Regl döneminin son günlerinde artan istekler, hormonal değişimlerden kaynaklanır ve tamamen doğaldır. Bu durumu yönetmek için bazı yöntemler deneyebilirsin:
Dikkatini Başka Yöne Çevir
Sevdiğin bir dizi ya da film aç, oyun oyna, kitap oku ya da dışarı çıkıp yürüyüş yap. Bedenini ve zihnini meşgul etmek, yoğun hisleri hafifletebilir.
Egzersiz YapHafif tempolu yürüyüş, yoga ya da nefes egzersizleri, vücudundaki enerjiyi dengeleyebilir.
Bol Su İç ve Hafif BeslenReglin son günlerinde hormonlar hâlâ dalgalandığı için aşırı şekerli ya da ağır yiyecekler yerine bol su içmek ve sağlıklı atıştırmalıklar (badem, muz, bitter çikolata) yemek dengeyi sağlayabilir.
Sosyal OlArkadaşlarınla sohbet etmek, kafanı dağıtmak iyi gelebilir.
Uyku Düzenine Dikkat EtUykusuzluk, hormonal dalgalanmaları daha da kötüleştirebilir. Yeterince dinlenmeye çalış.
Bu süreç tamamen normal ve geçici. Kendini suçlama ya da baskılamaya çalışma, sadece enerjini farklı alanlara yönlendirerek daha rahat hissedebilirsin. 😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bastırılmış hormonlar hep gün yüzüne çıkıyor. Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok zor onu bastirmak, mastürbasyon yap derim, ben genelde regl bitimi direkt seks yapiyorim
50 Yorumla
1 yılEvde kalmamaya bak insan boş olunca aklına o gelir evdeysen çaresi mastürbasyon veya seks
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sevişerek 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa mastürbasyon yapacaksın, ya da seks yapacaksın başka yolu yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılvalla benimki beni dövüyordu o ağrıyı vs bastırmak için dövemeyince ağlıyordu sonra yapıyorduk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbi sorum olacak, kız arkadaşım uzun süredir cinselliğe soğuk ve 5 gün önce regl oldu son günü. sence bu isteği daha da mı yükselir?
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)1 yılTahmin edebiliyorum
81 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir yolu yok ki bunun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İşte öyle bir hanımın tadına doyum olmaz
00 Yorumla
1 yılAzalacağını sanmıyorum hiç bir zaman
00 Yorumla
1 yılPartnerinle görüşebilirsin kaç gün kaldı bitmesine
00 Yorumla
1 yılZor bastırılır en güzeli yaşayarak bastırılması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok mu o kadar geldi ya parmaklar yetmiyor mu
00 YorumlaYa sevısceksın ya da nudelı sextıng yapcam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel bir partnerle sabahlayarak bastırılır
0135 Yorumla
Soran1 yılYok ama dnsmk
Cevap sahibi1 yılBulmaktan kolay ne var 😂
Soran1 yılKolay değil öyle işte
Cevap sahibi1 yılZor olan ne ki
Soran1 yılGönlüme göre biri
Cevap sahibi1 yılBak o konuda haklısın, herkes sabaha kadar yatar ama sabah aynı hisleri yaşatacak birini bulmak zor iş
Soran1 yılAynen yoksa şurdan en az 100 tane çıkar biliyorsun
Cevap sahibi1 yılBana da ilginç gelen bunca insan bunca imkan varken nasıl bulamıyoruz bu doğru kişileri bir türlü
Soran1 yılBende anlamıyorum herkes birbirinin yanlışı, kader galiba..
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum, bence insanoğlu olarak bu ruh eşi arama konusunda yeterince bilgi sahibi değiliz o yüzden bulamıyoruz birbirimizi 😂
Soran1 yılHayır bilgiyle olsaydı bu iş inan bulunurdu, insan ne kadar uğraşırsa uğraşsın nasibinde yoksa yan yana geçse bile farkedemiyor maalesef
Cevap sahibi1 yılŞaka bir yana bence bugün bulunamamasının en büyük sebebi inanç biliyor musun, insanlar inancını kaybediyor insanlara karşı, birileri de daha iyilerini bulabilmeye inanıyor, sonra ayıkla pirincin taşını
Soran1 yılEvett maalesef öyle artık
Cevap sahibi1 yılAllah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın, bitsin artık şu ruh eşi arama maratonu, seninle böyle konuştuğuma bakma, ben çözüm bulabilsem ne işim olur burada 🥲
Soran1 yılAllah herkese kendi gibi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim :)
Cevap sahibi1 yılAy bu çok güzel duaymış, amin derken insan iki kere düşünüyor 😂
Soran1 yılHmm kendin gibi biri olmasın yani :) pekte iyi değilsin sanırım
Cevap sahibi1 yılHayır hayır o anlamda demedim, mesela ben amin diyorum ama demeden önce de baktım şöyle bi’ kendime, kendini de değerlendiriyorsun ya bir şekilde, ondan, yoksa Allah’a şükür, en azından kasıtlı bir kötülüğüm olmadı
Soran1 yıl:) Bence o yüzden çok güzel bir dua, ben gönlüm rahat amin diyebiliyorum. İyiler iyilerle, kötüler kötülerle olmalı, denklik meselesi
Cevap sahibi1 yılBen ilk kez duydum ama çok beğendim, sık sık kullanırım gibi geliyor 🤓 acaba direkt olarak toplansak herkes ait hissettiği yere doğru çekilse de ihtimalleri arttırsak, mümkün mü ki böyle bir şey teknik olarak 😂
Soran1 yılAhahah bizim insanlar orada bile rol yapar sence mümkün mü öyle bir şey djsjs
Cevap sahibi1 yılYa bak ama şöyle düşün, rol yapanlar oluyor ya hani, bazıları kesinlikle kötüdür mesela, deriz ki hacııııı sen karşıya geçiyorsun sen, tanıdık seni, yine tek tük eleriz böyle 😂
Soran1 yılAynen yap madem o kadar kolay sjsj
Cevap sahibi1 yılBi’ ara deneyelim fırsat bulursak 😂😂
Soran1 yılHı hı aynen djsjs
Cevap sahibi1 yılMesajda geçen kelime sayın git gide azalıyor mu senin? 😂
Soran1 yılNasıl yani zjsjsj
Cevap sahibi1 yılŞu an tarif edemedim, ama her mesajın daha da kısalıyormuş gibi mi oldu onu diyorum 😂
Soran1 yılYani özellikle ona dikkat etmedim jdjd
Cevap sahibi1 yılBilinçli değilse sorun yok dkskdksksks cevaplar kısaysa demek ki 😂
Soran1 yılAynen öyle denk gelmiştir o an senin de bunu incelemen yani djsks
Cevap sahibi1 yılİncelemek değil de bir üstte benim mesajla seninki yakın görününce farklı geldi gözüme, öyle farkettim 😂
Soran1 yılAnladım bakalım öyle olsun
Cevap sahibi1 yılSeninle sohbet etmeye çalıştığımı fark ettin de ilgilenmiyor yoksa fark ettiremeyecek kadar beceriksiz miyim 🙄🤓
Soran1 yılEttik bence neden etmediğimizi düşündün
Cevap sahibi1 yılDaha da fazla edebilirmişiz sanki gibi düşündüm
Soran1 yılEdiyoruz hala ndjsj
Cevap sahibi1 yılKfkdkdkdkd ediyoruz dimi, oh şükürler olsun, edelim isterim çünkü, çok sevinirim yani 😂🙈
Soran1 yılAhahh niye çok sevindin cjdj
Cevap sahibi1 yılE seninle sohbet etmek güzel çünkü? 😂 baksana hiç anlaşılmayan cümleler yok, ego yok cehalet yok 🤓
Soran1 yılTeşekkür ederim seninlede öyle oldu :)
Cevap sahibi1 yılBunu bir süre daha yapma fikrine ne dersin? 🫠
Soran1 yılOlur ama az bir süre sonra ufak bir işim var beklersen :)
Cevap sahibi1 yılBenim de bi’ işim var, halledip geleyim ortada buluşalım, süper oldu bu 🙈
Cevap sahibi1 yılBen geldiiiim, biraz sonra kısacık bir işim daha olabilir ama şu an sendeyim🤓
Cevap sahibi1 yıl👋 Pişt
Cevap sahibi1 yılEn azından ekmeseydin keşke 🥲
Soran1 yılYa kusura bakma buraya fazla giremiyorum bakamadık o yüzden
Cevap sahibi1 yılGeleceğim deyince beklemiştim gece, üzüldüm yazmayacaksın sandım 🥲
Soran1 yılÇok nadir girebiliyorum bekletmek istemezdim
Cevap sahibi1 yılCevap vermen yeterli oldu, hiç yazmasaydın kalbim kırık kalacaktı 🥹
Soran1 yılYok öyle kırmak istemem tabikide
Cevap sahibi1 yılÇok sevindim, buralarda mısın peki, gidecek misin yine 🙄
Soran1 yılBurada takılmaya vaktim olmuyor maalesef
Cevap sahibi1 yılBenim de bu gece son gecem, bırakıyorum siteyi, belki tanışırız seninle diye düşünmüştüm
Soran1 yılHmm öylemi neden
Cevap sahibi1 yılHem fazla vakit harcıyorum, hem de tat vermiyor eskisi kadar, en azından kendimle vakit geçiririm belki buraya girmeyince
Soran1 yılUzun süredir mi buradasın
Cevap sahibi1 yılEvet oldu epey, sen peki? Yeni değilsin galiba
Soran1 yılBurayı açalı 5 6 ay falan oldu da birkaç hafta oldu girmeye başladı
Cevap sahibi1 yılYeni sayılırsın aslında, çok sık girmemeyi nasıl başarıyorsun 🤓
Soran1 yılVaktim kalmıyor zaten ya birde çok girmeme sebep olacak bir neden yok güzel bir yer değil yani:)
Cevap sahibi1 yılEvet haklısın, ilk girdiğimde daha güzeldi, sohbet edebilecek birkaç kişi çıkardı, şimdi herkes çıldırmış burada
Soran1 yılAynen burdakilerin amacı insan düşürmek boş boş tipler dolu
Cevap sahibi1 yılNormalde insanlar umrumda olmaz, ama burada öyle kötü bir boyutta ki bazen sinirlenip çıkıyorum, öyle kaba öyle saygısız insanlarla doldu
Soran1 yılBurası iletişim amaçlı bir şey, e kimseyle de iletişime girmeye gerek yok ben ondan takılmıyorum
Cevap sahibi1 yılBenim de bırakmak isteme sebebimi
Açıklamış oldun galiba sen de, dediğin gibi iletişim tabanlı bir yer ama iletişim kurmak, doğru biriyle iletişim kurmak imkansız
Soran1 yılAnladım tabi sen bilirsin kullanmak istemezsen zaten çokta sağlıklı değil
Cevap sahibi1 yılBelki daha faydalı bi’ hobi edinirim o sırada kim bilir 😂 ama gider ayak seninle sohbet ediyor olmak iyi geldi itiraf etmeliyim
Soran1 yılTeşekkür ederim evet güzel oldu :)
Cevap sahibi1 yılDerler ya hani bazı güzel şeyler sadece kısa sürdüğü için güzeldir, bizimki de öyle bir şey oldu sanki
Soran1 yılHaha öylemi diyorsun
Cevap sahibi1 yılÖyle hissettim, ya da biraz gazla duygusalım bilemedim şimdi 🤓
Soran1 yılDoğru söylüyorsun ya öyledir Belkide :)
Cevap sahibi1 yılDurum ne olursa olsun bence kalite vakit geçiriyoruz, burada Türkçeyi gerçek anlamda bilen birine denk gelmek bile mucize 🤗
Soran1 yılHaha yani ne anlamda :)
Cevap sahibi1 yılYani iletişim net, sohbet güzel, Türkçe de konuşuluyor gayet güzel şekilde, bulunmaz nimet bence
Soran1 yılTeşekkürler ama seninde gayet öyle, farkındayım yani
Cevap sahibi1 yılBen de teşekkür ederim, normalde bu kadar ısrarcı değilimdir biriyle sohbet etmek için, teklifimi reddetmediğin için de çok mutlu oldum
Soran1 yılYani ısrarla olmadı zaten öyle kendiliğinden gelişti :)
Cevap sahibi1 yılBak bunu duymak gerçekten çok iyi hissettirdi 🥹
Soran1 yılSevindim Bu arada heran çıkabilirim şimdiden kusura bakma :)
Cevap sahibi1 yılYine gelir misin peki? 🥲
Soran1 yılEvet gelirim, sen ne yapcaksın hesap işini
Cevap sahibi1 yılYine geleceksen beklemek isterim, kapatmayı ertelesem mi diye düşündüm az önce 🙄
Soran1 yılHmm anladım Boş olduğumda bakıyorum sık giremesemde
Cevap sahibi1 yılBu gece gelecek misin yani, yoksa ben yanlış mı anladım
Soran1 yılYok dedim ya birazdan çıkarım artık geç oldu çünkü işlerimi hallederim
Cevap sahibi1 yılBen burada olurum sen yine gelirsen tamam mı, yaz lütfen döndüğünde
Cevap sahibi1 yılİyi geceler şimdiden sana 🤗
Soran1 yılOlur tamam teşekkür ederim iyi geceler sanada görüşürüz :)
Cevap sahibi1 yılGörüşürüz 👋
Cevap sahibi1 yıl👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋 👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋
Soran1 yılSelam, nasılsın
Cevap sahibi1 yılSelaamm, iyiyim sen nasılsın? hoş geldin
Soran1 yılİyiyim bende teşekkürler anca geldim biliyorsun beni
Cevap sahibi1 yılhoş geldin tekrar, sorun değil, ben akşam yazarsın diye düşünmüştüm hatta, süper oldu yazman 🤗🤗🤗🤗
Soran1 yılHoşbuldum, teşekkür ederim. Evet genelde akşamları uğrayabiliyorum :)
Cevap sahibi1 yılOlsun, ben de akşamları keyif alırım o zaman burdan 🤓
Cevap sahibi1 yılNasılsın
Soran1 yılİyi diyelim iyi olalım sen nasılsınn
Cevap sahibi1 yılİyiyim ben de, normal yani, olması gerektiği kadar 😂
Soran1 yılGüzel sevindim, nasıl geçiyor vakit burada:)
Cevap sahibi1 yılArtık pek vakit geçirmiyorum, bildirimleri açtım sen yazdıkça giriyorum, ama mesajı cevapladıktan sonra bir tur atıyorum o başka 😂 sen neler yapıyorsun, burada, reelde, genelde? 🫠
Soran1 yılBenimde aynı nasıl olsun öyle yaşayıp gidiyorum işte :), ama bana bildirim gelmiyor ancak girersem görebiliyorum nedenki
Cevap sahibi1 yılTelefonunda uygulama var dimi şu an? Ordan giriyorsun
Soran1 yılYok uygulama değil ben direk Google den giriyorum siteden
Cevap sahibi1 yılO yüzden gelmiyordur bildirim, ben uygulamayı kullanıyorum
Soran1 yılHmm evet ondandır ancak girersem görebiliyorum o yüzden
Cevap sahibi1 yılEvet evet siteden girerken gelmiyor bildirim, çok fazla reklam görüyorum diye uygulamayı kurdum ben 🤓
Soran1 yılAhah yani hak veriyorum, ama bende rahatsız edici bir durum yok o şekilde:)
Cevap sahibi1 yılO zaman seninki daha mantıklı, hem böyle zırt pırt giremezsin de, ne zamandır kullanıyorsun siteyi?
Soran1 yılSöylemiştim aslında dün unutmuşsun djsjk
Cevap sahibi1 yılAaaa ciddi misin? Gözümden mi kaçtı acaba, yoksa bir şeyler unutabilecek kadar zaman geçmedi 🙄 yoksa b12 eksikliğim çok mu çabuk ortaya çıkıyor 😂
Cevap sahibi1 yıl5 ay demiştin dimi 🥹
Soran1 yıl😂
Evet yaklaşık o kadar bir süre oldu girmeye başlayı
Ahaha sorun değil olabilir unutabilirsin
Cevap sahibi1 yılYa acaba bu sohbeti bir üst seviyeye taşısak, ne dersin 🙏🙈
Cevap sahibi1 yılSessiz bir hayır mı yoksa bu 🥲
Cevap sahibi1 yılGörüşmek dileğiyle, iyi geceler 👋🥲
Soran1 yılKusura bakma çıkmıştım o sıra
Bir üst seviye derken nasıl yani :)
Cevap sahibi1 yılTesadüfe bak 🙈
Cevap sahibi1 yılBen de yatıyordum, uygulamayı açtım bildirimini gördüm
Cevap sahibi1 yılO talebimi burdan yazsam iletişim amaçlı yorum diye silerler yorumumu, o şekilde bi’ seviyeden bahsediyorum 🙄
Soran1 yılAhah uyumamışsın da dahaa
Cevap sahibi1 yılYok yok Burdayım uyumadım👋👋
Soran1 yılHa anladım gizliden çıkayım diyorsun:)
Cevap sahibi1 yılHı hı, ya da soruyu beğeneyim ordan şey yaparsın sen de 🤗
Soran1 yılTamam olur ama bende şimdi yatıyorum yarın atarım mesaj olur mu :)
Cevap sahibi1 yılŞimdi atsan 🤗🥹
Cevap sahibi1 yılBurdayım bak beğendim, köylü olan
Soran1 yılTamam iyi geceler yazarım yine:)
Cevap sahibi1 yılSüper, anlaştık 😂
Soran1 yılBeğenen senmisin
Cevap sahibi1 yılEvet evet, köylüsü diye biten nick
Cevap sahibi1 yılZor oluyorsa böyle deneyebilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Serbestçe yaparak bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBastırma bence
09 Yorumla
Soran1 yılNapıyım
Cevap sahibi1 yılBekarsan mastürbasyon yap evliysen esinle takıl ya da sevgilinle
Soran1 yıltamam yaparım
Cevap sahibi1 yılBekar misin evli mi
Soran1 yıl@kanka35 bekar
Cevap sahibi1 yıl@kanka35 mastürbasyon yapsın kanka o zaman
Cevap sahibi1 yılBakire misin peki
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılNormal durum bu
00 Yorumla
1 yılBastırılamaz 🔥
10 Yorumlaciddimisin yoksa goygoy içinmi sordun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Azalmaz amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaparak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılzor ya bende öyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
1 yılYap rahatla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pompaa
00 Yorumla
1 yılPapatya çayı iç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSarilip opusmek olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBastırma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. evlenerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılhormonlrdan
00 Yorumla Yaparak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGellll
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası