
Ama yürüyüşüm böyle napayım ya
adam haklı
Kadın anatomisine bağlı kıvırmak
Asla olmaz
Elimde değil ama
Çok hoşsun ya, harikuladesin , umurum da olmaz.
Kıskanır biraz anlıyorum da ben napayım
Keşke görsem seni 🙁
Çok sallama güzel yarim 😂
Napayım elimde değilll
Elinde değil zaten ne varsa g ö t ü n de
😡😡
Nasıl bi g ö t varsa 😁
Ayıp ayıp
Aa seninki değil benim ki mi ayıp 🙈😂
Yani edepli ol
İyide açık saçık giyinmiyorum hiç. Ama yürürken oluyor işte elimde değil
Bakar herkes
Ama yürüyüşüm böyle
Güzel degil yapacak bir şey
Çok düzgün giyiniyorum yine de kötü gözle mi bakarlar
Fizik iyiyse bakatlar
Niye ama niye
Fizikten güzellikte
Fiziğim güzel değil, yani göreceli işte. Ama bakıyorlar fark ediyorum yürüyüşümü nasıl değiştireyim
Normal yürü
Normal benim için bu neyse
Kimseyi takma
Teşekkür ederim
Rica ederim
Dışarıda olmasına kızarım tabi
E ama yürüyüş böyle ya
Dışarıda dikkat etmeli kalcasi salinsin baskasi baksin istemem kiskancim ben
Ya şimdi nasıl desem. Kalçam büyük değil ama yürürken çok sağa sola oynuyor kırıtarak yürüyorum işte. Ama napayım
Bakiyorlsr mi cok. Ben kiskanirim arkadas sevgilime baksinlar arzulasinlar istemem
Evet dikkat çekiyor ben fark ediyorum. Ben de baksınlar istemem de napayım
Hoşum a gider
Dikkat çekiyor diye kızıyor
Yoo bence güzel bir şey bu ya
Adaplk yürü
ğüzel kıvırtmalı
Genişse gerçekten dikkat çeker
kivirtiyor olman guzel
Ama eşini düşün
kıvırtma
Yürüyüşüm öyle
Lapdance da var mı