cinselliksiz insan sevemez mi
çoğu erkek kabul etmeyeceğini söyledi. sevse bile cinsellikle o bağ daha da sıkı oluyormuş
doğru düzgün biri yokmuş gibi geliyor evde kalacam galiba
cinselliksiz insan sevemez mi
çoğu erkek kabul etmeyeceğini söyledi. sevse bile cinsellikle o bağ daha da sıkı oluyormuş
doğru düzgün biri yokmuş gibi geliyor evde kalacam galiba
Cinsellik kötü bir şey değil öncelikle, birinin senden talep etmesi kötü biri olduğu anlamına gelmez, ama bunu yaşamak istememene saygı duyması da lazım, yaşamasanız bile arzularınızı paylaşmadan evlenmek çok doğru olmayabilir
Ben ederim bunda sorun var bir kere erkek ile kız evlenmeden zina yapması uygun değil bu cok kötü bir durum ha yaptıysan da evleniceksin bitti ama evlenmeden asla
Bence de
Bacım sende bende evde kaldık kabul et ama yollu bir erkek olacağima evimde tek başima çürürüm daha iyi o kadar lafımın arkasindayim
Hemfikiriz, hiç gerek yok
Cevap
16Cevap
Neden olmasınlar seks için seninle birlikte olan biriyle birlikte olma zaten
bazı erkekler seks için birlikte olmadıklarını söylüyor ama cinselliğin birbirlerini daha da bağlayacağını düşünüyor
Sizde bu kolpaya inanıyor musunuz?
inandım bilemiyorum artık
Bu bakış açısıyla başınıza gelen herşeyi hakediyorsunuz.
ben kimseye bi şey yapmadım neden kötü şeyler diliyorsun?
Bu kafayla kendine kötülük ediyorsun bunun bilincinde olmamak ayrı bir olay
yalansa kendi günahı artık yalandan insanlara inanamıyoruz bende inanmayı deniyorum
Peki kardeşim sustum ben sen inanmaya devam edebilirsin
bu konuda erkeklerin fikri o kadar önemli değil ki sen ne istiyorsan onu yap kendin için yap 🎀
Burada bazı şeylerin önceden konuşulması lazım. Sınırların limitlerin ne olduğu konusunda ve evlenince bizi ne beklediği konusunda. Evlilik öncesi neyse de sonrası için tam gizlilik sıkıntı.
Ben severdim ve sevdiğim kişi nasıl isterse öyle olsun isterdim cinsellik sonrada olur evlenince
Sizin gibiler hastalıklı oluyor. Psikolojik olarak rahatsızsınız
olmaz belki buyuk diye aglayacak evlenince ugrasmama aglamalar ile.
Gerçek sevgi varsa evet
avet temiz kızlardırr
Olur olmayan zaten ciddi degildir
En doğrusu ve olmasi gerekn bu, sen kimseye bakma
Peki sohbeti olsa rahatsız eder mi
Olur tabi böyle saçma şeyler için seks yapmayın
Olurum
Ya salla ya nolcak
Olurlar neden olmasın acısını evlince çıkarır
Olması lazım
olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?