Cinsel Yaşam Hiç anlık bir enerji ile ilişki yaşadınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Hiç anlık bir enerji ile ilişki yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evlenmeden yaşamam hayır 0 0 Yorumla
leylanindunyasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Ohoo çok. Bazen erkekler aldığı iyi enerjiyi belli etmeye çekingenlik gösteriyor öyle olduğunu fark edince olaya ben dalıyorum. 🤪😂 4 1 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tabii ki de yaşadım o anlık enerjinin vermiş olduğu ilişki tadını hiçbir şey de bulamayız 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl birçok defa bu anlık enerjiyle yaşadım, çok farklı bir heyecanı var 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşadım çok güzeldi spontan şeyler güzel olur zaten çoğunlukla 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet yaşadım. Hiç ihtimal olmayan bir arkadaşım ile yaşadım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Evet... Çok yakın bir arkadaşım ile oldu... Hatta bir tanesi çok değişikti 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bir hata gibi... evet oldu hem heyecanlı, hemriskliydi. 0 0 Yorumla
Yeadon Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Evettt hemde hiç aklıma gelemeyecek kişiyle yaşadım🤭 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kim? Yorumla Yeadon 1 yıl Ne ironi yapacam ve abaza değilim kii ben Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yok yaşamadım irademi kontrol edebilen biriyim bunun için terkedilmişliğim bile var şaka gibi ama gerçek 0 0 Yorumla
x-CiciKız-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Telepati ile sevişmek gibi mi skskskss 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Oooooo çok kez... En sevdiğim... 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kızlar kendini çok geri çekiyor. Çekmese olur 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olduya bir anda yangın yerine döndü 😅 0 0 Yorumla
Hümeeyraaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yasadim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kiminle Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Bende kalsın Yorumla Soran 1 yıl Ben kötü bir şey yaptım ya :( Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Beni baglamaz Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Evet yaşadım 1 1 Yorumla ÇiftLer 1 yıl Zevk Aldınız mı peki Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oldu evet 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Zor. 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evet pişman oldum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. çokkk 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok yaşadım. 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. O ne demek ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet cok zevklı 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kiminle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bıyakın arkadasla sen pekı Yorumla Soran 1 yıl Benim öyle değil ya daha kötü Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. En son öğlen 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
evlenmeden yaşamam hayır
Ohoo çok.
Bazen erkekler aldığı iyi enerjiyi belli etmeye çekingenlik gösteriyor öyle olduğunu fark edince olaya ben dalıyorum. 🤪😂
Gerçekten mi
Tabii ki de yaşadım o anlık enerjinin vermiş olduğu ilişki tadını hiçbir şey de bulamayız
birçok defa bu anlık enerjiyle yaşadım, çok farklı bir heyecanı var
Yaşadım çok güzeldi spontan şeyler güzel olur zaten çoğunlukla
Evet yaşadım. Hiç ihtimal olmayan bir arkadaşım ile yaşadım.
Lisede olmuştu bir keresinde , ama pek ilişki sayılmaz
Evet... Çok yakın bir arkadaşım ile oldu... Hatta bir tanesi çok değişikti
Sanırım inanması güç bir şekilde bazı şeyler yaşadım
Bir hata gibi... evet oldu hem heyecanlı, hemriskliydi.
Evettt hemde hiç aklıma gelemeyecek kişiyle yaşadım🤭
Kim?
Ne ironi yapacam ve abaza değilim kii ben
Yok yaşamadım irademi kontrol edebilen biriyim bunun için terkedilmişliğim bile var şaka gibi ama gerçek
Telepati ile sevişmek gibi mi skskskss
Oooooo çok kez... En sevdiğim...
Kızlar kendini çok geri çekiyor. Çekmese olur
sen yaşamış tecrübe etmş gibisin
Evet kuzenimle gelişti olaylar
Evet yasak olan biri ile oldu
Olduya bir anda yangın yerine döndü 😅
Evet çok şaşırtıcıydı müşterimdi
Yasadim
Kiminle
Bende kalsın
Ben kötü bir şey yaptım ya :(