Kız bedeninde doğdu ama erkek oliyor. Göğüslerini aldirdi hormon alıyor ve birkaç aya da özel bölge ameliyatı olup penis yaptıracak şu an vajinasi var. Bu kişiyle aşk yaşamak beni lezbiyen mi yapar hetero mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılhayır yapmaz bu tamamen bakış açısıyla alakalı bu arada bende trans erkeğim eski sevgilim heteroseksüel bi kızdı asla kızlara ilgisi yok ama beni erkek olarak kabul ettiği için seviyodu. Bu durum da sende öyledir çocuk kendini erkek olarak tanımlıyosa erkektir yanlış bedende doğmuş ve hissettiği gibi yaşıyo. Kesinlikle leezbiyen değilsin merak etme
015 Yorumla
Cevap sahibi1 yılburdaki yorumlara aldırış etme az önce de ben trans erkeğim diye bi soru paylaştım saçma sapan yorumlar geldi çok rahatsız edici hepsi kızlarsoruyor kitlesi böyle
Soran1 yılEvet hatta ülke geneli böyle çok sıkıntılı bir toplum
Cevap sahibi1 yılevet gerçekten de öyle ülke gelişmiyo aksine daha da geriliyo sen o çocuğu seviyo musun
Soran1 yılEvet ama ayrıyız maalesef kendisi de gözü aşırı dışarıda olan birisymis
Soran1 yılşu an uzaklaşmaya çalışıyorum zihnen de
Cevap sahibi1 yılhe anladım o karakterde olan birinden olmaz valla sadık kalmak önemli uzaklaşman senin için en sağlıklısı unutursun zamanla
Soran1 yılEvet haklısın bu arada birsey daha sorabilir miyim
Soran1 yılBu çocuktan bir süre önce de bir kızla flört ettim maskülen görünümlü biriydi o da erkek olacaktı ve öyle hissediyordu. Bu kişilerle takılmaya basladigimdan beri biyolojik erkeklere ilgim tamamen kayboldu sadece trans erkekler ve maskülen kızlara ilgi duymaya başladım. Bu geçici bir durum mudur kalıcı midir. Eğer cevaplamak istersen biraz kafam karışık sormak istedim
Cevap sahibi1 yılmaskülen kızlar dediğin kendilerini kız olarak kabul ediyolar mı yoksa erkek mi hissediyolar belki kendini onların yanında daha rahat hissettiğin için öyle olmuştur yani sonuç olarak kadın bedeninde doğduğumuz için biyolojik erkeklerden daha iyi yaklaşabiliyoruz size daha dikkatli davranıyoruz falan bence kalıcı durum değildir dediğim psikolojide olduğun için olabilir
Soran1 yılGenelde erkek hissedenler bir kez kadın olarak devam edene rastlamistim Teşekkür ederim. Evet bu arada daha güven verici daha samimi geliyor ve daha rahat hissediyorum biyolojik erkekler ile tanimlayamadigim bir alakasizlik uzaklık hissetmeye başladım
Cevap sahibi1 yılo zaman sende biseksüellik olabilir az da olsa erkek ağırlıklı biseksüel olabilirsin ama benim fikrimce bi kalıbın içerisine girmek saçma yani nasıl istiyosan kime duygu besliyosan besle buna bi ad koymak zorunda değilsin biseksüel, lezbiyen gibi ne demek rica ederim sen onlardaki sıcaklığı samimiyeti biyolojik erkekte hissetsen karşına çıksa öyle biri seversin zaten
Soran1 yılKatılıyorum aslında bi kalıba gerek yok gerçekten. Teşekkür ederim goruslerin icin
Cevap sahibi1 yılrica ederim umarım karşına iyi biri çıkar
Soran1 yılTeşekkür ederim umarım senin de karşına iyi biri çıkar 🙏
Cevap sahibi1 yılbende teşekkür ederim umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
1 yılhayır hâlâ heterosun çünkü aslında kadınlardan hoşlanmıyorsun erkeklerden hoşlanıyorsun ki o da bir erkek zaten
00 YorumlaHayır hetero kalırsın çünkü sen bir kadın ve o bir erkektir.
00 Yorumla
1 yılherşeyden öte çocuğunuz olmicak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılerkek mi kalmadı allah aşkıne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbunu tanımlayınca eline ne geçecek?
00 YorumlaPipili trans mi
00 Yorumla
1 yılYokkk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSen nesin şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapma,, tadını çıkar o yapma penisin😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHoşuma gitti mi önemli olan o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana kadinsi denk gelse var yab
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi