Biliyorum size garip gelecek ama yinede bunu sizinle paylaşmak istedim özellikle kaslı erkeklerin memelerine dokunmaktan mıncıklamaktan hatta öpmekten kafamı yaslamaktan İnanılmaz zevk alıyorum daha doğrusu çok hoşuma gidiyor cinsel olarak bir şey hissetmiyorum ama duygusal olarak inanılmaz bir his tarif edilmez bir şey çevremde özellikle iri yarı ve kaslı çok erkek var ve arkadaşlarımın çoğu erkek samimi olduğum birkaç arkadaş var utanarakta olsa onlardan rica ediyorum sağolsunlar beni kırmıyorlar gerçi onlarında hoşlarına gidiyor bunu fark ettim A***r en samimi olduğum onun cinsel hiçbir şey hissetmediğini bildiğim için ondan çok cekinmiyorum isterken hatta bazen beni evimde ziyaret eder bende onu ziyaret ediyorum yalnızzam üstünü çıkarır vücudu o kadar sert ki inanılmaz bir şey yanlış anlamayın bunu cinsel istek için yapmıyorum zerre kadar cinsel istejk duymuyorum sadece hoşuma gidiyor ve çok mutlu ediyor beni neyse fazla uzatmayacam
Benim size sorum şu sizce bu normal mi benim gibi garip hisleri olan birileri var mı ve bu bir psikolojik hastalıkmı yoksa doğal birşeymi eğer psikolojik birşeyse bunun için neler yapılabilir aklımı kurcalayan bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim
Sizden ricam boş yorum yapmayın
Şimdiden teşekkür ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
normal değildir,
bu tamamen duygusal bosluktan dolayı
Olabilir küçükken az çekmedim çünkü
o an o gögse yaslanmak orada uyumak dokunmak tamamen sevgisel bisey cinsel dürtü yok
Erkek görürüm diye başımı yerden kaldırmazlardı sanki erkek ırzıma geçecekmiş gibi sonra akılları başlarına geldi modernleştiler ama hala nefret ediyorum makyajın adını bile anmazlardı şimdi ağırlıkları kadar makyaj yapıyorlar özellikle amcam sırf erkek görmemen için hep yere baktırırdı beni şimdi görsen Fatih ürekten farkı yok ne olduysa ben üniversiteye gidip açılınca modernleşecekleri tuttu o gün bu gün onlarla doğru dürüst konuşmam istedikleri kadar yalvarsınlar zerre kadar affetmem onları benim çocukluğumu çaldılar çünkü okula bile elli lafla gönderirlerdi beni
sen ne yaşamışsın böyle ve bu durumlardan da dolayıda bu sekilde şevkat hissiyatına kapılman normal fakat cogu erkek bunu sevişmeye cevirirdi
Annem ve babam olsa asla kısıtlamazlardı beni onlar yurt dışındalardı 11 sene hiç gelmediler ülkeye amcam olacak şeytanda bunu kötüye kullandı
Şansıma samimi olduğum erkek arkadaşlarım aseksüel hatta bunu üstüne basa basa söylerler hep bu sayede içim rahat bahsettiğim adam hastalanırım bana bakar onun yeri bende çok farklı
Yani üzüldüm adına da umarım kullanmazlar bir gün bunu
Sanmıyorum 10 senedir tanıyorum bahsettiğim adamı diğerlerinide 7 - 8 senedir tanıyorum hiç tersliklerini görmedim umarım böyle devam eder
Yani umarım çünkü bu anında değişir senin tenini ya da ne bilim seni biraz çıplaklık halinde görse her şey değişebilir
Gayet normaldir erkek kadına kadında erkege bu şekilde bakar.
Evet kadınlar tahrik oluyor
Hayır tahrik olmuyorum sadece hoşuma gidiyor cinsel hiçbir şey hissetmiyorum
Sosyopat mısın?
Ne alaka
çok normal
Gayet normal canım
Göğüstenmi
Normal bence 😉
Peki ya penisleri
Hayır penis asla dokunamam tiksinirim çünkü
Onu görünce peki içine alma isteği oluyo mu azminca
Normal bence