Dün cocuğun biri bana dediki, bak sen küçüksün daha 18 im kendidide 21 filandir normal arkadaşım, seni kandirmaya calisirlar erkekler boyledir amaclari seni çikmek kimseye izin verme dedi ben doğru bi sevgi bulamiycammı şimdi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
erkek kuzenimde öyle demiyo ama her seferinde uyarıyo erkeklerden uzak dur diyo (safmışım)
Uzak durmasinmi bana da zaten öyle demedi kötülük yapar dedi
Evlenmeden önce fazla samimi olmazsan seni gerçekten seven birini bulma ihtimalin var demektir
Zatene vet bence de oyle olmaki
Maalesef öbür türlü iki tarafa da kötü anılar kalabiliyor
Evet
Mikmek doğanın kanunu hem mikeni hem doğru seveni bulcan
Bizde miktik ama sevdikte
Yok ikisi ayni anda olmuyo
Olmazki
Size kim aşılıyor bu saçmalığı ya seks kadar doğal bişey yok bu sevmeme belirtisi değil bir ilişkide seks dışında bişey yoksa bu sevgi değildir
Cogu ayriliyo seks bitince ve diğer kiside seni namussuz ediyo konusmuyo sevhili olmuyo
Seks yapmadan evlenip ayrılan insan yok mu ya da seks yapmayan kimse ayrılmıyor mu hepsi aynı bir ilişki de karşıda ki insanla uyuşmuyorsan seks yap yapma hiç farketmiyor ayrılıyosun ayrıca namussuz ilan eden zaten maymundur senin uzsk durman gerek başta
Ya valla biz elit yerde değiliz muhafazakar yerdeyiz coğu erkek kabul etmez
Muhafazakar erkekler mikişmiuo mu da onun bunun namusuna laf söylüyor uzsk durman gereken tipler bu erkekler zaten hayatına yazık edersin
Yahu baska erkek yok
Ki bunun disinda
Nasıl yok koskoca ülkede kendi şehrinden biriyle mi evlenmek zorundasın zorla mı evlendiriyorlar
Koskoca ülkede bizim sinirlarjmiz belli zorla değilde ayni şehir olmalk
E o zaman her haltı yiyip sen yapınca seni değersiz köpek gibi gören biriyle ol senin seçimin sen bilirsin
Yapmicam zaten ben evlenene kadar sonrada birliyle evlenirim
Evet çoğu bu şekilde sana yaklaşır senden cinsellik ister
Doğru insanı nasil bulcam
Doğru insan kendisini belli eder. Senden cinsellik değil de cinsellipi evlilikte ister sadece. Sen bekle nasibini gelir o
Evet bekliyom zaten ama neyse nasip
Kaç yaşındasın
18
Gençmiş de yaşın. Belli mi olur gelir seni bulur bir yerden. Üzülme sen bekle sadece. Yanlış kişilere de bağlı kalma
Z aten aramiyomda simdi hic erkekle sevgili anlaminda konusmiyimmi çokcuk öyle soyledi
Bence kimswheley sevgili ilişkisini konuşma ve o niyetle yaklaşma. İstersen özel olarak da konuşabiliriz daha açık şekilde söyleirm ama genel olarak konuşmaman daha iyi
Evet bencede
Konusmiyim
Konuşma konuşma kendi sağlığın açısından en doğrusu böyle olur
Teşekürler sizin sevgiliniz yok yani
Yazuy
Aaa
Ne oldu
Senle konuşmuştuk ben sevgilimi unutamiyodum filan hstirlafinmi
Dim
Bir yerde haklo sjsj
Evet öyle