Cinsel Yaşam 20 yaşında bir kere seks yapmak az mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 20 yaşında bir kere seks yapmak az mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır daha kız eli tutmayanlar var o yaşta 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bilemem yaşam ve hayat tarzını bunu genelde kişilerin hayat ve yaşam tarzları belirler gibime geliyor 0 0 Yorumla
Serappturk Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Vites topuzunu al eline, biraz vites yükselt; baş gaza biraz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hiç yapmasan daha iyiydi kızım ileride nasılsa keşke yapmasaydim diyen ablalarinin arasına katilacaksin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İnsan sevişmek için her zaman birilerini bulamıyor, az demek yanlış olur 0 0 Yorumla
sayelale Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Azdır o yüzden 100 150 kez yapılmadır 2 6 Yorumla Furkanjfk 1 yıl p*rno*starlar o kadar yapmıyor aw Yorumla sayelale 1 yıl @Furkanjfk soru saçma bunu burada sormanın amacı ne tabiki goygoy yapıyorum. Ayrıca yıla vurursan gayet normal Yorumla Furkanjfk 1 yıl Peki 20 senede 100 ilişki güzelmiş 10 yaşında başlasa her ay 1 sr*s xd Yorumla Furkanjfk 1 yıl Nemfomanyaklar bile bu kadar yapmaz bu arada 2 idealdir bence.. Yorumla sayelale 1 yıl @Furkanjfk 1 yıl kaç hafta matematik cahili Yorumla Furkanjfk 1 yıl Ayda bir dedim. boş muhabbet de ayrıca salla bence. Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Emdirdin mi hiç 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla Rijit 1 yıl Islak yerlerini jdjfhd Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ax çok kişinin kendi tercihi sonuçta... 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. En az 20 kere yapman lazımdı 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ha bir ha bin. Devam et. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Az evet 0 0 Yorumla
muhammet0707 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Degil 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence normal 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yine yap 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. geçmişe önem vermem 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ahlaksızlık resmen 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kim senmi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Toplamda mi? 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Toplamda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gayet iyi benimki 0 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yas ayni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ama oructa niye böyle sorular soruyon kizz bir de 18 cevap gelmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
hayır daha kız eli tutmayanlar var o yaşta
Bilemem yaşam ve hayat tarzını bunu genelde kişilerin hayat ve yaşam tarzları belirler gibime geliyor
Vites topuzunu al eline, biraz vites yükselt; baş gaza biraz
Hiç yapmasan daha iyiydi kızım ileride nasılsa keşke yapmasaydim diyen ablalarinin arasına katilacaksin
İnsan sevişmek için her zaman birilerini bulamıyor, az demek yanlış olur
Az çok diye bir şey yok başlayınca gelir gerisi
Azdır o yüzden 100 150 kez yapılmadır
p*rno*starlar o kadar yapmıyor aw
@Furkanjfk soru saçma bunu burada sormanın amacı ne tabiki goygoy yapıyorum. Ayrıca yıla vurursan gayet normal
Peki 20 senede 100 ilişki güzelmiş 10 yaşında başlasa her ay 1 sr*s xd
Nemfomanyaklar bile bu kadar yapmaz bu arada 2 idealdir bence..
@Furkanjfk 1 yıl kaç hafta matematik cahili
Ayda bir dedim. boş muhabbet de ayrıca salla bence.
Emdirdin mi hiç
Neyi
Islak yerlerini jdjfhd
Ax çok kişinin kendi tercihi sonuçta...
Az az ustasına denk gelmemissin
En az 20 kere yapman lazımdı
Sen yaptıysan sanslısın 20 yaşındayım daha deneyimim yok
Yapmak istemene rağmen yapamıyorsan az
Yaş ile alakası yok bunun yavrum
Madem açilişi yapmışsın az.
Daha fazlasi icin ulasmak lazim sana yazana
Normal canım sen bunlara bakma