Çok sinir bozucu bigün birine giricek ayağım ama dur bakalım mübarek günler günaha sokuyorsunuz insanı da tövbe ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadınların ayakları da güzeldir ve neredeyse tüm erkekler tarafından beğenilir. Kadınlar da ayaklarını bakımlı ve güzel tutmaya özen gösterir. Ancak, bir kadının bütünü varken ayaklarının ondan daha güzel bulunmasını anlamak zordur.
Bunu şöyle bir benzetmeyle açıklayabiliriz: Bir kadını, büyük, kat kat ve süslemelerle bezenmiş harika bir pastaya benzetelim. Ayak fetişisti biri için pastanın hangi kısmı daha güzel ve lezzetli görünüyor olabilir?
13 Yorumla
Soran1 yılHocam tanımaz etmez görmedi bi cıvıklıgım yok yani selam ve sonrası her lafı ayak öpeyim yalarım bakarım en sonu bozdum libido saati arayışta bu röntgen çekti resmen igrenç ötesi
Soran1 yılÇare bulana kadar benim ayaklar daha çok öpülür burada 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
1 yılDaha yeni versiyonları da varmış.. Kim icat etti bu tarz şeyleri merak ediyorum.. Hastalık mı, sapkınlık mı, sapıklık mı, yokluk mu anlamadım..
121 Yorumla
Soran1 yılselam diyorsun ayak öpüp yalıyor afedersiniz ama yani itici bence ilk izlenim önemli ki bu neyin yokluğu bilmem
- 1 yıl
Konu burası olunca şaşırmıyorum ben hiçbir şeye..
Soran1 yılSorma varya bıktırdı ki herkesle konuşmam yanlış cıvık bi hareket yapmadım bilmiyorum bu neyin kafası
- 1 yıl
Birinin ne söyleyeceğini önceden kestiremezsin, senlik bir şey yok ama söylendikten sonra vermen gereken tepkiyi vermelisin, bu senin sorumluluğunda..
Soran1 yılFazlasıyla verdim zaten tepkimi bi daha ayak bile demez heralde
- 1 yıl
😄😅
- 1 yıl
Teşekkür ederim sarıı..
Soran1 yılRica ederim ayyy ilk defa böylesi samimi laf attın güvenini kazanmak ne hoş teşekkürler asıl böyle güzel bir yorum adına 🙏😇
- 1 yıl
Niye yaptım ben de bilmiyorum.. Neyse boş ver.. 😄
Soran1 yılİyi olmuş çok sevindim güzel insan severim ben seni burası seni hiç bozmadı maşallah 😂🙏😇 hayırlı geceler diliyorum
- 1 yıl
Yok yok bozdu.. Buradakiler istemediğim şeyleri yapmak zorunda bıraktı beni.. :))
Hayırlı geceler..
Soran1 yılBende bâzen öyle yapıyorum aman hak etmiştirler sen durduk yere bişey yapmazsın bence hiç denk gelmedi bana demekki hak edene öylesin takılma bile ☺🙏
- 1 yıl
Aynen öyle.. Şerefsizlik yapana sessiz kalamıyorum..
Soran1 yılÇok haklısın sıkma canını burası böyle bi yer ama
- 1 yıl
Canım sıkılırsa can sıkarım ben de..
Soran1 yılAhhh tiryakinim seni hiç böyle görmemiştim hissettim sanki bu gece seni seçtim eig olarak ne güzel olmuş ki içini dökesin varmış vallaha dost olarak sevgili olarak eminim çok sadıksın yorumlarda sorularda tanıdığım kadarıyla böyle sana yanlış yapan kendine yapar o yanlışı eminim çok kaybı olur üzülme hiç hadi rahatla biraz 😊
- 1 yıl
Biliyorum bunu.. Kendimi biraz haksız görsem, gerekeni yapardım ama hiç hak etmediğim durumlarla karşılaşıyorum.. Allah bazı insanlara güzel şeyler nasip etmiyor.. Onlar ancak pisliğin, karaktersizliğin, çirkinliğin, adeta o*ospuluğun içinde olmaya layıklar..
Soran1 yılAnlıyorum seni bu mübarek günler herkes yaşattıgını yaşar mutlaka sakin kal hep yanılma payı var insanlarla sınanıp ama burada çok fazla en güzeli tamamen uzak durmak sadece sohbet gırgır ötesi yok konu ne bilmiyorum ama lütfen iyi ol seni bilen bilir ki biliyorda emin ol buna
- 1 yıl
Teşekkür ederim tekrar..
Soran1 yılRica ederim her zaman burdayım güzel insan ne zaman istersen 🙏
- 1 yıl
Eywallah.. :))
Ya dilom sıkma canını benim ayakları atarız ona hayattan soğur bir daha istemez 😂😂
26 Yorumla
Soran1 yılGıcık yaaa ayyy koptum deliii 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭
Soran1 yılGüzel yorumdu ama her anlamda çok güldük eğlendik 😂🙏😊
Gizli Üye(18-24)1 yılFreud seneler önce ayak fetişinin altta yatan psikolojik sebebini yazmış.
Şimdi burada teknik kavramlarıyla anlatamam ama kısaca ömründe annesi dışında kadın görmemiş, hiç kadın eli tutmamış, aşırı kapalı bir ortamda büyümüş erkeklerde ayak fetişi oluyor. Çünkü çok muhafazakar ortamda büyüdükleri için kadının görebildikleri tek yeri ayakları.
34 Yorumla
Soran1 yılGece gece bişeyler yiyip niyet edip yatıcam pis şeytan illa kirletecek insanı günaha sokup
- 1 yıl
Ahhh bu ben 🙈
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYani ayak fetişi saçma da, seven insan bazen sevdiğinin her zerresini öpmek istiyor o ayrı konu.
61 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İğrenç bir durum ya ben fetişten saymıyorum sapkınlıktır bana göre.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ahahaha ayakçılar her yerde demwk ki görünmüyorlar diyordum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bi bilsem gülüm yeni yeni icatlar 😂😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBen sevdiğim kadının her yerini severim özel olarak bir yeri ayırmam tabi ki de.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHepsi cahil şapşik insanlar gadası
10 Yorumla
1 yılİnsanların garip zevkleri var sanada denk gelen kötü gelmiş
31 Yorumla
Soran1 yılSorma mıhlatıs var çekiyorum
Buradakiler daha çok normaline hiç ulaşamıyoruz. Bari ayakla idare edelim kafasındalar.
Pembe hesap açanlar, gay gibi takılanlar, yokluktan fetişçi olanlar.
İşte bunlar hep abazanlık sebepli beyin çürümesinden kaynaklanıyor 😄
20 YorumlaYeni çıktı bu da ya da vardı ama erkekler ayıp diye saklıyordu. Şimdi ulu orta ayak görünce yürüyorlar, ayıp, edep denilen bir şey kalmadı. Hem ayak bu yahu neyine yükselirsin ki...
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. ben sevmem
ama ayak optüm
üstünden optüm
değecek biriydi
12 Yorumla
Soran1 yılŞükür iyiyim sen
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Var güzel olan ayağa takılıp kalan bir tayfa. Ayakkabıdan içki içen, gömülüp kalan, köle olmak isteyen, ayak emen ruhsal problemlilr.
Ben halhal seviyorum ama ayak emcükleyecek bir yapım yok, "güzelmiş" der geçerim. 🙂
10 Yorumla
1 yılSalk erkek psikolojisi ama temelinde aşağılık duygusu var buda kadınlardan kendilerini ayrı yapiyor ve kadınları üstün görüyorlar buda onlarda mozihism yaratiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Hiç anlamadığım ve bir mantığa oturtamadığım bir durum cidden anlamıyorum neden ayaktan tahrik olur insan...
10 Yorumla
1 yılHahaha la kriterleri bile yok benim ayağıma sulanan bile var.
20 YorumlaBenim böyle meraklarım yok 😂
513 Yorumla
Soran1 yılselam diyorum önemli bişey var sandım ayak diyor öpecekmişş🤭
- 1 yıl
Hahaha hayattan soğutan bir ayak fotosu bulup atsaydın keşke ahshjdjd
Soran1 yılEn pis olanından dimi 🤣😂
- 1 yıl
Evet gahshdjjd
Soran1 yılKız bişeyler yiyip masumca niyet edip yatıcam şeytan kirletecek beni 🤭🤣🤣🤣
- 1 yıl
Mübarek günde bile durmuyor bunlar hahsjjdd
Soran1 yılDurmaz koparıp ağzına takmadan 🤭🤭
- 1 yıl
Ahahahhaa o zaman rahat ederler belki pislikler 😂😂😂
Soran1 yılTatlıyı fazla kaçırmış heralde bana patladı 😂😂😂
- 1 yıl
Hahhahaha 😂
Soran1 yılAyyy çok tstlısın varya seviyorum kız seni hep güzel😂🤭🤗🥰
- 1 yıl
Hahaha sende seviliyorsun teşekkür ederim ☺️ 🥰
Soran1 yılRica ederim güzellik 🥰🤗😂
ne kadar iğrenç yaa cidden
55 Yorumla
Soran1 yılYani selam diyorsun ayak diyor iki lafın biri bu
Soran1 yılAman ya pis şeytan niyetimi bozduracak bana
1 yılAyak fetişi bu kadar insan da olduğna göre bence normal
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılOnlara göre hayatta bizim iğrenç dediğimiz her şey mükemmel. Ne ile besleniyorlar çok merak ediyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEn güzel şey 👍🏻 ama 1 ay hiç yıkanmamış olacak 😅😅 bi de Nasırlı 😅
08 Yorumla- 1 yıl
Öğkkk 😅😅
Soran1 yılNeee ayyy kusacam
- 1 yıl
Kustum bile... terli ayak olmalı 😅😅
Soran1 yılYapma deme böyle fetiş olmaz lütfen yaa🙏🤭
- 1 yıl
Öyle bir fantezi , batsın yaa 😅😅
Soran1 yılBencede gece gece niyet edicem şeytan illa ugraşacak
- 1 yıl
Hayırlı oruçlar 🙏
Soran1 yılTeşekkürler sağolun 🙏
Benim açımdan baksanız anlarsınız.
Nasıl bir şey olduğunu014 Yorumla
Soran1 yılYerli yersiz böyle şeyler olmaz bence
Soran1 yılKonu açılırsa konuşulur bu efendice merhaba deyince olmaz her lafta
Soran1 yılHayır sevgili değil selam verip borçlu çıktıgım biri
Soran1 yılEvet tabiki de
Soran1 yılEvet sanal
Soran1 yılHiç bir şey yok asla atmam
Soran1 yılOlabilir
Gizli Üye(18-24)1 yılOjeli ayağını gösterme sende tırnak hastası insan çok bence ayağını temizle al aq al de 🤣🤣
10 Yorumlakomigime gidiyor benim
70 Yorumla
1 yılYani o kadar yer varken ayak ilginç cidden
25 Yorumla
Soran1 yılGece gece günaha sokacak beni
- 1 yıl
Kim o
Soran1 yılArkadaştık öyle takip ten çıktım libido saati heralde ayagını öpeyim bilmem ne
- 1 yıl
Ben öpmem öptürürüm o nasıl erkek
Soran1 yılNe bileyim yaa
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eziklik , köle ruhlu kişilerin yaşadığı duygu hali burada çok var denk geliyorum sorularda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende anlamıyorum ki çok saçma bişey yani allah akıl fikir versin yani
00 Yorumla
1 yılAbla dur birine bir şey yapma hahahaha ramazan ramazan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten çok haklısın
14 Yorumla
Soran1 yılNe manyak fantezi ler yaa selam diyorsun ayak diyor
- 1 yıl
Var elbette sen kendi yüreğini tüketme boş ver
Soran1 yılNiyetlenip zıbarıp yatacam günaha sokacak şeytan beni
- 1 yıl
Sen yinede niyetlen ve zibarmadan yar
Gizli Üye(30-35)1 yılOkey benim ağzıma girebilir
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTatlıdırlar
Soran1 yılNiyetliyim bak kalbini kırdırma lütfen 🙏
Cevap sahibi1 yılKendimle alakalı bir durum kötü bir şey demedim ki iltifat bir nevi
Soran1 yılO kadar yer dururken ayağa mı düştünüz pes
Cevap sahibi1 yılHiçbir yerini görmedim ki soruda konu ayak olduğu için ona tatlıdır dedim, zaten eminin ki her yerin tatlıdır
Gizli Üye(25-29)1 yılHoşlarına gider muhtemelen.
112 Yorumla
Soran1 yılSaçma
Cevap sahibi1 yılYani.. Zıt bi görüşüm yok ayak fetişi olan arkadaşlarım var. Ama bazı psikopatlar bunun boyutunu çok üstlere çekiyor kokulu ayak seven mi dersin sürtünmek isteten mi dersin çorap seven mi dersin canım canım şeyler var onlar bana aşırı itici geliyor. Ama mesela yakın arkadaşımda da var, köprücük sevmek gibi kanka hoşuma gidiyor o kadar sadece diyor. Ona bişey diyemem normal karşılıyorum
Soran1 yılNormal konuşuyoruz ya iki lafın biri ayak ver öpeyim seveyim olmazki yani ayıp yoksa bizimde var fantezi miz ama yerli yersiz değil
Cevap sahibi1 yılO kadar da değil ama orada bi dur hahhahsh konuşma güzel gidiyorken neden sürekli karşındakini istemediği bir şeye zorlayıp modunu düşüresin yazık kafana ya
Soran1 yılYa konu hiç açık muhabbet değil daha bir kelime yazdım ki hep ayak ve öpme haliyle itici
Cevap sahibi1 yılE yani bu sadece sana özel değil ayak konusundan hoşlanan bi kadına da itici gelir. Her şeyin fazlası zarar.
Soran1 yılBirini tanımadan böyle şeyler yazılmaz bence yanlış izlenim
Cevap sahibi1 yılNasıl anlamadım?
Soran1 yılBeni tanımıyor hiç yanlış sulu bir hareketim olmadı hemen dalıyor açık muhabbet lere onu diyorum
Cevap sahibi1 yılAh tamam ben bana söylediğini düşündüm de, yanlışımı arıyorum bir saattir 😂 Amacı cinsellik olan biri amacını uzun süre gizleyemez zaten. Aklıyla değil libidosuyla düşündüğün için konuyu oraya çekmeye yer arar. Konuştuğun kişi ile bi gelecek, ilişki falan düşünüyorsan aklında bulunsun. Seni beğenmiş, ama cinsel olarak.
Soran1 yılSana dermiyim hiç estağfurullah bilmiyorum artık kim ne burada valla uzak durucam tamamen aman 🤭😂
Cevap sahibi1 yılYani kararlarına karışmak istemem o yüzden uzak dur, durma diyemem. Ama dışardan bi göz olarak söylüyorum sağlıklı bir iletişim kuramazsınız bence.
1 yılNe bileyim ben ayak fetişim yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe oldu kim ne dedi ayağına:) baya kızdirmislar senj
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılfantezi bu eleştirmek olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHele de ayakta kilotlu çorab olunca
74 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@_uumutt ne alaka
- 1 yıl
Kilotlu çorap ne alaka
Gizli Üye(30-35)1 yılMaalesef gerçek
10 YorumlaBende bacak fetişi var, ayaktan daha güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAbla nolur banada yap
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl🦶👈 bildiğimiz ayak? 🤢🤢🤢🤮
07 Yorumla
Soran1 yılEvet sadece bir ayak ama ne hayaller
Cevap sahibi1 yılÇok duydum fetişli metişili kelimeler ama hiç üzerinde durup düşünme gereği duymadım açıkçası.
Şimdi düşününce ne saçma insanlar var yahu, ayak nedir allah aşkına.
Tanru kadının bedenini cennet gibi yararmış birden şelalesi çiçekler ağaçları böcekleri en güzel tepeleri dururken ayak nedir ya?
Tuhaf gerçwkten.
Soran1 yılDimi ama bide hiç tanımadan cıvıklıgım da yok selam degip yerli yersiz girdi konuya
Cevap sahibi1 yılOda sitenin basitliği maalesef…
Çoğunluk basit insanlardan oluşunca böyle cürretlerde kanılmaz oluyor
Soran1 yılGüzel insanlarda tanıdım ama yok böyle si hiç olmasın
Cevap sahibi1 yılKaçınılmaz oluyor diyecektim becerememişim yazmayı
Cevap sahibi1 yılNeler var işte ya
İnsanın olduğu yerde her türlü modelle karşılaşmak mümkün.
Değişik bir yararıpız çünkü
Gizli Üye(25-29)1 yılöyle deme çok seksi bir şey :D
01 Yorumla
Soran1 yılKalbini kırmak istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılahaha
10 Yorumla Bir bilsem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Birde kanırtma öğrendiler 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılayaklarımı yalatıyorum güzel oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. İğrenç ötesi
00 Yorumla
1 yılBana girsin lütfen
00 YorumlaAyak fetiş iyidir😊
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi