Tutkularınızı hissedip arzularınıza cesurca karşılık vermesi mi, yoksa sizi sadece fiziksel değil zihinsel olarak da baştan çıkarması mı¿

Tutkularınızı hissedip arzularınıza cesurca karşılık vermesi mi, yoksa sizi sadece fiziksel değil zihinsel olarak da baştan çıkarması mı¿

Sadece benim için yaptığına inandığım her şey bana özel gelir.. Bencilim bu konuda.. Bakışı, gülüşü, zekası, tutkusu, istekleri, fantezileri, sıcaklığı, enerjisi, aklımıza gelen her şeyini sadece bana sergilemeli.. Bunlar sağlanınca gerisi çorap söküğü gibi gelir..
"Zihinsel baştan çıkarma", bu çok kıymetli... Üstelik bunun bir cinsel anlamı yok... Düşüncelerin, değerlerin, sınırların uyumu... Öyle biri çıkar ki karşına, konuştukça konuşasın gelir, onu tanımak, ona kendini anlatmak istersin... Az.. ınlıktan dolayı arzuya karşılık verecek insanı belki kolaylıkla bulursun, ama zihninin gizemli koridorlarında dolaşmak isteyene az rastlarsın...
Zihinsel olarak baştan çıkarması dıygusal uyum (kültürel yakınlık uyum için önemli)
Karşılıklı interaktif bencil değilde karşıtarafın duygularınada karşılık veren, kitap okurken içinde kaybolmak gibi bedenen farklı mekanlarda olsak ta ruhen birlikteymişcesine, birlikte astral seyahatler çıkmışcasına bir uyum yakaladığımda muazzam oluyor, oda herkeste olmuyor maalesef.
bunu zamana yaymak gerekir, nasıl bir iletişim ve uyuma göre değişir aynı zamanda
spesifik olarak bir şey söylemek zor aradaki çekime bağlı, buna göre ilişki şekillenir
Cevap
23Cevap
Karşılıklı olarak zihninizin kıvrımlarında dolaşabiliiyorsanız o zaman özeldir
Her şey sözle başlar, sözle biter. Yüz yüze de olsa, sanal da olsa yüreğine dokunan bir tarafı varsa, görüşme bitince yüzünde bir tebessüm oluşuyorsa etkilenme tam anlamıyla gerçekleşmiş demektir. Duygusal boyutu dışında eğer ki cinsellik de konuşulacaksa bu çiftin göstereceği uyumla yakından ilgilidir. Hoşlantı cinselliği beraberinde getirse de, bazı insanlar bunu konuşmaktan hiç hoşlanmayabilir.
Hem fiziksel hem zihinsel baştan çıkarabiliyorsa özel olur
Samimiyse, içtense, sahtelik yoksa ve daha niceleri
sapsoseksüel olduğum için zekasıyla ilgisyle özel hale gelir getirtir
Bence o duyguyu zaten konuşurken alırsın o heyecanı hissedersin ama tabi konuşmak ve zaman geçirmek şart
Sanalda hiçbir şekilde hissettiremez. Bizde tensel bir münasebet yoksa p.. ornodan farkı yoktur.
Zamnala sohbet ve birbiri ile diyolog onemsemeleri belki diyebilirim
Hem duygusal hem de fiziksel olarak aynı çekimi ve tutkuyu hissetmemiz gerek.
Bunlari yaparken uzaya da giden ilk kadin olsa olur
Yani aman şunu yapsin yeter mi diyeceğiz
Zihinsel olarak baştan çıkarması ve güven
Cesur olması ben çeker
Karşılıklı sexting yaparak
Değerli hissettirirse
Büyuk konuşmamak lazım başıma geliyor
Buna da burada cevap veren de ne bileyim 😂
Üfff ne kaliteli soru beee
Cuckold fanteziler ona karşı ilgimi çoğaltır
Yalana gerek duymayacak kadar cesur olması
Karakteri çok önemli