İlişki başlarında cinsel çekime karşı koymak, kişisel değerlere, ilişki hedeflerine ve bireysel tercihlere bağlı olarak değişebilir. Bu konuda kesin bir "doğru" veya "yanlış" yoktur. İşte bu konuda dikkate almanız gereken bazı noktalar: Cinsel Çekime Karşı Koymanın Potansiyel Faydaları: Duygusal Bağ Kurmaya Odaklanma:Cinsel çekime karşı koymak, ilişkinin duygusal yönüne odaklanmayı sağlar. Bu, partnerinizle daha derin bir bağ kurmanıza ve birbirinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir. İlişkinin Temelini Sağlamlaştırma:Cinsellik, bir ilişkide önemli bir rol oynasa da, ilişkinin temelini sadece cinsellik üzerine kurmak riskli olabilir. Cinsel çekime karşı koymak, ilişkinin temelini güven, saygı ve ortak değerler üzerine inşa etmenize yardımcı olur. Cinsel çekimin etkisi altında verilen kararlar, bazen aceleci ve pişmanlık verici olabilir. Cinsel çekime karşı koymak, daha bilinçli ve düşünülmüş kararlar vermenizi sağlar.
Evet doğru. Her şeyin bir adabı bir sıralaması olur. Zaten şu zamanda en büyük yanlışlardan biri de bu. Önce yatak sonra hoop ayrılalım. Hiçbir duygunun ehemmiyeti kalmadı adeta.
Duygusal bağı güçlendirmeden fiziksel temasa karşıyım. Duygularımdan emin olmak adına cinsel çekime karşı koymaktan yanayım, bunun için benden soğuyacaksa cehennemin dibine kadar yolu var. hiç umurumda olmaz 😃
Cinsellik bence bastırılması gereken bir durum değil yerli yerince yapilirsa sevgiyi ve aşkı zirveye taşıyacağına inanıyorum yani şahsen benimle birlikte olan biriyle daha ilerisni düşünürüm sonuçta istediğim şeyi aldım kızda benim gerekirse daha ilerde evlilik bile sağlarım
Evet fanteziler kaybolmaz bastırılır. Partnerin karşı olduğu durumlarda da o kişiyle açığa çıkmaz. Yeterince sevgi ve ahlak yoksa aldatır orada giderir