Cinsel Yaşam Sevgilimle öpüştüğümde ıslanıyor, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Aşırı derecede ıslanıyorum her öpüşmemizde yani normal mi sizce sizdede oluyomu? Sevgilimle öpüştüğümde ıslanıyor, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yani gayet normal ve islanmasan asıl sorun ve problem neden dersen öpüşme cinselliğin ilk başlangıcı ve insan yuksekliyor olman gerekiyor bu yüzden her şey çok normal 0 0 Yorumla
Mustafa_R Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Normal ya benim sevgilimde böyleydi ya akıyor bildiğin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Anlarmı peki o ıslandığını Yorumla Mustafa_R 1 yıl Zor anlar ya o an yani oda çünkü istekli oluyır Yorumla Soran 1 yıl Peki dizini okşamam onu azdırırmı? Yorumla Mustafa_R 1 yıl İzini okşama değil ama boynunu okşama azdırır Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal bizdede alet kalkar işbaşı durumu var diye çadır kurar 0 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Normaldir heyecan oluyor adranalin yukleniyor enerjin libidon yükseliyor 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Normal dudaklarda hassas sinir ağları var biraz araştır öpüşmek bile cinsel uyarı yapıyor 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Tahrik oluyorsun normal 2 0 Yorumla
Önerulu1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet Normal peki oranı öpüyor mu 1 14 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Önerulu1234 1 yıl Bence eliyle okşarsın biraz öpsün sen de hazırlıklı ol adalı mısın Yorumla Soran 1 yıl Dizine elimi koyup okşuyorum ben bazen boynuna koyuyorum elimi bu onu azdırır mı? Yorumla Önerulu1234 1 yıl Tabii ki artırır azdırır bir de giyimine dikkat et seksi kıyafetler giyi Tayt etek kilotlu çorap bunları muhtemelen beğenir Yorumla Soran 1 yıl Sweatshirt giydim elini içine sokuyor okşuyo boynumu emiyo Yorumla Önerulu1234 1 yıl Anladım böyle ince kilotlu çorap giyi her erkek beğenir bunu Yorumla Önerulu1234 1 yıl Peki ilişkiye girecek misiniz Yorumla Soran 1 yıl Asla Yorumla Önerulu1234 1 yıl Yani bu kadar şeyi yaşıyorsun asıl yaşaman gerekir yaşamıyorsun bence yanlış düşünüyorsun kaç yaşındasınız ki Yorumla Soran 1 yıl Benim yaşım küçük o 20 Yorumla Soran 1 yıl Ama evde olamıyoruz ki Yorumla Soran 1 yıl Yani ya cafede ya parkta öpüşüyoruz bugün parkta kimsenin görmeyeceği bir yere gidip saatlerce öpüştük Yorumla Önerulu1234 1 yıl Sen ışık yakarsan o illaki bir yer ayarlar rahat ol anladığım kadarıyla sen de istekli bir insansın plan yapalım mı beraber sizin için Yorumla Soran 1 yıl Yok brn daha küçüğüm evlenmeden yapmam Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Yap artik dio ortami hazirladim dio sana iste 😄 0 0 Yorumla
engelsizbireyim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Normal istek ile alakalı sonuç olarak 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Azdın 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. normal bende öyle 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sonra derece normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yani gayet normal ve islanmasan asıl sorun ve problem neden dersen öpüşme cinselliğin ilk başlangıcı ve insan yuksekliyor olman gerekiyor bu yüzden her şey çok normal
Normal ya benim sevgilimde böyleydi ya akıyor bildiğin
Anlarmı peki o ıslandığını
Zor anlar ya o an yani oda çünkü istekli oluyır
Peki dizini okşamam onu azdırırmı?
İzini okşama değil ama boynunu okşama azdırır
Normal bizdede alet kalkar işbaşı durumu var diye çadır kurar
Normaldir heyecan oluyor adranalin yukleniyor enerjin libidon yükseliyor
Normal dudaklarda hassas sinir ağları var biraz araştır öpüşmek bile cinsel uyarı yapıyor
Etkileniyorsun muhtemelen. Uzun uzun mu öpüşüyprsnuz
Tahrik oluyorsun normal
Evet Normal peki oranı öpüyor mu
Hayır
Bence eliyle okşarsın biraz öpsün sen de hazırlıklı ol adalı mısın
Dizine elimi koyup okşuyorum ben bazen boynuna koyuyorum elimi bu onu azdırır mı?
Tabii ki artırır azdırır bir de giyimine dikkat et seksi kıyafetler giyi Tayt etek kilotlu çorap bunları muhtemelen beğenir
Sweatshirt giydim elini içine sokuyor okşuyo boynumu emiyo
Anladım böyle ince kilotlu çorap giyi her erkek beğenir bunu
Peki ilişkiye girecek misiniz
Asla
Yani bu kadar şeyi yaşıyorsun asıl yaşaman gerekir yaşamıyorsun bence yanlış düşünüyorsun kaç yaşındasınız ki
Benim yaşım küçük o 20
Ama evde olamıyoruz ki
Yani ya cafede ya parkta öpüşüyoruz bugün parkta kimsenin görmeyeceği bir yere gidip saatlerce öpüştük
Sen ışık yakarsan o illaki bir yer ayarlar rahat ol anladığım kadarıyla sen de istekli bir insansın plan yapalım mı beraber sizin için
Yok brn daha küçüğüm evlenmeden yapmam
Lez mi sevgilin nasıl ıslanıyor?
Yap artik dio ortami hazirladim dio sana iste 😄
Normal istek ile alakalı sonuç olarak
Yaşına göre normal olabilir
Frenchkiss de normal tabi
Devamını niye yapmıyorsun
Ôpüşmeyle alakasi yoktur sadece
Evet çok normal
Bu yüzden öpüşerek başlanır
Ergenlikte normaldir böyle şeyler
Islanman normal tabi, lazım olacak o ıslaklık