"Sekssiz aşk", birine derin bir sevgi ve duygusal bağ hissetmeyi ama cinsel hayatın olmamasını ifade eder. "Aşksız seks" ise duygusal bir bağ olmadan sadece fiziksel çekim ve cinsellik yaşamak anlamına gelir. Yani hangisi senin için daha önemli: Tutkulu bir aşk ama sekssiz mi, yoksa mükemmel bir cinsellik ama duygusuz mu?
Seks dedimi benim için illaki içinde çok anlam ve önem taşıyan aşk olmaliki duygular ve düşünceler bir birine reabiette etsin aslında seksin sırrı da aşk tan geliyor
Sekssiz aşk diye bir şey olamaz. Onun tanımı daha sonra yazdığın gibi derin sevgi ve duygusal bağ vs. olur. Aşk'ın içinde zaten cinsellik var. Vucutlar birleşmeden kişiler tam olarak birleşemez ve o da zaten aşk olmaz. Aşk denir evet ama değildir.
Sekssoz aşk da ne derece tutkulu olur bilemedim. Tutku ve şehvet zaten ilişkide temelini cinsellikten alan şeyler.
Mükemmel seks de zaten duygular olmadan olamaz. Duygu olmadan kişiler Nirvana'ya ulaşamaz.
O yüzden ben aşk istiyorum onun içinde zaten cinsellik de var. Yoksa pek çok kişiyi seviyorum ben zaten. Fakat kimseye aşık olmadım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Aşk için evlendim ama sekste mutlu değilim sadece seks için evlensem aşkta mutlu olmicağm biri vardı 2 si arasnda kalıp aşkı seçtim ama bence en güzeli aşklı seks birinden biri olmaynca olmuyor
cinsellik kesinlikle iliskide tamamlayici bir unsur. evlilik disi ya da ici, bu kisinin kendi karari ama cinsellik olunca bagliligin arttigini dusunuyorum yani seksli ask