ESASLI HOYRAT SEVİŞMELERDEN ANLAR BENDEKİ KALP. Anlamıyorlar aşktan burada uyanda gidelim kalk. Sizin kalbiniz hangi sevişmelerden anlar?

ESASLI HOYRAT SEVİŞMELERDEN ANLAR BENDEKİ KALP. Anlamıyorlar aşktan burada uyanda gidelim kalk. Sizin kalbiniz hangi sevişmelerden anlar?
Sınırsız süresiz , tutkulu sevişmek sevişmek , sevişmenin keşiflerinde mutluluğu yaşarken, sevişerek kadını kendinden geçirmenin , güzellikleriyle sınırsız ve süresiz şekilde kopmadan tutkuyla ilgilenerek, onun dünyasında güzelliklerinin düşündüğünden çok daha güzel olduğunu hissettirmenin güzellikleriyle sınırsız bir tutku ile ilgilenmeye devam ederek , ona güzelliklerinin ne kadar değerli olduğunu hissettirip düşündürmek... ilişki mi evet ama sevişmek sınırsızca bu çok başka...
Cevap
5Cevap
duygusal olandan
Vurmalı kırmalı mümkünse duvardan duvara vursun tutku şart 😝🤣
Aklıma bu geldi 😂😂
youtube.com/shorts/mn4OyNsGGiA?si=H_YLVIehjJRxhaXU
Haaa bu ben🤣🤭
😂😂😂
Oooo çok 😂😂
Böyle hatunda gitmiş , cinsiyet belirsizliği içinde bir erkek bulmuş. Hadi bulmuş , bunları konuşmak için geç kalmış. Sözün özü acemiye verip dürttüreceğine, ustaya verip yurttıracaksın. " 😊😉
@Bloodrage vayy tahmin etmeye çalışıyorum ama sanırım ne kadar zorlasamda tahminim yaşadıklarının çok azında kalır. Madem öyleydi, bırakmadan devam etseydin. Her zaman bulamazsın 😊
Bu sitedeki kişiler baya sevisgen galiba nereye baksak cinsellik
Sebebi hava soğuk dışarıda sosyalleşemiyoruz bir de iş güç yoğunsa bunu konuşacak yapacak kişiyi bulma imkanı azalıyor sonra da burada konuşuyoruz bu olayları.
Benim kalbim sert sevişmelerden anlar, içinde duygu barındıran...❣️
Gerçekten harikasın.
Tutkulu ve uzun süreli sevişmenin hastasıyım ben
Yine muhteşemsin 🌹💗🔥
Sert olmak lazım kadının doyumsuz olması sen bitene kadar kadın dur dememeli.
Ramazân ayında utanmadan, sıkılmadan, saygısızca böyle paylaşım yapan or evlatlarını engelliyorum
Biri Gülşen dinlemiş bu akşam😄
Her akşam dinlerim Gülşen'i :D
Pek anlamıyor
Çok sert olacak yoksa olmaz
Müsait misin
Bağlasam ve kamcilasam da kabul eder misin
sertmi istiyorsun tecrubelisin galiba
Tecrübeli Değilim ona rağmen sert istiyorum
tutkulu ve acelesiz
Heykel gibi yattığım kıpırdamadığım 🙂↔️☺️
😅😅😅 muratti rosso
Duyguyla yapılan
Tutkulu , erotik , biraz sert romantik..
Hayvanı.
Yüksek tutku
Sert ve tutkulu