Herşeyide burada anlatmayalım.☺️ Herkesin vardır bi yerinde kalmış kırık dökük bi hikaye. Olurda bi gün yollar kesişirde düşerse hikaye 40 yılın hatrının içine ya da içi buzlu bir kadehe anlatırım olanı biteni dinlemek isterse smele 😉
ahshss oku oku sen, ben otel odasında sıkıldım az camdan bağırıp milletin kafasına izmarit atıp gelirim 🤣🤣 dışarısı full turist neyse yemeğe kaçayım bari sen yaz ben okurum ahdhdh
Psiko ya canım sıkıldı diye millete bagırıp kafasına izmarit atıyo🤣🤣 Sen nereye gittin turist falan Afiyet olsun. Hüsniye şiirini buraya bırakıyorum😂 https://m.youtube.com/shorts/tL5L4-5jh00
Seninde Cemalden pek bi farkın yok gibi ya🤣 Kek yapıyon kendin yiyosun🤣🤣 Bize kimseden hayır yok 😂😂😂 Biri kekler biri kek yapar Tek taşımı kendim alıcam lan 🤣🤣
ya her ilişkide başka başka lezzetler buluyoruz hatta öğreniyoruz ama elbette vardır tadı damağımızda kalanı mesela 5 yıl öncesi spontone gelişen ama 4 yıl süren ilişkim mmmm hala hafızama kayıtlı kaldı her hatırladığımda minnet ile anarım kendisini
Her gidenin yeri dolmuyorsa obsesifim demektir zira beynin unutma süresi 21 gün normalde birini 21 gün görmezsen 22. günde unutman gerekiyor. Beynin işleyişi böyle, unutulmuyorsa takıntı rahatsızlığı tıbbi adıyla obsesif kompülsiften bahsedilir niye bu kadar ciddiyim bilmiyorum 😂
Ne unutturmaz mesela güzel bir kadın yahut hoş bir adam kendini unutturmaz ee güzel kadın da çok, hoş adam da çok niye tek kişide takılı kalayım hani ama iz bırakmak başka bi olay bedene dokunmasına izin verilen herkes iz bırakır Kadınız hassas varlıklarız o da var ben burada iz bıraktı şöyle böyle diye anlatırken o başkasını altına alıyor ya da başkasının altına yatıyor belki bu durumda çok da pürrrrrpp bunu demek istiyorum benim gurur fazla yüksek iyi geceler :)))
Gururla bu durumun ne alakası var tam olarak ya :D şurada iki kelam gırgır yapıyoruz yok o onu altına almış yok bu bunun üstüne çıkmış :D hayat bence bu takım şeyleri ciddiye almak için de oldukça kısa ve bence çok da ciddiye alma sen her şeyi. Sırf realist bakacağım diye sayfalarca methiye düzmenden anlaşılıyor ki bu konularda fazla yaralı birisin. Her neyse seni bu gibi sorulardan azat ediyorum. En azından benim soruma gelmemen beni mutlu eder, boş yapan insan sevmiyorum kişisel alma :D
“O” Diye nitelendirilebilecek birisiyle olmadım hiç öyle aman aman böyle Vazgeçilmeyecek lezzette bir şey de yaşamadım hatta tam tersi vazgeçmesi o kadar kolay oldu ki ben bile şaşırdım kaldım djkdkd
Hayır hiç ilişki yaşamadım daha. ileride olursa belki yaşayabilirim zaman gösterecek bunu. ama benim için değerli insanlar tanıdım az da olsa. keyifli geceler 🥂✨🤟
Rusyada mukemmel vücut Olga unutamıyorum ve uzakdoğuda yüzü kezzapla kocası tarafından yakılmış cinselliği hep bastırılmış Ratna Sari, ve Venezuelladan Anamaria. bu üçü çeşme basıncıyla duvarlara tavana kadar su fışkırttı , badana çektim Bundan daha ilerisi yok , ondna sonra yuzlerce oldu ama böylesi olmamıştır. Her limanda bir sevgili