Cinsel Yaşam Flörtün yerim seni demesi ne anlama gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 1 aylık flörtüm böyle diyo cinsellikle alakalı olsun istemiyorum Flörtün yerim seni demesi ne anlama gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl böyle çok sevmeye başladığında ısırmak isteği geliyor ya hani onun gibi düşün kötü bı anlamı yok shshjs 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ama herkes kötü anlam yüklemiş Yorumla nemünoseboo 1 yıl yok hayır ya masum anlamda kullanıyoruz biz ya da gördüğüm kadarıyla her neyse Yorumla Soran 1 yıl Umarım bütün erkekler aynı düşünmüyordur Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Sevgi sözü bende çok derim böyle hani içine sokasın gelir gibi sevesin gelirya o anlamda işte 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İnsallah ondandır ya herkes cinsellik diyo Yorumla laydbirdmira 1 yıl Ya yok millet sapıklık düşünüyor herşeyi zaten ben çok diyorum sapıkmıyım yani ne alakası var sevgi sözü bende başkasında bilemem Yorumla Soran 1 yıl Bende çocuğa isirabilirsin tamam dedim sdhjs Yorumla laydbirdmira 1 yıl 😂😂😂ye tabi çünkü çok tatlıyım dikkat et komalık olma deseydin kiz Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sevgiden oluyor o cinsel değil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu erkekler niye cinsel dedi Yorumla leonidas_3 1 yıl Yani herkesin düşüncesi farklı Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Cidden sizde beyin yok 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yoksa yok napcan Yorumla Besiktas7834 1 yıl Dua edeceğim ( çocuk için ) Yorumla Soran 1 yıl Neden ya Yorumla Besiktas7834 1 yıl Beyni olmayan biriyle flört ediyor işi zor sonuçta Yorumla Soran 1 yıl Olm ne demek istediğini söyle anlamadım ben mesela yerim seni derken tatlılık olsun diye söylüyorum ama insanlar cinsellik açısından söylüyormuş Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onla alakalı iste neyini yiyebilir baska bi düşüb 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl ya ben bugüne kadar yerim seni derken hiç onu kastetmedim Yorumla hayatındışında 1 yıl Tamam abicim Yorumla
ZehirliSarmasik0 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Yemek istemiş dikkat et. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Shdjsjdhd bu hangi anlamda Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 763 cevap paylaştı. açıkça söylemiş kibarca ama kabasi yazilmaz burdsn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tamamen cinsellik 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 1 kez söyledi başka da demedi Cevap sahibi 1 yıl Sorarsan kıvırır değiştirir ama sen rahatsız olmadığını hissetirirsen daha da ilerler Soran 1 yıl Bende bakarız dedim o günden sonra da söylemedi buluşunca sözümü tutucam dedi Cevap sahibi 1 yıl Dwsene buluşmaya seni yemek için gelecek
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Yiyebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
böyle çok sevmeye başladığında ısırmak isteği geliyor ya hani onun gibi düşün kötü bı anlamı yok shshjs
Ama herkes kötü anlam yüklemiş
yok hayır ya masum anlamda kullanıyoruz biz ya da gördüğüm kadarıyla her neyse
Umarım bütün erkekler aynı düşünmüyordur
Sevgi sözü bende çok derim böyle hani içine sokasın gelir gibi sevesin gelirya o anlamda işte
İnsallah ondandır ya herkes cinsellik diyo
Ya yok millet sapıklık düşünüyor herşeyi zaten ben çok diyorum sapıkmıyım yani ne alakası var sevgi sözü bende başkasında bilemem
Bende çocuğa isirabilirsin tamam dedim sdhjs
😂😂😂ye tabi çünkü çok tatlıyım dikkat et komalık olma deseydin kiz
Erkek de olsa severek söylemiş olabilir nasıl söylediğide önemli
Sevgiden oluyor o cinsel değil
Bu erkekler niye cinsel dedi
Yani herkesin düşüncesi farklı
Cidden sizde beyin yok
Yoksa yok napcan
Dua edeceğim ( çocuk için )
Neden ya
Beyni olmayan biriyle flört ediyor işi zor sonuçta
Olm ne demek istediğini söyle anlamadım ben mesela yerim seni derken tatlılık olsun diye söylüyorum ama insanlar cinsellik açısından söylüyormuş
Onla alakalı iste neyini yiyebilir baska bi düşüb
Nasıl ya ben bugüne kadar yerim seni derken hiç onu kastetmedim
Tamam abicim
Yemek istemiş dikkat et.
Shdjsjdhd bu hangi anlamda
açıkça söylemiş kibarca ama kabasi yazilmaz burdsn
Yerim seni sevmek anlamında kullanılır
Seni pişirmeyi düşünüyor
Çok itici
Tamamen cinsellik
1 kez söyledi başka da demedi
Sorarsan kıvırır değiştirir ama sen rahatsız olmadığını hissetirirsen daha da ilerler
Bende bakarız dedim o günden sonra da söylemedi buluşunca sözümü tutucam dedi
Dwsene buluşmaya seni yemek için gelecek
Yiyebilir