İlişki esnasında orgazm olamadigim icin surekli kendimi mastürbasyon yaparken buluyorum. Orgazm olamama sebebim sanirim; onun uzun uzun yapmayi sevdigi pozisyonda benim keyif almamam ve benim sevdigim pozisyonlarda ise eşimın hizli gelmesi. Problem bu. Cozum nedir sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBazı penisi iyice saran pozisyonlar kadın için keyifli olsa da erkeği erken uyarıyor. Ama bunun için de erkeğin kendini eğitmesi gerekiyor. Eşiniz ne dedi siz sorunu dile getirince? Çok can sıkıcı olmalı mastürbasyon yapmak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. pozisyonlari diyeydin iyiydi.. sanirim esinin hizli geldikleri cowgirl ve reverse cowgirl cunku kontrol sende ve tamamen icine aliyorsun git gel yaparken de adam patliyor tabi.. sen de yarim kaliyon.. onunki de ya misyonerdir ya da doggy.. dogal olarak klitorise temaz azdir.. bacak omza deneyin.. bir de oncesinde oral yaptir.. ayrica kiprasimli oyuncaklar vs kullanabilirsin.. vajinal orgasm onemli..
06 Yorumla
Soran1 yılen sevdigim yuz ustu yatip bacaklarim kapali durmak veya doggy
Soran1 yılAksine senin dedigin pozisyonlari istiyo ve uzun suruyo
Soran1 yılTitresimli sey kullandiigmda yine sevmiyo hizli geliyo cunku
- 1 yıl
himm aplacimm sen zevk almamaktan degil yatakta aktif olmaktan yoruluyorsunn.. ahahah cunku o pozisyonlar senin aktif oldugun pozisyon ve muhtemelen harekete odaklandigin icin orgazmi hayal edemiyor kendini birakamiyorsun.. bacak omza olanda ise penis cok skistigi icin ve bas kismi cok kavrandigi icin bosaliyor.. birlesme oncesi vaginaya parmakla girsin.. klitorisi o uyarsin ama icten yani orta parmak icte bas parmak dista olacak sekilde vulva ve klitorisi kurcalasin rahimin daha hizli pozisyon almasini saglayacaktir.. sonra senin sevdigin pozisyonda isini gorsun..
Soran1 yılAynen eliyle yaptığında valla daha cok zevk aliyorum ya. 29 yasindayim bu arada. Evet dedign gibi harekete odaklanmaktan gelemiyorum ama ben sabit dursam o altta git gel yapsa bile gelemiyorum ki 😂
- 1 yıl
biraz oynasma olayini ve fantezi olayini gelistirin.. cosplay vs demiyorum fantezi derken.. hani los isik.. boyunda ve goguste uzun sure kalma.. hafif erotic muzik arka planda.. ve muhakak o pijamali olmasin.. yani hadi sevisek gibi bisi olmasin.. ahah yas gencmis daha.. ama biraz spor yap.. squat iyidir.. bir de cow girlde yukari asagi yaparken yoruldugunda icindeyken ileri geri yap.. dinlen hem kilotrisin de uyarilmis olurr
1 yılSenin sevdiğin pozisyon da eşini yükseltiyor ki erken geliyor demek ki. Genel bir erken boşalma sorunu yok anladığım kadarıyla. Eşinle konuşup biraz daha iradi olarak dikkat edebilmesini sağlamalısın. Tek tavsiyem bu olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılMasturbasyonu bırakıp eşinden zevk almaya bak senin istediğin posizyolari deneyin ne sıklıka ilişkiye giriyorsunuz bir kac gün ara verin libidon yükseldiğinde deneyin
05 Yorumla
Soran1 yılCok sik girmiyoz haftada 1-2
- 1 yıl
Normal yani ilişki süreniz ama neden orgazm olamiyorsun kullandığın ilaç falan var mı
Soran1 yılHayir yok. Kisa sürüyor olabilir gitgel suresi
- 1 yıl
Uzatmayı deneyin ön sevişmeyide uzun tutun iyice tahrik olman için sulanman icin
- 1 yıl
Burdan yazamadiklarimda var anladin umarim 😉
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erken boşalma problemi varsa eşinin ondan olabilir ya da sende mastürbasyon bağımlılığı varsa gerçek sekste tatmin olamama durumu oluşmuş olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılnormal benim 4 saat. oldu bir ara baktım gelmiyor mecbur yaptım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bekarlık alışkanlığı, vajinismus, partnerin yetersiz ve bencilliği vs vs say say devam
00 YorumlaEşin yetmiyor hem hemde mastürbasyon yapmaya alışma çok eşinden zevk almaya bak sevişmeyi uzun tut
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİletişim, birbirinizle bunları konuşup ortak noktada buluşmanız, sen rahatlayamıyorsan en azından eliyle diliyle rahatlatmalı seni
00 YorumlaEşin sanki biraz acemi gibi ya da bencil. Sende kendi zevkin için yeni şeyler dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenmeden önce çok yapılan mastürbasyon evlendıkten sonra vajınal orgazmı da engeller
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBuradaki majör sorun sizin mastürbasyon bağımlısı olmanız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşin yetersiz mi o kadar
64 Yorumla- 1 yıl
Siz diğer soruda kalın penis iyidir diyem gizli misiniz
Cevap sahibi1 yıl@RolanddDeschainn değilim bahsettiğin soruyu görmedim bile
- 1 yıl
Kusura bakmayın iyi akşamlar
Cevap sahibi1 yılBu gece nasıl geçti
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılen güzelide odur ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erken geliyorsa sorun
00 YorumlaKlitoris minvaginal ninorgazm oluyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evlenmeden de mi çok mastürbasyon yaptın
00 Yorumla
1 yılFarklı pozisyonlar da oynayın sjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYeni evli isen normal bende zOr oluyordum aciyordu
39 Yorumla
Soran1 yıl1.5 sene oldu ne zaman duzeldi sizin
Cevap sahibi1 yıl8 ay aonra duzene girdi 1 seneden sonra artik acimiyor zorlanmiyorda rahat oluyor cok sukur
Soran1 yılBenim de artik acimiyor ama neden hala orgazm olamiyorum ya
Cevap sahibi1 yılIliski kisa mi suruyor peki olamiyorum diyosun ya
Soran1 yılGitgel olayi 10 dk falan belki 15 dk
Cevap sahibi1 yılO bosalinca ikinciye devam ediyorsa uzar süre dolaylı yoldan senin olman gerekir
Cevap sahibi1 yılHerhangi düzenli kullandigin bir ilac var ise yan etkisindir vs olabilir
Soran1 yıl2. Yapmiyor. Tekrar erekte olmasi cok zor. bi 1 saat falan gecmeli
Cevap sahibi1 yılTamam kisa sürdügü icin olmiyorsun ön sevismeyi uzun tutun
Gizli Üye(18-24)1 yılAbla mastı bırakmazsan eşinden zevk almazsın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılÇözümü söyledin işte eşine de soyle
10 Yorumla Çözümü oyunu doğru oynamak
00 YorumlaNasıl yapıyorsun peki
00 YorumlaBunu eşinle halletmen lazım
00 Yorumla
1 yılEekense kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAzdirici ilac
00 Yorumla
1 yılSaçmalık
01 Yorumla- 1 yıl
Eşin bu işi beceremiyor ben olsam görürüsn