Erkek çocuk olsa yaparsın yasak şeyler ilgini çekiiyor
0
18 Yorumla
Soran
1 yıl
Erkek çocuk derken?
Cevap sahibi
1 yıl
Erkekler yaşıtların ve sonrası büyük o yüzden ilgini çekmiyor daha çok Erkek çocuklar bildiğimiz işte çocuklara mı yakın değilsin
Soran
1 yıl
Tiksindirici düşüncesi bile iğrenç ve ne alaka. Iyy kötü hissettim
Soran
1 yıl
Bugüne kadar öyle bir şey asla düşünmedim
Cevap sahibi
1 yıl
Tamam da erkek olmaz libidon olmayacak mı
Soran
1 yıl
20 yaş altı kimseden hoşlanmam Ayrıca benden 2 yaş küçükse normal daha azı zorlar birlikte olma ihtimalimi
Cevap sahibi
1 yıl
Zorlanması ayrı yasak olması ayrı hayallarinde var mı yasak yaşlar baskı kısıtlama olmasaydı
Soran
1 yıl
Hayır çekmiyor beni öyle şeyler.. yaşı küçük olanlar ne erkek ne kadın
Cevap sahibi
1 yıl
Tamam libidon yüksek değil mi
Soran
1 yıl
Kadın vücudu daha çok ilgimi çekiyor diyorum
Cevap sahibi
1 yıl
O halde sen estetik taze vücut seviyorsun her yaşta ki kadın mı
Soran
1 yıl
22- 30 yaş diyelim şimdiki durumumla ve evet
Cevap sahibi
1 yıl
Olgun seviyorsun birde sana diyorum yeni daldan çıkmış taze şeyler ilgini çekiyor o yüzden Erkek çocuklar yazdım sen halka açık yazamıyorsun herkes görür diye seni anlıyorum Erkekler kaba saba geliyor yapılı oluyorlar ilgini çekmiyor sıkıntı orada
Cevap sahibi
1 yıl
İstersen gizlidenn çkıymmm gel özeldennn konuşalımm burada rahat değilsin
Soran
1 yıl
Ben sana kadın vücudu diyorum sen hala erkek diyorsun. Kadın vücudu deyince aklına neler geliyorsa ben onlardan hoşlanıyorum. Erkekler düz tahta hiç ilgimi çekmiyor. Kadınlara yükseliyorum çoğu zaman
Cevap sahibi
1 yıl
Onu anladım büyükler ilgini çekmiyor anladım Penisli çocuk olsa dahi yükselmezsin o pipiyi görsen çıplak halini görsen azda olsa libidon yükselmez mi
Soran
1 yıl
Tabii ki hayır yükselmez. Uzun ve zayıf kaslı birisi olsa iyi görünümlü olabilir belki
Cevap sahibi
1 yıl
Çok seçicisiniz ama sizin fiziğiniz nasıl balık etli misininiz
Kadınlar önlerine gelen erkeği zaten çekici bulamazlar. Önce biraz kadınları tanı. Kadın duygusaldir, sevdiği erkeğe yükselir kadın. Birini sevince anlayacaksin
0
22 Yorumla
Soran
1 yıl
Çoğunlukla erkek vücudunu çekici bulmuyorum diyelim
Yine aynı yere çıkıyoruz. Sen kadınlari tanımıyorsun. Kadınlar erkekler gibi karşı cinsten etkilenmezler. Sokakta gördüklerine yukselmezler. İlgi duymaman normal. Anormal olan erkeklere duymazken kadınlardan etkileniyorsan odur. Öyle bişey yoksa sorun yok kendinde sorun arama
Ama eskiden bir erkekle sevismektense kadını daha çok istiyordum. Erkeksi değil o kadar da çok. Yani dıştan bakan birisi benim bu tür düşüncelere sahip olduğumu benimle konuşmadan anlayamaz
Anlaşılma ve değerli hissettirme sadece önem verdiği tek insan ben olmam ve bana küçük bir bebek gibi davranması ve bana bakması ilgilenmesi sevmesi. Benim ihtiyaçlarımı ve isteklerimi yapması beni koruması ve huzurlu hissettirmesi beni şımartması.
Nedenini bilsen psikolojik değil de derdin, ama bilmiyorsun. Belki de seni erkeklerden uzak tutan bir korkun, ya da fikrin var, örnek olarak söylüyorum. Kadınlara karşı nasıl hislerin?
Çoğu kızdan fazlaca erkek arkadaş için tercihlerim var. Onların beğendikleri kadar kolay beğenemem yani Ama hoş bir kadını daha kısa sürede beğeniyorum
Cinsel anlamda seçicisin, normal bir birey gibi yükselmiyorsun, fanteziye benziyor senin talebin, erkekler maskülen varlıklar olduğu için sana çekici gelmiyor. Ama çekici gelmeyen ama iyi olarak kabul edilen bir erkeği sana hizmet ederken, senin bir seks kölen olmuş gibi hayal edip yoklayabilirsin arzularını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eril enerjisi yüksek erkek görmemişsindir belki. Şu an çoğu erkek kadın gibi. Çekici gelmesi için erkeksi davranışlar görmen lazım
Enerji değil vücut olarak diyorum
Kimisi duygusal olarak erkekleri cinsel olarak kadınlardan hoşalanabilit ya da cinsellikten nefret edebilir aseksüellik olabilir
Duygusal olarak kadınlardan da hoşlanılabilir
Tabi ki
Çekici bulduğunla takıl boş ver erkeği falan sen :D
Bana çekici gelen insan sayısı az. Cinsiyet seçemem bu yüzden de
Erkek çocuk olsa yaparsın yasak şeyler ilgini çekiiyor
Erkek çocuk derken?
Erkekler yaşıtların ve sonrası büyük o yüzden ilgini çekmiyor daha çok Erkek çocuklar bildiğimiz işte çocuklara mı yakın değilsin
Tiksindirici düşüncesi bile iğrenç ve ne alaka. Iyy kötü hissettim
Bugüne kadar öyle bir şey asla düşünmedim
Tamam da erkek olmaz libidon olmayacak mı
20 yaş altı kimseden hoşlanmam
Ayrıca benden 2 yaş küçükse normal daha azı zorlar birlikte olma ihtimalimi
Zorlanması ayrı yasak olması ayrı hayallarinde var mı yasak yaşlar baskı kısıtlama olmasaydı
Hayır çekmiyor beni öyle şeyler.. yaşı küçük olanlar ne erkek ne kadın
Tamam libidon yüksek değil mi
Kadın vücudu daha çok ilgimi çekiyor diyorum
O halde sen estetik taze vücut seviyorsun her yaşta ki kadın mı
22- 30 yaş diyelim şimdiki durumumla ve evet
Olgun seviyorsun birde sana diyorum yeni daldan çıkmış taze şeyler ilgini çekiyor o yüzden Erkek çocuklar yazdım sen halka açık yazamıyorsun herkes görür diye seni anlıyorum Erkekler kaba saba geliyor yapılı oluyorlar ilgini çekmiyor sıkıntı orada
İstersen gizlidenn çkıymmm gel özeldennn konuşalımm burada rahat değilsin
Ben sana kadın vücudu diyorum sen hala erkek diyorsun. Kadın vücudu deyince aklına neler geliyorsa ben onlardan hoşlanıyorum. Erkekler düz tahta hiç ilgimi çekmiyor. Kadınlara yükseliyorum çoğu zaman
Onu anladım büyükler ilgini çekmiyor anladım Penisli çocuk olsa dahi yükselmezsin o pipiyi görsen çıplak halini görsen azda olsa libidon yükselmez mi
Tabii ki hayır yükselmez. Uzun ve zayıf kaslı birisi olsa iyi görünümlü olabilir belki
Çok seçicisiniz ama sizin fiziğiniz nasıl balık etli misininiz
Kadınlar önlerine gelen erkeği zaten çekici bulamazlar. Önce biraz kadınları tanı. Kadın duygusaldir, sevdiği erkeğe yükselir kadın. Birini sevince anlayacaksin
Yine aynı yere çıkıyoruz. Sen kadınlari tanımıyorsun. Kadınlar erkekler gibi karşı cinsten etkilenmezler. Sokakta gördüklerine yukselmezler. İlgi duymaman normal. Anormal olan erkeklere duymazken kadınlardan etkileniyorsan odur. Öyle bişey yoksa sorun yok kendinde sorun arama
Ama çoğu kız benim kadar seçici değildir erkek arkadaş olayında.
Ve kadınlara daha kolay yükseliyorum belli şartlarda.
Kadına yükseliyor mu derken o kısmı biraz açar mısın.
Hoş bir kadın gördüğümde onunla olmayı düşünürüm anında ama erkek için öyle bu kadar kolay düşünmem
Olmayı derken sevişmeyi yani 🙄
Evet
Hiç seviştiğin oldu mu bir kadınla
Hayır
Daha kadınla sevişmek ne onu bile bilmiyorsun. kafanı böyle şeylerle bulandıran. Sağlıkli bir kadınsın sen. Vücudun nasıl erkeksi değil değil mi
Ama eskiden bir erkekle sevismektense kadını daha çok istiyordum.
Erkeksi değil o kadar da çok. Yani dıştan bakan birisi benim bu tür düşüncelere sahip olduğumu benimle konuşmadan anlayamaz
Testosteron seviyen mi fazla onun için vücudunun tipini sordum. Hormonal destek alabilirsin öyleyse
Böyle bir şey için ilaç mı kullanacağım yani
Ben böyleyim
Seviyorsan sen bilirsin o halde şikayetin yok soruyuda kızların nabzını yoklamak için mi yazdın.
Neden kızların nabzını yoklayım ki her gördüğüm kıza yükseliyor muyum sence
Bende ne yapmaya çalışıyorsun onu anlamadım işte
Öneride bulunuyoruz ona ilaç mi içeceğim ben böyleyim diyorsun
Kolay beğenmeme durumu çoğu insanda var mı acaba
Benim gördüğüm kadarı ile yok
Sen önce ne istiyorsun ona karar ver
Anlaşılma ve değerli hissettirme sadece önem verdiği tek insan ben olmam ve bana küçük bir bebek gibi davranması ve bana bakması ilgilenmesi sevmesi. Benim ihtiyaçlarımı ve isteklerimi yapması beni koruması ve huzurlu hissettirmesi beni şımartması.
Senin kafa iyice dağıldı. Nereden nereye geldi konu
Her iki cinsiyet için farklı kriterlerim var işte.
Hormonlar ya da psikoloji, bunu keşfederek öğrenebilirsin
Psikoloji nasıl yani?
Bence ikisi de normal bende
Nedenini bilsen psikolojik değil de derdin, ama bilmiyorsun. Belki de seni erkeklerden uzak tutan bir korkun, ya da fikrin var, örnek olarak söylüyorum. Kadınlara karşı nasıl hislerin?
Belki de sen daha duygusal bir cinsel çekim yaşıyorsun, sevdiğin biri sevgilin var mı ya da oldu mu?
Olabilir gibi.
Evet var
Onu da mı çekici bulmuyorsun?
Farklı kuzum buluyorum tabi
Sorun ne ki o zaman, diğer erkekleri çekici bulmuyor olman tuhaf değil bence, zor bulunan bir özellik sendeki, keşke dedirten cinsten
Farklı o.
Çekici buluyorum tabiki * yazacaktım sistem düzeltmiş
Anladım anladım, bi’ tuhaflık vardı zaten 😂 başka birini çekici bulmaman niye seni meraklandırıyor peki
Çoğu kızdan fazlaca erkek arkadaş için tercihlerim var. Onların beğendikleri kadar kolay beğenemem yani
Ama hoş bir kadını daha kısa sürede beğeniyorum
Maskülen bir yapın var mı? Kişilik olarak
Evet çoğu zaman denebilir
O zaman erkeklerde fiziksel görüntüden ziyade sana itaat edenler ilgini çekiyor olabilir
Doğru gibi
Nasıl yorumlarsın bunu
Cinsel anlamda seçicisin, normal bir birey gibi yükselmiyorsun, fanteziye benziyor senin talebin, erkekler maskülen varlıklar olduğu için sana çekici gelmiyor. Ama çekici gelmeyen ama iyi olarak kabul edilen bir erkeği sana hizmet ederken, senin bir seks kölen olmuş gibi hayal edip yoklayabilirsin arzularını
Ortalama bir erkek dese de hiçbir şey hissetmem ve istemem. Tepkisiz kalırım Ortalama üstü olacak
Kriterlerin de yüksek belki de, ama dominant olmaması kesin
Benim durumum ve işim zor gibi
Beklentilerine bağlı, öyle deme, sevgilinle nasıl gidiyor peki? Sorun olmasa bu kadar takılmazdın diye düşünüyorum
"keşke dedirten cinsten"
Hoşlandığın kız diyelim kadınlardan daha çok hoşlansaydı ne yapardın
Sana da merhaba
Teşekkürler
tercihin kadınlar mı oldu
Soruyorum işte
çekici değiller çünkü
E her hemcinsime çekici gelip bana gelmiyorsa nasıl olacak ya
çık biriyle dene
@gizemhy96 ikinciyi buldum
Zorunda hissetme kendini
Her kız böyle değil ama