Başım ağrıyor diyor ama neden?

Yakın bir kız arkadaşım var ve kocasıyla cinsel hayatları çok kötü kadın adama sürekli başım ağrıyor diyor ve ilişki istemiyor adam da kızıp kavga çıkarıyormuş sürekli geçenlerde aldım karşıma konuştum seni rahatsız eden bir durum mu var diye mutlu değilim diyor neden dedim sekse bir şekilde başlıyoruz ne bi ıslatma ne bi uzun ön sevişme var diyor bir iki git gel yapıyor kendi işini halledip sırtını dönüp yatıyor diyor bende artık buna tahammül edemediğim için ilişkiye girmek istemiyorum diyor. Hak verdim çünkü böyle bir adam olsa bende istemem benim eşim ön sevişmeyi uzun tutar tutkusunu belli eder kendi önceden boşalsa da beni oralla boşaltır sarılır uyuruz ve bu durum evliliğimizde de her şeyin güzel gitmesini sağlıyor. O yüzden iş erkekte bitiyor bence iki farklı hayata bakıyorum olayın çoğu cinsellikte kadını doyuramadığı için çıkıyor. Başım ağrıyor denildiğinde hep şaşırırdım zevkli bir şey niye istemiyorlar diye meğer altında haklı sebepler yatıyormuş. Sizi bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Başım ağrıyor diyor ama neden?