Hetero muyum biseks miyim neyim diye
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hetero muyum biseks miyim neyim diye
Ya mesela asla kizlarla cinsel bisey yasamam igrenc bence bir kizin bana dokunmasindan bisey yapmasindanda etkilenmem ama resimde falan degilde normalde denizde falan dikkat cekici thrik edici fzigi olan ciplak sayilabilecek gibi giyilmis bir kiz gordugumde merakla bakiyorum baktikca bakasim geliyor biseyler hissediyorum bakincada hosuma gidiyor ama asla bisey yasamam yasamda etkilenmem dokunsamda orasina burasina etkilenmem eskiden kiz arkadasimla makarisa öpüsurduk 17 18yaslarindayken hicbiseyde hissetmezdim sakalasmak gibiydi benim icin ama o herkese beni sevglim diye tanitiyodu manyak ama kardes gibiydik beraber buyudk ama ben ileri gtmeyi kabul etsem yapardi benle biseyler azgn bi kizdi ama ben hic o gozle bakmadim istesemde bakamam hissedemem sadece iste ciplak kadn hani asiri derecede dikkat cekici fizigi olan cplak kadn görünce etkileniyo gbi oluyorum bu bilinçaltiylanalakali heralde seks cagrisimi yaptigi iicin bence lezbiyenlikle alakali degil ve ayrica karsi cinsle yasanan özel anlarin verdigi hissin yerini asla tutamaz sadece goz banyosu o anlik thrik olmak gbi bisey ama bi karsi cinse tahrik olmk gbi degl. Ve ayrica hayatmda hic mst yapmadim bir iki kere denedim hcbisey hssetmedim ihtiyaç duymadim hic yani esim askerdeyken cok canim istiydu ama sadece esimi esimle iliski istiyodu canm istekliydim ama mastürbasyon ypma gereksinimi hic duymadim o istek onu dusunmek hayal etmek yetiyordu. Birde sunu cok merak ediyorum bir kadin esi veya sevgilisi sevdigi asik olmadihi birine karsi cinsel istek nasil hissedebiliyor hic anlamam dusunuyorum dusunuyorum aklim almiyo anlayamiyorum yani aşksız seks nasil yapiyorlarki yapiyolarda nasil biseu hissedebiliyolar? Hani mesela tvde bi erkek oyuncu gorursun hosuna gider yakiskli bulursn falan okadar yani sadece begenme hissi okadar cinsel bisey degil yani benim hissimden bahsediyorum ve ayrica aşk olmadan iliski nasil yasiyorlar nasil zevk aliyorlar anlamiyorum ben hep kafami kurcalamistir bu soru yillardir 🤔🤔🤔🤔
Cevap
11Cevap
Düşünmedim heteroyum ama cevabını bulamadığım şeylerde var yani
Her kadında var bence bu. Kendi hemcinslerine karşı cinsel olarak bir şey hissediyorlar.
Kızlar demişsin ama sanırım bende öyleyim tam emin değilim yani
kadınlardan ve erkeklerden hoslanıyorsan biseksuelsindir
Erkek dediğin kadına bunu düşündürmicek
Yani oluyor oyle seyler
sanırım biseksüelim
Çok teklif aldım ama gerek yok
Biseksuel kadın muhteşem bir hayat arkadaşıdir...
Biseksüelim
Çok Oluyor
değilim
Biseks kızlar ilgi çekici
One ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?