Cinsel Yaşam Evlilikte ne kadar fantezi olabilir ki? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evlilikte ne kadar fantezi olabilir ki nereden bulunur ve nasıl yapılır? Güncellemeler1 yıl Bir örnek veriri misiniz bneim aklıma gelmiyor Evlilikte ne kadar fantezi olabilir ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ben fantezi istemem 0 0 Yorumla
PİT1O Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Oyuncak kullanabilirsiniz çeşitli pozisyonlarda yapabilirsiniz falan bir sürü şey var 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Tek bunlar var başka yok Yorumla PİT1O 1 yıl Sınırın yoksa kendinle ilgili herşeyi yapabilirsin yaptırabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Siniirm yok ama bir şey gelmiyor aklıma aynı şeyler sanki Yorumla PİT1O 1 yıl Evli misin Yorumla Soran 1 yıl Hayır nişanlıyım şu an bir kaç ay sonra evleniyorum. Şimdiden hazırlamaya çalışıyorum kendimi yani ilişki uzmanları cinsellikte fantezilerin ilişkiyi güçlendirdiğini söylüyor ama aklıma hiçbir şey gelmiyor belli şeyler dışında Yorumla PİT1O 1 yıl Dudaklarını dilini güzel kullan ilk önce geri kalan pozisyon fantezi ve oyuncaklara bağlı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaynanamlara gidince yapmıştık şehir dışındalar babası az süründürmedi beni bilerek sert yapıyordum eşim bağırsın diye 😁😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Evlilikte eş değişimli grup seks deneyebilirsiniz eminim size çok iyi gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Cuckoldum. Arada eşim birileriyle ilişkiye giriyor. Cuckold en doyurucu fantezi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ben fantezi istemem
Oyuncak kullanabilirsiniz çeşitli pozisyonlarda yapabilirsiniz falan bir sürü şey var
Tek bunlar var başka yok
Sınırın yoksa kendinle ilgili herşeyi yapabilirsin yaptırabilirsin
Siniirm yok ama bir şey gelmiyor aklıma aynı şeyler sanki
Evli misin
Hayır nişanlıyım şu an bir kaç ay sonra evleniyorum. Şimdiden hazırlamaya çalışıyorum kendimi yani ilişki uzmanları cinsellikte fantezilerin ilişkiyi güçlendirdiğini söylüyor ama aklıma hiçbir şey gelmiyor belli şeyler dışında
Dudaklarını dilini güzel kullan ilk önce geri kalan pozisyon fantezi ve oyuncaklara bağlı
Kaynanamlara gidince yapmıştık şehir dışındalar babası az süründürmedi beni bilerek sert yapıyordum eşim bağırsın diye 😁😁
Evlilikte eş değişimli grup seks deneyebilirsiniz eminim size çok iyi gelir
Cuckoldum. Arada eşim birileriyle ilişkiye giriyor. Cuckold en doyurucu fantezi
Vibrator yapay penis anal plug
Bazen nedense olmuyor olamıyor
Hayallerinle sınırlı
Araştırman lazım