4 yılikk evliyiz. Severek evlendik. Eşim son zamanlarda surekli yorgun erkenden uyuyor 2 çocuğumuz var. Eskiden böyle değildi son zamanlarda ilgisiz alakasız çok afedersiniz yatak iliskimiz bile yok 2 haftada ancak birlikte oluyoruz. O isteksiz olunca ben yaklasamiyorum. Hatta bazen reaksiyon oluyor ama geri sönüyor bu nedendir sizce seviyor beni baskas mi var aceba diyorum yoksa :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İki hafta ne gurbette misiniz?
Muhtemelen canı sıkkın olabilir, kafaya takıldığı şeyler olabilir, işi stresli yoğun olabilir, seninle ilgili sıkıntısı olabilir, maddiyat problemleri olabilir. Ben evli değilim ama iki hafta cidden çok ya dayanamaz insan08 Yorumla
Soran1 yılMaddiyat sıkıntısı yok. iş yorucu diyir hep tek sorun iş yoğunluğu. Söylüyorum konusuyorum yorumluyorsunuz başka iş yap baska iş yerine git gir. Bize vakit ayırmıyorum açık acik söylüyorum sqriilmiyorsun felan kac f
Kez konuştum tamam dedi ama yine devam ediyor zaman geçtikten sonra aynı şekilde- 1 yıl
Yani iki çocuk var ve evet size de eşit düzeyde vakit ayırması gerekli. Bunun dengesi çok önemli gerçekten. Değiştirme imkanı varsa değiştirebilir. Yani mutlu bir evlilik için bu da gerekli ve iki hafta ciddi manada çok uzun süreler, ki bir yerde de yeter diyip tadın kaçar çünkü hep bir tarafın istemesiyle olmaz
Soran1 yılAynen öyle erkek dediğin istekli olur ama onda bu yok hep bir yorgun hep erken uyumak ben kalıyorum boylece
Soran1 yıl2. cocuktan sonra oldu
Soran1 yılKonusuyorum surekli ama bir şey değişmiyor ki değişse böyle olmaz daha çok yorgun eve geliyor surwkli uyku uyuyor karıdan haberi yok vallahi söylememe ragmen
En İyi Cevaplar
1 yılAfedersiniz ilişki uzmanı değilim ama sebebi az çok ortada ilk zamanlar baş başaydınız çocuklar yoktu çocuklara yakalanma korkusu birinci sırada işin yoğunluğu ve sitresi 2. Sırada
Eşiniz ile yapacağınız baş başa yeni şeyler keşf etmelisiniz beraber baş başa tatil yapmak birlikte bir birinize zaman ayırmak gibi çocukları aile büyüklerine emanet edip birlikte baş başa vakit geçirmek detoks etkisi yapar06 Yorumla- 1 yıl
Korktuğunuz gibi başkası yok sadece hayatı rutine girmiş korktuğunuz gibi başkası yok yani sadece zihnen eskisi kadar tetiklenmiyor
Soran1 yılTesekkurler mantıklı yorum. Evetama cocuklar kucuk biri 2.5 yaşında diğeri 1 yasinda ikiside bensiz uyumuyor geç uyuyorlar ikisinde tek tek uyutuyorum eşim ise çok yorulduğu için zihnide yorgun bedenide haliyle benimle olamıyor onuda anlıyorum ama ben sevdiğim adamın uzak kalmasına dayanamıyorum sinirlerim. alt üst oluyor söylüyorum. acik acik sen erkeksin insan karısına dokunur sarılır evden kaçıran diyorum yok aynı hep
- 1 yıl
Elinizi de alıp bir ilişki uzamanına danışmaya gitmenizi tavsiye ederim belki bu adımı atmak eşinizi biraz bilinçlendirir
Soran1 yılHayatta böyle şeylere gitmez vakit kaybı der para vermez gereksiz görür
- 1 yıl
O zaman internette bu konu ile ilgili bilgiler veren videolar var bulup onla beraber izleyin dinleyin
- 1 yıl
Hatta başta siz dinleyin size faydası oluyor ise elinize de dinletin
Merhaba, işinde yaşadığı sorunlar olabilir, 4 yıllık evlilik bu kadar isteksiz olmak için çok kısa, yani iki haftada bir ilişki gerçekten az, hemen başkasını düşünmemek gerek, son zamanlarda yatak odasında yaşadıginiz bir sorun var mı
08 Yorumla
Soran1 yılHim evet en son ilişkide yani ara ara oluyor iliski sırasında yumusuyor cinsel organı birazda ondan mı aceba yaklasamiyor bana yorgunya iyi hissetmeden gelmiyor mu aceba bu olay oldu onun için önemli mi onu bile hissettirmiyor bana
Soran1 yılEvet ama. bunu bile gösteremiyor sanki hersey normal gibi duruyor.
Soran1 yılYok degisim olmadi vücudum iyi gayet
Soran1 yılBunu nasıl değiştirmem lazım eşimde yoksa ben surwkli kurmaya devam edecek sinirlencem mutsuz olcam
1 yılYani yorgun da olsa bir erkek, belli bir süre sonra, en ufak bir dinlenme anında bile, aklına ilişki gelir. Sizi arzular (normal şartlarda). Şimdi iki çocuk var diyorsunuz, onlarda yoruyordur. Ya da geç mi yatıyorlar mesela?
Bnc eşine karşı rahat olmalısın. Yanıyorum söndürelim mi falan de yani. Sana yanıyorum herif falan de, sarmala adamı sjsjs
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBazı erkeklerdeki psikolojik olarak çocuklardan sonra karısı daha çok çocuklarının annesi olarak görüp arzusunun dinmesi…. Bende de iki çoxuk var ama öyle bir iştah azalması yok. Yorgunluk bahane. İnsan eşinin yanında yatakta yatıp sarıldığı an sertleşme başlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılçalışma şartları, dengesiz uykuve beslenme alışkanlıkları haliyle beslenemlerimiz hephormonlu vs vs vs uzar gider liste
en iyisi eşinize aktardan epi medyumlu doğal macun alın vuhuhuhuhuhu uçacaksınız00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. 4 yıldan sonra genelde görülen normal bir durum aslında. Bu seni sevmediğini ya da başkası olduğunu göstermez. Sadece hayatın yoğunluğu ve doğal akışı böyle. Biraz renklendirebilirsiniz çabayla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılLibidosu düşük, evin içinde onu çekecek tayt , göğüs dekoltesi , elbise falan giymelisin , parfüm kullanmalısın bir iki gün olmazsa 3. Gun üstüne çıkar
02 Yorumla
Soran1 yılBakimliyim ben parfüm. kullaniyorum ama cocuklarda var onlar la ilgileniyorum gev uyuyorlar oda yorgun olduğu için hemen yatıp uyuyor bu durumda. moralim. dusuk olunca kendimi çekiyorum. geri
- 1 yıl
?
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılBu durumu kendi kendine düşünmek yerine, eşine söylemeyi denedin mi? Açık açık cinsellik istediğini belirtmen, seni kötü bir kadın yapmayacak. İnsansın, isteklerin var ve hep de olacak.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılGenelde evlendikten sonra değil de çocuklardan sonda soğukluk başlaması normal. Ancak uzaklaşmalar aldatmayı beraberinde getiriyor. Dikkat etmek gerek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılYorgundur streslidir malum hayat şartları ek gıda takvileri al ver kendin birşeyler yap ayakta dimdik tutmaya çalış hemen havası sönmesin 😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılİlişkinizde heyecan kalmamış bunun iki sebebi olabilir ya hayatında başkası vardır ya da cinsel problemleri başlamıştır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılAlakasi yok sekste istekli olmak cinsellige bakisi es ile seks uyusmasi fantazilerle alakalidir bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Monotonlasmis ilişkide heyecanı öldürür buda isteği azaltır siz fantasi yaparak ilişkiye başka bir ruh getirerek partnerin arzusunu kamçılar
00 YorumlaBirdenbire böyle olduysa başka bir kadın olma ihtimali yüksek. İnsan yorgun olsa bile yatakta canlı olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani ben anlamıyorum gece yatarken arkadan sarılınca bile erkegin penisi sertleşirken o an nasıl seni istemez eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSakin ol
İnmesini sağla yani işte yorulmamayı öğrenmek çok önemli birincisi beslenme uyku vs bunları düzene sok o konuda destek olabilirsin bence ondan sonra umarım düzelir
Çözüm odaklı ol sakın dolduruşa ve toxik mentaliteyr girme00 YorumlaMaddi durum nasıl işleri nasıl
Hiç kavga ettiniz mi kötü kavga018 Yorumla
Soran1 yılMaddi iyi ev kendimizin çok şükür öyle maddiyat sıkıntımız yok dert edeceğimiz. Kötü kavga etmedik diye biliyorum en son ettik ama ben ayrı yattım kırgın oldum diye 3 gün sonunda ancak geldi konustu oda bana jirginmis ama içten kırgın değilmiş ve eski halimize dönebiliyoruz en azından. En son yatakda ereksiyonu söndü onunsorun mu ediyor diye düşünüyorum yani neden erkek ustumdeyken yumuşar beni mi istemiyor diye endişelerim. var iste
Soran1 yıl36yiz
Soran1 yılBen evet bırakmadım kötü busey söylemedim ilk defa olmuyor ara ara oluyor hatta evkendigimiz ilk günüde olmuştu 2 ay yapamadık dedik stresten diye ama arada böyle devam etti sonra arada oluyor bu adama fazla oldu ne zaman yaklaşsam bana yumusuyor zaten surwkli yapan değiliz yapinca da böyle
Soran1 yılValla ben istoyorum bugün yapsak ertesinde günde istiyorum aba bakıyorum onda iş yok bende evekiliyorum geri duruyorum ve ara uzadıkça bu kötüye gidiyor diye strese giriyorum sinucta eşim soğumak istemiyorum birbirimizden
Soran1 yılHee anladım. Ama ben yapamam ki öyle iste
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen sana karsi bi. sogumasi var bende evliyim. durduk. yere bunun olmasi normal bisey degil
08 Yorumla
Soran1 yılSordum benle mi alakalı beni mi sevmiyorsun felan bana dediği şey her sıkılmadan bunu mu soracaksın diyor
Soran1 yılSıkısmada
- 1 yıl
Yani bu bi erkegin bastan savmak icin kullandihi bi cumle
Soran1 yılAnliyorum
- 1 yıl
Yani bisey olmasa binerkek bi. kadina 2 hafta boyunca dokunmadan temas etmeden duramaz
- 1 yıl
İlgisi azalmaz ruhen de bedenende tatmin etmeden duramaz
Soran1 yılEvet bende öyle düşünüyorum
- 1 yıl
Yani binkac tatkik vercem bi ara :)) bakalim ozamsnda aynimi olcak :)
Yaşlarınız kaç evliliğinizi maratonlaştırmayın seksi giyin azdır
03 Yorumla
Soran1 yıl36 37 yaşlarımız nasıl azdirayim erkenden uyuyor hep bir yorgun
1 yılBaşkası da olabilir seni çekici de bulmuyor olabilir yani bakımlı mısın güzel misin
06 Yorumla
Soran1 yılBakimliyim ama. o çok bakıma. onem vermiyor ki
- 1 yıl
İşte dikkatli olman gerekiyor hayatında başka biri de olabilir yani bakımlıyım derken ne anlamda bakımlısın belki kendine göre bakımlısın ama bir erkeğe göre değilsin
Soran1 yılİyide eşim öyle bakim isteyen seksi ol diyen birisi degil ki ben öyle olmak istedim ama baktim cok ilgilenmiyor o konuyla bende normal oldum
- 1 yıl
Anladım ne iş yapıyor yani yorucu bir işte mi çalışıyor
Soran1 yılTekstil yoruluyor elbette ama her zaman aynı işinde çalışıyor ne değişti ki
- 1 yıl
Yani işçi olarak çalışıyorsa kolay değil Tabi sen gün boyu evdesin izin desin zihinlisin vücut seks istiyor normal yani sana hak veriyorum kaç yaşındasınız
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılPeki sen evliliğin ilk zamanlarındaki gecelik vb. özel giyiniyor musun?
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle gecelik felan isteyen eşim yok maalesef
- 1 yıl
Sen giy etkiyi gör helalin sonuçta her şey mübah...
Soran1 yılEvet doğru ama işte öyle seven erkek degil ya bende kendimi kötü hissediyorum erkenden uyuyor zaten sonra sinir oluyorum nasıl giyeyim o moralle uyuduğu için göremez bile giysemde
- 1 yıl
İşte o alışkanlığı bir şekilde kırman lazım görmesede hisseder kokunu alır yani şimdi detaylı anlatmayayım da kadınsın sonuçta her şey elinde ama değer mi değmez mi onu sen bilirsin
Adamın pili bitmiş. Ondan artık hayır gelmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Genelde durum tersi olur. Erkek istekli kadın isteksiz oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince ilgisizlik başlar sevgiler biter istek falan kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDirekt başkası mı var acaba diye düşünmek erken evliliğiniz monotonlaşmış aradaki tutku azalmış.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRahat olmadığı için tercih etmiyor tam başlıyorsun biri uyanır ses çıkıyor sonra gel yap yapabilirsen
00 Yorumla
1 yılablacım ona sorsan ne der biliyor musun kii erkkelr arasında meşhur bi sözdür derler ki
Her gün aynı bulgur yenmez maalesef
Kadına bi erkek yeter
Ama erkeğe 10 tanede yetmez yetmiyo ben her hafta biriyle yim ama yetmiyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Yani ihtimal var ama ayrıntıları bilmeden yorum yapamam başka sorunlar da olabilir anlatman lazım ki ona göre yorum yapabileyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyoksa adama cekici gelmemeye mi basladin cok mu saldin kendini..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmeslekten dolayı veya psikolojik olarak bir durum olabilir. Konuşmayı deneyin ve çözüm bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır dönemsel sıkıntılar olabilir psikolojik olarak destek sağla ve farkı gör
00 YorumlaPsikolojik rahatsızlığı olabilir farkında olmayabilir iş stresi olabilir. Önce onunla bir konuş bakalım. Hormon ve vitaminlere baktırın.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler. Konuştum çok kez yorgun olduğunu belirtiyor. Sayede tabi ben açık açık sinirden bazen soruyorum konuşmasam çözememiş diye ama. geride utanıyorum çünkü bana bu konuşmalarından yardımcı olmuyor cevp alamiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHayaller ve hayatlar maalesef bencillik yapıyor sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu erkekleri anlamıyorum cidden benim karım olsa nerde ne zaman isterse sevişirim onunla bunlar g0tunu devirip yatıyo koca değil sen gay felan almışsın
00 YorumlaDertleri olanlar genelde öyle olur ya da farklı şekilde çözüyorlar bazen muhtemel 2. Seçenek
00 Yorumla
1 yılKumar borcu var eşinin bira takip et kesin sorun bu cinsellikten artık zevk almaz
00 Yorumla
1 yılMonotonlasmis artık klasik evliliğe dönmüş ama çok erken olmuş...
00 Yorumla
1 yılCinsellik mi kastediyorsun?
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Belli bi yerden sonra heyecan olmuyor aynı kişi olunca erkek için sıkıcı olmaya başlıyor
Soran1 yılAma eşim kapalinkutu öyle söyle giy böyle ol diyen birisi değil istemiyor benden bende kendimi soyutluyorum hep erken uyuyor hep yorgun cocuklarda var onlarda geç uyuyor
- 1 yıl
Eğer eşin öyle ise bi yerden sonra sen de kendi kendini tatmin etmek zorunda kalırsın , mastürbasyon yapıyor musun hiç?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha onceden calismayip simdi calisiyorsa normal
00 YorumlaAra ara olur öyle fazla takilma
00 Yorumla
1 yılBir yerden sonra normale dönüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Makine bozulmadığı sürece isteksizlik olmaz
00 YorumlaHer gün pilav yenmez. Doymuştur sana.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yıl4 yıla iki çocuk sığdırınca sonu bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılNe iş yapıyor acaba çok erken
00 Yorumla
1 yılYedek bir hesap kullandığı içindir,🤭😎
04 Yorumla
Soran1 yılSosyal hesapları yok
- 1 yıl
Yani yedek derken yedek bir partner yapmıştır demek istedim 🤭😎
Soran1 yılOnu nasıl anlicaz
- 1 yıl
Aslında yatakta uzaklaşarak anlatıyor resmen istemsiz tavırları ile ilgi düşüklüğü ile hepsini anlatiyor beden diliyle resmen
yenilikler yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Momotonluk
00 YorumlaHiç mi olmuyor
00 YorumlaPsikolojik bi durumdur
00 YorumlaYooooooo
00 YorumlaSizin yasiniz kac ve esinizinki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vardır başka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılmaalesef
00 Yorumla
1 yılOha 2 hafta mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki sen rahatlamak için napiyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlendikten sonra isteksizlik başladı. Her evlenen erkek böyle mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat