Bu durumları çok kınayan birisiydim öncelikle yaptığım çok büyük bir hata farkındayım 2 yıllık evli birinci senesinde tanıştık biz ben başta kabul etmedim çok uğraştı çok peşimden koştu bir kaç kere görüşür bitiririz dedim ama 2 sene oldu ben 21 o 30 yaşında ilk cinselligim de onunla oldu başlarda pek takmıyordum ama artık uyuyamıyorum düşünmekten olduğum durumu kabullenemiyorum ben böyle birisi değildim ayrılmayı denedim ama olmuyor kendimi nasıl kurtaracağım bu durumdan bilmiyorum en başından beri çocuğun olursa ayrılırım demiştim ama hala çocukları yok o zaman devam edemem diye düşünüyorum o çocuğun hakkına girmem nasıl kurtarıcım kendimi bu durumdan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
evliden olmaz kendine saygın olsun azıcık
Evli olan erkek bekar bi kizla takiliyorsa o kizi köle gibi kullanir. Mercimegide firina atmis taze taze. Sizinle evlenecek olan adamlara yazik. Sizler bide evlenip eve kadin cocugunuza anne olacaksiniz oyle mi. Eyvah eyvah
Bende evliyim ve partnerlerim oluyo kaliteli bir cinsellikse amaç medeni haline bakmazsın sevgili olmazsın arzulara bazen söz geçmez
Bir de bunu açık açık söylüyor musun yazık senin ebeni s
@Trolpataklayan gizli yapsam iyimi oluyorum 🙂
Arada duygusal bir ilişki varsa kesmek en iyisi sadece fizikselse daha iyisini bulunca geçer gözün dışarıda olsun ama bu defa bekar birini seç lütfen
Merhabalar
Uzak durarak ve sabrederek özellikle sabrederek kendimi belalardan koruyabilirsin
Ya s. g beyni olmayan embsl karakterine zortladığım aptal kukla tam dayaklıksın yemin ederim
Kendini kullandırtıyorsun yani ama bunu neden yapıyorsun kendine ki. Gençsin de eminim güzel de kızsındır. Bunları bilerek yapman da garip. 2 sene boyunca hiç ayrılmayı düşünmedin mi peki
Sadece olay cinsellikse bul birini bırak adamı niye bu vicdan azabıyla yaşıyorsun.
Sana enerji terapisi uygulayabilir sevgi baglarinizi keserim
Ben böyle bi teklifle gelsem evli olmadığım için ölse kabul etmez gerçekten kızları anlamıyorum
çocuk yoksa sorun yok yani? orspu olduğunu kabullen önce sen
Cocuk ne alaka ya. Adam seni kullaniyor. Sen neyin kafasindasin. Bir sekilde kurtilman lazim
Kanka sözleşme mi imzaladın ayrıl gitsin mal mısın yol ver bak yuva yıkanın yuvası olmaz karmasını çok pis yaşarsın
evlenerek benim gibi modern birini bulup evlen
Baska birisini bul yaptığın çok adice
Bize ne la aylak a bak
Kocandan önce o mu yaptı
Vicdan azabı çekmiyor musun
Neden kurtulamıyorsun anlatmak ister misin
Başkasını bul
Yeni biri ni bul
Kurtulamazsın
Başka birisini bul ayrıl
ne güzel
Nasıl tanıştınız