Arkadaşlar iş yerinde bı tane adamla sürekli bakışıyoruz bir şey verirken el teması oluyor orada Pazarlamacı evli bende karşılık vermek istiyorum baya yaş farkı da var ama kendime engel olamıyorum iş yerinde duyulurmu sizce başım belaya girer mi adamın yuvasını dağıtmak falan filan gibi saçma düşüncelerim yok ama bende heyecan cinsellik istiyorum başka bir amacım yokk kafam çok karışık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim staj yaptığım iş yerinde adamın eşi eşini çalışma arkadaşı ile aldattı ve üstüne çocuk peydahladılar 1-1.5 ay kadar dedikodusu döndü sonra ortalık karıştı. Her halükarda ortaya çıkar. Bazı şirketler evli çiftlerin aynı şirkette çalışması yasak ayrıca bu tür bir olay duyurursa ikinizde işten kesinlikle atılırsınız
011 Yorumla
Soran1 yılGizlersek çıkmaz bence
Soran1 yılSana mesaj atılmıyor
Soran1 yılGene atılmıyor
Soran1 yılGene atılmıyor size takip edince de atılmıyor
Soran1 yılAttım mesaj
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adamın evli olması onun ağzını sıkı tutmasını sağlar (kendisi için büyük sorun olmaması için)
sende çeneni sıkı tutarsan en küçük sorun yaşanmaz. Ama şu konuda emin olmalısın. Ben bu adama aşık olmayacağım…
benzerini yaşadım. Kız bana aşkım vs demeye başlayınca kesmiştim ilişkiyi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Heyecan yaşamak için evli birisi ile birlikte mi olmak istiyorsun? Korkun evli birisi ile birlikte olmak değil de yaşayacağın heyecan duyulursa ne duruma düşerim. Bence bir yerde mantık hatası var. Biraz daha düşün derim ben...
02 Yorumla
Soran1 yılKarısı duymaz ki hiç öyle amacım yok benim
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İş yerinde bu tür ilişkiler yaşamak çok büyük risk. Mutlaka duyulur. Birbirinizden uzak duramazsınız. Arada bir de olsa yakınlaştığınız hissedilirse iyi olmaz. Bir de eşi öğrenirse ikiniz için de sonu hüsran olabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılBende onu dedim çok dikkatli olunması lazım güven gizlilik olması lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılGizlilik güven ve saygı en önemli konular. Bunlar varsa kimsenin ruhu duymaz.
01 Yorumla
Soran1 yılİşte bunu nasıl anlayabilirim Onları ben sohbet ederken duydum başka bir konuyu konuşuyorlardı o dediki Mehmeti kaldiramamis karı dedi yüksek ihtimalle cinsellikden bahsediyorlardı demi arkadaşina dediki şu kapıyı kapat gevşeyemiyoruz dedi yani zaten aile gibiler beraber kahvaltı falan yapıyorlar sohbet ediyorlar
1 yılHem iş yerinde adın çıkar, hem birdaha adamın yüzüne bakamazsın hem de boşuna rezillik yani. Cinsellik arayışındaysan bence başka yerden ve mümkünse bekar bulmalısın.
11 Yorumla
Soran1 yılAdamın yüzüne nie bakamiycam pardon bir şey yapıyorsak beraber yapıyoruz ben nie adamın yüzüne bakamayim ad çıkması konusu sıkıntı evet onunda sır tutan biri olması lazım ama çok heyecanlıda olmazmi ya.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılsiz siz olun aynı iş yerinde kimse ile yakın ilişkiye girmeyin duyulmak ne kelime secerenizi bile çıkartırlar özellikle bunu yapacak kişi ilişkiye girdiğiniz olur
03 Yorumla
Soran1 yılTabi doğru ama güven çok önemli bu tip şeylerde birbirine zarar vermeyecek insanlar olması lazım
- 1 yıl
öyle elbette ben gençlik yıllarım dahil aynı iş yerimde hatta hatta aynı semtten birisi ile asla ilişki yaşamadım
Önce İnsan olmak gerekli sonra güven
Soran1 yılAdam 50 yaşinda ben 27 ama çok arzuluyorum nedense ama daha bir şey olmadı belli ettim baya ama gelmiyor sanırım oda korkuyor beni gördüğünde irkiliyor baya farkında bı kez de gözlerime bı bakti böyle çekip alacaktı gözlerimi ben dayanamayıp indirdim baya farkında yani ama daha yakınlaşma olmadı o kadar istiyorsa nie gelmiyor
1 yılAğzı gevşek biri falan değilse dikkatli olduğunuz sürece bir şey olmaz ama lakin gevşek biri ise çok problem olur
05 Yorumla
Soran1 yılEvet en önemli şey sır tutması ben tutarım ama onu bilmiyorum
- 1 yıl
Ama işte bunun için de iyi tanıman. Lazım 3 günde gevşek kişi belli eder kendini
- 1 yıl
Önemli olan senin onu tanimak için verdiğin zamanda az bir şey insan metopolizmasindan anlaman yeterli
Soran1 yılBak sana şöyle söyleyim sende yorumla orada 10 yıldir yani böyle aile gibiler beraber kahvaltı falan yapıyorlar bazen kendi aralarında özel de konuşuyorlar hatta bir keresinde arkadaşıyla şöyle bir cümle geçti "Mehmeti kaldiramamis karı" dedi ne konuşuyorlarsa artık samimiyetleeri baya iyi ama bu söyleyecegi anlamına gelirmi topun ağzında kendi var kimseye söylemeye cesaret edebileceğini sanmıyorum sen ne düşünüyorsun
- 1 yıl
Bana diger taraftan yazarmisin bir kaç soracaklarim varda
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılDuyulursa duyulsun. Sorun olmaz.
Ha bir... Ha beş ..
Pek farketmez.
İş yerinizde kaç erkek var?04 Yorumla
Soran1 yılSen şaka mısın ben öyle biri değilim kimseye zarar vermek istemiyorum osrb da değilim kimsenin yuvasını yıkmak gibi bir derdim de yok anlık bir heyecan nefsimi durduramıyorum vücudum onu istiyor
- 1 yıl
Sorun yok.
Sen kimi istiyorsan onunla yatarsın.
Ben sadece iş yerinde kaç erkek olduğunu merak ettim
Soran1 yılHepsi erkek 2 bayan varız bizim binada diğer binadada bir bayan var 7 8 erkek var bizim binada
- 1 yıl
Sıkıntı yok
1 yılsenden önce adam gizlemek isteyecek zaten. gayet konforlu, sağlıklı bir alan. yaşa dilediğini heyecanı sınırsızca
02 Yorumla
Soran1 yılHerkes duyulur dio adam eceline susamadiysa duyulmaz o korkmuycakmi ama arkadaşlarıyla herşeyi konuşuyorlar ya güvenip birine söylerse
- 1 yıl
söylemez. bu tip şeyler 2 kişi arasında kalır ve biter. akıllı adam böyle yapar yani.
Aynen gerçekten hiç de yuvasını dağıtmak gibi bir amacın yokmuş tatlı şey seni.
14 Yorumla
Soran1 yılGerçekten yok onun o yaşa kadar kimler olmuştur hala evli ama yuvası falan dağılmaz
Soran1 yılNeden yaa suçlusu ben değilim sanki ilk bana bakıyor Allah bilir kaç defa yapmıştır 55 yaşına kadar
Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. İş yerinde yaparsanız duyulur. Dışarıda gizliden bir şeyler olabilir ikinizde kimseye anlatmadıktan sonra duyulmaz tabi ki ama erkek bu kesin anlatır. Evli olması mı onu arzulamanı sağlıyor acaba
06 Yorumla
Soran1 yılHareketleri tavırları konuşma tarzı falan zaten onları sohbet ederken duydum herşeyi konuşuyor onlar şey dio Mehmeti kaldiramamis karı Dior herhalde cinsellik konuşuyorlardi
Soran1 yılEtkilendim Kibar hareketleri erkeksi ama aynı zamanda çok nazik sigara içişi falan
Soran1 yılYok ya evli olması çok cezbetmiyor ama bana onu öperken seni düşünüyorum hiç tat almıyorum seninle seviştigimden beri dese çok hoşuma gider
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılGidip bekar birini bulsana, hem işyerinden hem de evli biriyle neden oluyosun. Sorunun cevabı da evet duyulur.
00 Yorumla Sanki yaptığı çok normalde Bir de duyulmasın dert ediyor tövbe yarabbi duyulur duyulur merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kimse bu konunun şirkette duyulmasını istemez
04 Yorumla
Soran1 yılŞirketin itibari sarsılır demii
- 1 yıl
yani orası öyle bide sen yeniysen adamda uzun yıllardır calısıyorsa orada... ama neden evli biri?
Soran1 yılYeniyim ben 3 ay oldu o 10 yıldır oradaymış evli olması tesadüf ilgi duyduğum kışi evliymis evli olmayada bilirdi ben onunla yapmak istiyorum
- 1 yıl
işte ne düşünüyorsun mesala?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılEve kesin duyulur sizin dikkat edip caktirmamaya çalışmak sadece sürenin ortaya çıkmasını geciktirir
01 Yorumla
Soran1 yılBu nasıl bir yorum 😅 biz söylemeseek nasıl duyulacak şeytanlarmi söylecek
Başima aynisi geldi yasadim birebir sonu. iyi olmuyor yaa
03 Yorumla
Soran1 yılCiddenmii noldu ya duyuldumu ama oda duyulmasını istemez evli başı belaya girer düşünsene onuda işten atarlar nie böyle birşeyi göze alsın
Yüz yüze bakacaksın duyulmaz oda evli sende evlimisin
012 Yorumla
Soran1 yılBen bekarım herkes duyulur dio nasıl duyulacak ki oda s. Alak değil sonucda basının belaya girmesini istemez ki
Soran1 yılOnları ben sohbet ederken duydum başka bir konuyu konuşuyorlardı o dediki Mehmeti kaldiramamis karı dedi yüksek ihtimalle cinsellikden bahsediyorlardı demi arkadaşina dediki şu kapıyı kapat gevşeyemiyoruz dedi yani zaten aile gibiler beraber kahvaltı falan yapıyorlar sohbet ediyorlar
Soran1 yıl55 ben 27
Soran1 yılEvet
Soran1 yılBakireliği vermem sevişiriz normal
Soran1 yılDayanırım die düşünüyorum hiç o seviyeye gelmedim dayanırım herhalde ya ama nasıl olacak o üstümde tenimiz degerken öpüşürken belimi tutarken...
1 yılEvli biriyle cinsellik yaşayacaksın yani? Eşinin yerinde sen de olabilirdin..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer verirsen ve gizli kalması şartıyla devam edebileceğini söylersen koşa koşa gelir sana. Gencecik çıtır kızı bulmuş kaçırmaz bu fırsatı
06 Yorumla
Soran1 yılHerkes duyulur diooo rezil olursun dio
Cevap sahibi1 yılKim nerden nasıl duyacak siz söylemezseniz
Soran1 yılEvet de karşımdaki canım bir insan değildir insllah
Cevap sahibi1 yılEline böyle bi fırsat geçmişken mutlaka kullanır ve kullanmaya devam edebilmek içinde kimseye söylemez
Soran1 yılOo akıllıca ama birgün bitmek zorunda o zaman ne olacak ben kötü ayrılmayı falan istemem bitmesini istemesse beni tehdit ederse
Cevap sahibi1 yılTehdit ederse kendi başıda yanar itibarı gider karısını aldatıyor sonuçta
Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Öyle bir şey yok ama olsa yaşardım 🤣 heyecan güzel şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılDuyulmasi karaktersizse anlatir saga sola degilse duyulmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet duyulur sağlıklı değil. Ama içinde kalan fantezileri yaşamak istiyorsan çevreni tanımayan kişi daha güvenli
02 Yorumla
Soran1 yılDaha 3 aydır çalışıyorum kendide evli nasıl duyulacak kendide 10 yıldır orada itibari sarsılır göze almaz bunu
Cevap sahibi1 yılBirsekilde ortaya çıkıyor veya bir taraf cirkinlesiyor yasadim benzer olaylar
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sen sen ol iş yerindeki biri ile asla ilişkiye girme illaki duyulur sonrada kovulursunuz
02 Yorumla
Soran1 yıl29 çıkış verirler demi🤐
Gizli Üye(36-45)1 yılİnan çok kötü şeyler olur inanamazsın. Tecrübe ile sabit
04 Yorumla
Soran1 yılNe olur ki onun da başı belaya girer evli 10 yıldır orada oda rezil olur
Cevap sahibi1 yılBirincisi işinden olur ikincisi yuvası yıkılır üçüncüsü Sen de rezil olursun
Soran1 yılAynen öyle ama gizli kalırsa hiçbir şey olmaz demi
Cevap sahibi1 yılGüneş balçıkla sıvanmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimde başıma senin gibi bir şey gelse ya ne güzel olur
06 Yorumla
Soran1 yılÇok heyecanlı ama daha bir şey olmadı bu türlü olmuyor daha nasıl belli edebilirim kii bakıyorum oda bakıyorr hareketete geçemedik tabi o kadar kolay değil cesaret ister
Cevap sahibi1 yılSen bana yürü bak bakalım kaşla göz arasında neler oluyor
Soran1 yılNie bir şey olmadi o zaman tokami onun çekmecesinemi atsam
Cevap sahibi1 yılKoy koy 😁😁😁 sonra reklam olursun
Soran1 yılDuyulur mu diyorsun bende ondan çok korkuyorum ama buna cesaret edemez bence kendide rezil olur nasıl belli edicem peki
Cevap sahibi1 yılDuyulur. Eninde sonunda açık verirsiniz
Gizli Üye(36-45)1 yılDuyulmama şansı yok... Başka yerde ara ihtiyacının çözümünü. İşinden olma bu yüzden
06 Yorumla
Soran1 yılDuyulmama şansı yokmu o neden böyle bir şey yapsın ki kendinin de başı belaya girmezmi
Cevap sahibi1 yılOnun yapması senin kadar sorun olmayacaktır emin ol... Yakınında bir kaç kişiyle bu durumu er geç paylaşır. Ondan sonra da yayılır.
Soran1 yılBana ne olur sonunda
Cevap sahibi1 yılAdın çıkar. Sonunda ya kendin ayrılırsın işten ya da çıkartırlar
Soran1 yılEvet doğru böyle durumlarda,29 çıkış veriyorlar demi ama herkes neler yapıyor o kadar acımasız değildir ya bence o nie adımı çıkarsinki
Cevap sahibi1 yılAdını çıkarır demiyorum. Bir kaç kişi bile olsa yakın çevresi/kankasına illaki anlatıt seni eninde sonunda. Bunun sonucunda da diper insanlar duyar... İstwmsiz de olsa yayılır ve duyulur.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılduyulur sonra herkes sıraya geçer çünkü çok şeyler duyuyorum iş yerinde
08 Yorumla
Soran1 yılHerkes sırayami geçer yok ya o duruma düşmek istemem
- 1 yıl
illaki duyulcak sonra herkes sana asılcak. hala neyi anlamıyorsunuz?
Soran1 yılDuyulmaz diorum bende gizlersek diyorum işte
- 1 yıl
Git yat neyi soruyorsun o zaman? Ben işte bir sürü duyuyorum. Onlarda senin gibi gizli sandığını düşünenler. Cidden beyin yok. Uyarıyoruz. Adım çıktı diye ağlıyorsunuz sonra 😂
Soran1 yılYa anladım da tabi bu biraz taraflarla alakalı yoksa 5 sene gizli sürdüren var başkasında çocuğu olmuş karısı olmuş
- 1 yıl
Aynı is yerinde olan şeyden bahsediyorum. Dışarda bunu yapan çok. Onlarda istisna örnek. Bence sen anlamadın da git yap ne diyeyim
Soran1 yılAynı iş yerinde her köşe başında sevişecek halimiz yok dışarda arada sırada görüşürüz iş yerinde birbirimizi tanımıyor gibi davraniriz
- 1 yıl
Ulen sanki benim duyduklarım iş yerinde köşebaşında yapanlardı. Hala benle inatlasiyor. Sen herşeyi basit sanıyorsun kendini akıllı sanıyorsun. Seni seks için idare eden erkek bunu herkese söyler zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılEmin ol er ya da geç farkediliyor
Yaşandı05 Yorumla
Soran1 yılCiddimisin neler oldu bence o sizin dikkatsizliğiniz olmuş
- 1 yıl
Dikkatsizlikmi 😂
Düşünsene iş saatlerinde şehir dışında görüştük hafta sonu anlaşılır diye aynı şehirde görülür diye ve gittiğimiz otele tanıdık aracılığı ile kimliksiz giriyorduk emin ol daha dikkatli temkinli kimse olamaz ama sonunda patladı ve inan tahmin edemeyeceğin soncular doğuruyor
Soran1 yılOhaaaaa sen ciddimisin nasıl açığa çıktı ya inanamıyorum neler oldu peki 29 çıkış falan mı aldınız mahkemelikmi oldunuz
- 1 yıl
Daha fazla ifşa etme beni🫢
Soran1 yılÖzelden anlatsan olmazmi
Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bu bende de olmuştu. Aslında bişeyler yapabilirsin bazı
02 Yorumla
Soran1 yılNe yapabilirim
Gizli Üye(18-24)1 yılYorumlar o kadar iğrenç ki, ne olursa olsun evli birisiyle bir şey düşünülmez yaşanmaz, şaka mısınız ne bu rahatlık, kendinizi karşı taraftaki kadının yerine koyun biraz
16 Yorumla
Soran1 yılKadın duymuycak amacım kimsenin canını yakmak değil
Cevap sahibi1 yılSorun zaten duymayacak olması, kadının eşiyle bir şeyler yaşayıp üstüne kadının duymamasıyla mı kendini rahatlatıyosun, iğrençlik tamamen
Soran1 yılHerkes doğrucu Davut zaten kime ne zararı olacak bana gelene kadar sanki hiç yapmadı
Cevap sahibi1 yılSana gelene kadar yapan adamla senin ne işin var zaten bu kadar basit olmayın
Soran1 yılAnlık bir heyecan yaşayıp yoluma devam edicem bu beni basitleştirmezki 🤷🏾
Cevap sahibi1 yılHeyacanını evli olmayan insanlarla yaşa 😘
1 yılBenim de iş yerinde gizli ilişkim olmuştu dikkat etmen gereken şeyler var
04 Yorumla
Soran1 yılNe yapmam lazım
- 1 yıl
Uzun uzun anlatırım ama burada kendimi insanlara göstermek istemiyorum.
Soran1 yılYazdım özelden
- 1 yıl
Hm tamam
Yani internete düşmezse sorun olmaz ama genelde bir kaç yıla gizli çekim düşüyor :)
00 YorumlaBekar birini bulsana cinsellik yaşayacak evli ve 55 yaşındaki adamı napcaksın
00 Yorumla
1 yılBelli ettiğinizde dedikodusu çıkar. Adamın ağzı gevşekse duyulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHmm sakın emin olmadan sende karşılık verme nasıl şeyler yapıyor senı arzuladıgını nasıl anlıyorsın mesela?
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEger istersen tüyo verebilirim hatta oyle tüyoki ruhu duymaz senıde ifşa edemez
Soran1 yılNe yapmam lazım bakışıyoruz beni görünce gözleri fal taşı oluyorr bır defasında bir baktı göz bebeklerime çekip alacaktı alacaktı sanki gözlerimi dayanamayıp indirdim gözlerimi nasilda beceriyor bakmayı beni yiyecekti sanki bir sarılma öpüşme olsa çok değişeceğini düşünüyorum onun
Cevap sahibi1 yılAzcık dokundurttugun oluyomu yanından gecerken vs?
Soran1 yılYok bir şey verirken alırken dokunuyorum farketti baya da devamı nasıl gelecek
Cevap sahibi1 yılGizliden çıktım buyur emin ol yatarsın ikinci günr
Soran1 yılYazdim
1 yılO kadın bilse seni öldürse hiç üzülmem mrsela
14 Yorumla
Soran1 yılNolur üzül 😅
- 1 yıl
Birgün sende evlencen ve sen aldatilinca aldatan kadına🤭🤭🤭 kuzum dicen emin
Soran1 yılBenim amacım kadını üzmek değil haberi bile olsun istemem
- 1 yıl
Sen evlenincede haberi olsun istemezler merak etme. Bu dünyada insan yasattigini yasamali
Gizli Üye(25-29)1 yılUcuzlasma adam evli sahip cikin nefsinize yazik valla
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç kaç
02 Yorumla
Soran1 yılO 50 ben 27
- 1 yıl
Olgun fantezin mi var 😂
1 yılİş yerindeyse mutlaka duyulur
02 Yorumla
Soran1 yılGizlilik güven olursa duyulmaz nie kendi topuğuna sıksın evli işten atılır rezil olur
- 1 yıl
Belli olmaz o işler erkek gururla bunu becerdim diyebilir
Merhaba, is yerinde mutlaka farkedilir
08 Yorumla
Soran1 yılBelli etmessek farkedilmez bence biri söylemesse anlasilmaz
Soran1 yılEvet millet çok şeytan ya bakışları dokunuşları hemen farkediyor da bizde yok gibi davranıriz toplum içinde olmazmi
Soran1 yılHmm daha bir şey yaşayamadik ya daha oralara gelemedik cesaret lazım ya tutup öpecek halim yok ki ben istiyorum yaa
Soran1 yılEvet yaaa napayım göz kirpiyimmi yanımdan geçerken napabilirm ki başka
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kizligin yoksa yapar gecer
01 Yorumla
Soran1 yılKızlığım var
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Benzerini yaşadım. Artıları eksileri var.
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibii
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAnlatabilirim sana
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl oluyor
- 1 yıl
Yazarsan
1 yılRiskli bi şey ama heyecanına değer
02 Yorumla
Soran1 yılRiskli değil bence o da evli söyleyemez kimseye korkar
- 1 yıl
O zaman kesinlikle dene ben evli biri olarak kaçamak bana çok heyecanlı geliyor biriyle yapsam işyerinden
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSadece seks istiyorsan onla bişey olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılEvli olmayan birini bulamadın mı?
01 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin ağzı gevşekse duyulur.
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılAdam söylemezse bişey olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle sağda solda anlatmazsanız duyulmaz
02 Yorumla
Soran1 yılBen anlatmam ama oda anlatmaz bence hem evli 10 yıldır orada rezil olur orada birbirleriyle dost gibiler düşünsene adının duyulduğu
- 1 yıl
Bilemem şov yapabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbenim eşim olsaydın izin verirdim
00 Yorumla ne kadar gizli bir ilişki yaşayacağınıza bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDuyulmadan ışabılır tabıkı sen evlımısın pekı
13 Yorumla
Soran1 yılBen bekarım
Cevap sahibi1 yılHımm anladım ama ıstıyısun sanırım bırlıktelık
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç ummadığın kişiler bile duymuş olur
07 Yorumla
Soran1 yılNasıl duyacak kendininde başı belaya girer
Cevap sahibi1 yılDuyulur duyuluyor sır verilir dosta dorta anlatır diğer dostuna
Soran1 yılOrada aile gibiler beraber kahvaltı yapıyorlar ama evli 10 yıldır orada oda rezil olur göze alamaz
Cevap sahibi1 yılSen öyle zannet böyle bir iş yerinde yapılan dedikoduları bilemezsin
Soran1 yılbir şey diycem duyulsa ne olacak ki 2 gün konuşup susarlar demi
Cevap sahibi1 yılSırayla seni zorla yapacak değiller ya
Soran1 yılNe sırayla anlamadım ki ne sırasi ben sadece onunla olmayı düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılyapacaksın belli oldu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yaa farkinl var mi
04 Yorumla
Soran1 yılO 55 ben , 27 yaşındayım
Soran1 yıl😅😅 arzuluyorum ama
1 yılKendine yazik edeceksin
010 Yorumla
Soran1 yılDuyulursa 5 paralık olurum demi ama herkes neler yapıyor ben nie heyecan yaşayamıyorum
- 1 yıl
Neden yasayamayasin ki? Sadece yanlis yerde yanlis kisiyle yakinlasman senin icin iyi olmaz
Soran1 yılDuyulss ne olacak ki ya millet kendini diktirip evleniyor 2 gün konuşup susarlar
- 1 yıl
Duyulsa nemi olucak, calistigin yerde adin tatlım cikacak, bundan daha kotu bisey var mı sence
Soran1 yılEvlenirsem peşimden gelir demi
- 1 yıl
Sen onunlami biseyler yasamak istiyorsun yoksa herhangi biride olsa olur mu
Soran1 yılHayır etkilendigim kişiyle olmalı bu her önüne gelenle olmaz
- 1 yıl
Peki cevrende hicmi etkilendigin baska erkek yok ya da olmadimi daha once etkilendigin
Soran1 yılOlduu ama hiçbiriyle yapmak nasip olmadı bununla yapıcam artık
- 1 yıl
Hata yaparsin bence hic deneme, sonuclari belki ailene kadar gidebilir
1 yılGirme bu işlere
03 Yorumla
Soran1 yılNeden ki oda duyulmasını istemez evli oda basının ağrımasini istemez
- 1 yıl
Nedenini sorma. Girme derim sana ben.
Soran1 yılOda göze alamaz duyulmasını s. Alak değil bir başını belaya soksun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSuper fikir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıladınız cıkar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Duyulur
00 YorumlaYuh beee
00 YorumlaDuyulur dikkatli ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSıkıntılı bi durum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Başkasıyla yasa
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası