Kaslı erkeklerin göğüslerinden zevk alıyorum bu normal mi?

Biliyorum size garip gelecek ama yinede bunu sizinle paylaşmak istedim özellikle kaslı erkeklerin memelerine dokunmaktan mıncıklamaktan hatta öpmekten kafamı yaslamaktan İnanılmaz zevk alıyorum daha doğrusu çok hoşuma gidiyor cinsel olarak bir şey hissetmiyorum ama duygusal olarak inanılmaz bir his tarif edilmez bir şey çevremde özellikle iri yarı ve kaslı çok erkek var ve arkadaşlarımın çoğu erkek samimi olduğum birkaç arkadaş var utanarakta olsa onlardan rica ediyorum sağolsunlar beni kırmıyorlar gerçi onlarında hoşlarına gidiyor bunu fark ettim A***r en samimi olduğum onun cinsel hiçbir şey hissetmediğini bildiğim için ondan çok cekinmiyorum isterken hatta bazen beni evimde ziyaret eder bende onu ziyaret ediyorum yalnızzam üstünü çıkarır vücudu o kadar sert ki inanılmaz bir şey yanlış anlamayın bunu cinsel istek için yapmıyorum zerre kadar cinsel istejk duymuyorum sadece hoşuma gidiyor ve çok mutlu ediyor beni neyse fazla uzatmayacam

Benim size sorum şu sizce bu normal mi benim gibi garip hisleri olan birileri var mı ve bu bir psikolojik hastalıkmı yoksa doğal birşeymi eğer psikolojik birşeyse bunun için neler yapılabilir aklımı kurcalayan bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim

Sizden ricam boş yorum yapmayın

Şimdiden teşekkür ediyorum

Kaslı erkeklerin göğüslerinden zevk alıyorum bu normal mi?