Hiç cinsel birliktelik yaşamamış biri evlilikte bu konuda sıkıntı yaşar mı yoksa kolay mı öğreniliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Elektrik süpürgesi alsan ve deseki ben süpürmeyi bilmiyorum tozları nasıl çekerim içime hiç yapmadım dese , saçmalama sen onun için yaratıldın her şey sende yüklü dersin , ama süpürgeyi de doğru yerde kullanmak lazım anladın
04 Yorumla
Soran1 yılHayır anlamadım ksjdncnc
Soran1 yılNe vakti ya evlenmeyi düşünüyorum ahahdncm gerçi biri yok ama mcmc
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılCanım öğrenmen gereken tek şey kendi vücudunu tanımak nelerden etkilendiğini bilmek ve evleneceğin insanla aranda ten uyumu tutku çekim olması gerisi zaten fıtratta var
21 Yorumla- 1 yıl
Kaşe imza. Doğru güzel yorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
1 yılyaşamaz diyenlere bir taraflarımla gülmekle meşgulum şu an. müsait olduğumda cevap veririm belki
00 Yorumla
1 yılHerkes bir yerde tecrübesiz değil mi zaten? Yaşayarak öğreniyorsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. len ne olcak iki gecede alışırsın seks dediğin nedir ki 😂😂
03 Yorumla
Soran1 yılKolay mı ya valla bilmiyorum zevk alınmaması erken boşalma ama zamanla alışılır sanırım
Soran1 yılUmarım öyle olur ya
Gizli Üye(25-29)1 yılBakir olsam önceden başkalarıyla sevişir tecrübe edinirdim. Seks tecrübe demektir.
01 Yorumla
Soran1 yılBen katılmıyorum bir kişiye özel kalmalı
1 yılKolay öğrenmesi sorun değil, sürekli erken gelir senin isteğini bitirir
012 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani bu erken gelmesi benim için mi geçerli?
- 1 yıl
Hayır çoğu arkadaşım böyleydi ve senelerini verdiler tedavi olanlar ilaç kullananlar düzelende vardı duzelmeyen de, erken gelmesi söyle düşün ilk geceni yasicaksin ve dakika olmadan haz almadan karşı taraf birden patlıcak
Soran1 yılAaa nedennnn çok kötü amaa, ee peki bu erken boşlamanın tecrübesizlikle bir bağlantısı var mı?
- 1 yıl
Evet var birincisi bunu erken öğrenip tedavi olması lazım, ve tecrübeyle alakası var yapa yapa vücudunu alıştırmasi gerekiyo o sıcaklığa vücudun penisin alışması lazım
Soran1 yılYaa anladım teşekkür ederim de umarım böyle bir şey yaşamam
- 1 yıl
O yüzden bakir olup olmamasına bakma kadinligini iyi yasaman gerek, hele ki ilkse en iyisini yaşaman lazım
Soran1 yılBen bakirim karşımdakininde öyle olmasını tercih ederim ama tabi bu dönemde çok zor böyle bir istek
Soran1 yılBakireyim*
- 1 yıl
Tamam güzel bi tercihte bide bu yönden düşün
Soran1 yılBilemedim şimdi bu zevk işi de önemli ama
- 1 yıl
Zevk işi en önemlisi zaten
Soran1 yılNasip hayırlısı diyelim
Gizli Üye(25-29)1 yılKolay öğrenir kocası ben olursam bende yaşamadım hiç ama bilgiliyim bu konuda sadece karımla tadıp zevkime bakıcam hepsinin
035 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli ya özel olması daha güzel
Cevap sahibi1 yılZaten öyle evlenmeden yaşıcaksam evlenmenin anlamıda yok sevgininde anlamı yok
Soran1 yılEvet ya işte bu gerçekten
Cevap sahibi1 yılSürekli bu hayallerim aklıma geldikçe deli oluyorum anlatamam sana içim kıpır kıpır oluyo🫠
Soran1 yılAhahaaaa yaa umarım en güzelini yaşarsın ♥️💐
Cevap sahibi1 yılUmarım sende en güzelini zevklisini yaşarsın doya doya zevklerine istek fantezilerine uygun bi erkekle evlen
Soran1 yılİnşallah çok isterim Seksi şahsen ön planda tutan biriyim mutlu olmak isterim bu konuda
Cevap sahibi1 yılHmm öylemi bende karşımdakinin mutluluğundan zevk alışından haz duyan biriyimdir cinsellikte dahada çok istiyorum öyle gördükçe karşımdakini
Soran1 yılBu mutluluk haz ve zevk alma cinsellik dışında ki konudan mı bahsediyorsun?
Cevap sahibi1 yılHem evet hem hayır genelden bahsediyorum mutluluğu genel zevk alması ve tatmin olması cinsellik
Soran1 yılYa elbette onu bende öyle düşünüyorum. Umarım doğru insanı bulup dileklerini yaşarsın ♥️💐
Cevap sahibi1 yılMerak ediyorum senin zevklerini fantezilerini konuşabilirmiyiz seninle
Soran1 yılYok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılPeki iftardan sonra da mı olmaz :)
Soran1 yılAhahaaaa ne farkı var
Cevap sahibi1 yılBelki oruçsun etkilenmemek için bunları konuşmak istemeyebilirsin diye düşündüm :)
Soran1 yılYok genel olarak bu konuları konuşmak istemiyorum gerçi konuşunca ne olacak ki 🙃🙃
Cevap sahibi1 yılYani konuşsak ne olabilir ki merak sadece birazcıkta hoşuma gidiyor ve sende bu konuda merak uyandırdın bende sözlerinle öyle konuşmak istiyorum seninle :)
Soran1 yılYani yok pek iç açıcı değil teşekkür ederim 🙂
Cevap sahibi1 yılBiliyorum şansımı denedim ama niyetim seksting değildi sadece sende benim gibi hiç yaşamadığın için zevk fantezilerini o azgınlığı senden dinlemek hoş olurdu merak uyandırıcısın cidden :)
Soran1 yılEşin içinde sen ilk olursun umarım ki bunları onla konuşursun 🙂
Cevap sahibi1 yılÖyle olucam zaten ama onunla konuşma faslını es geçerim büyük ihtimal direk koynuna girerim her yerini öperim yalarım deli gibi
Soran1 yılAhahaaaa peki bakalım sen öyle yap
Cevap sahibi1 yılSen sanki öyle yapmıcaksın kocan olsa kucağından inmezsin haha
Soran1 yılRamazan ramazan susuyorum ayrıntılı konuşmuyorum bu konuları 🤐🤐
Cevap sahibi1 yılTahmin etmiştim iftardan sonra diyorum bende onada hırrr diyosun 😂
Cevap sahibi1 yılNe istiyorsun be kadın söyle bana onu yapayım 😊
Soran1 yılRamazandan sonra gel 1 ay sonra ldkdkfkf
Cevap sahibi1 yılOlur beklerim ben sen öyle istiyorsan cidden :)
Soran1 yılYaaa ahahaaaa ciddi misin sen
Cevap sahibi1 yılCiddiyim beklerim sorun değil :)
Soran1 yılUnutmazsam uğrarım 🙃🙃
Cevap sahibi1 yılBen unutmam eklersen 1 ay sonra yazarım sana istermisin
Soran1 yılYok eklemek istemiyorum unutmazsam bulurum ben
Cevap sahibi1 yılSen nasıl istersen sorun değil
Herkes tecrübesizdi tecrübe kazandı herkes
04 Yorumla
Soran1 yılAma nasıl kazandı o süreç kolay mıydı sıkıntılı mıydı zevk alınıyor mu alınmıyor mu mesele bu?
Soran1 yılAyy ya çok sıkıntılı amannn
Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Ondan sonra tutamayız
06 Yorumla
Soran1 yılKadını mı
Soran1 yılBende böyle duymuştum sanırım o çekinme vs atlatılıyor bir süre sonra
Soran1 yılYaa anladım teşekkür ederim
1 yılKiz icin mi erkrk icin mi
012 Yorumla
Soran1 yılYani kız için sordum ama erkekte sıkıntı yaşar mı?
- 1 yıl
Erkekte tecrubesiz olmasi senin zevk almani engeller erken boşalma pozisyon bilmemesi cabuk yorulma vs. Ama kiz zevk verir her pozisyons uyar cunku
Soran1 yılO zaman kızın tecrübesiz olması o kadar da kötü değil?
- 1 yıl
Tabiki yönetilir itaat eder
Soran1 yılBuda erkeğin hoşuna gider öyleyse
- 1 yıl
Tabi daha çok zevk verir acemice agzina almasi yavas utangac vs dokunmasi okşamasi
Soran1 yılGer kadın ağıza almayı kabul etmiyor bu erkeği soğutur mu ilişkide?
- 1 yıl
Zamanla öğrenirsin acele edilcek bir konu değil zaten
Soran1 yılHım anladım teşekkür ederim
- 1 yıl
Detayli sormak istersen yaz anlatirim sana kafandaki soru işaretlerini yok ederiz
Soran1 yılTamam olursa sorarım teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim çiceğim
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir sıkıntı yasamaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşamaz zamanla öğrenir
00 Yorumla
1 yılYaşar ama birlikte aşarlar güzel olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkek tecrübeli olsa yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılErkek mi kadın icin mi soruyorsun?
06 Yorumla
Soran1 yılKadın için erkeğin tecrübesiz olması zor ya
- 1 yıl
Neden, zamanla öğrenilmez mi?
Soran1 yılBilmiyorum ki tecrübesiz erkek bile kadını yönlendiriyor diye biliyorum yoksa ikisi beraber mi öğreniyor?
- 1 yıl
Hayır ya zamanla güzellikle acemilikle öğrenilecek şeyler. Sen hic mi bilmiyorsun, teoride mi biliyorsun?
Soran1 yılHayır biliyorum ama sadece bilgi var tecrübe yok
- 1 yıl
Senin düşüncelerin neler peki?
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşadım ama sonra alışılıyor ya
16 Yorumla
Soran1 yılUtanma falan aşılıyor değil mi tecrübesizlik sıkıntı olmuyor
Cevap sahibi1 yılHayır Cajım tabiki alışıyorsun zaman geçince siz yeni mi evlisiniz
Soran1 yılHayır ama evlenmeyi düşünüyorum o yüzden endişelerim var
Cevap sahibi1 yılGeçer dert etme istersen gizliden çıkayim istek atabilirsin
Soran1 yılAslında sorularıma cevap aldım yeteri kadar ama kalırsa soru tekrar buraya gelip istek atmak isterim 🥹♥️💐teşekkür ederimmmmm
Cevap sahibi1 yılOy rica ederim bal sen yine de takip et kim bilir belki ben olmam ahahaha
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Olur ama hazzı daha kalıcı olur
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılolabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaşar ama öğrenir
00 YorumlaAsla sıkıntı yaşamaz yapa yapa öğrenicek kocasıyla
00 YorumlaÖyle olması daha iyi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği