Cinsel Yaşam Sevişmede en çok beklentiniz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Buyurun sizi dinliyorum Sevişmede en çok beklentiniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. eşimin mutlu olması 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl mesela
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Fazlasıyla tatmin edilmek 11 21 Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Ne konuda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tutkulu olsun beni zevkten dört köse etsin Yorumla Soran 1 yıl Yalatmak mı Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Olabilir bence zor değil yani minikse bedenin bide :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Evet derken boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soran kıza dedim sana demedim, ben minik değilim kocamanım 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hepimiz 4 köşe olmak istiyoruz ya zaten Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Haa özür dilerim 🙄🤷🏻♂️ Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Yaparız olur iggg Yorumla Soran 1 yıl Ortayım bende ama güzel olurdu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesinlikle Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Grup olarak yapabiliriz sjsj Yorumla sk_34 1 yıl 2 erkek mi isterdin? Yorumla sk_34 1 yıl Hiç denediniz mi? Yorumla Soran 1 yıl Yok. Yorumla sk_34 1 yıl Sadece fantezi mi? Yorumla Soran 1 yıl Ne olursa Yorumla sk_34 1 yıl Fırsat olursa diyosun. Kafan güzel mi olmalı yoksa yerinde mi? Yorumla sk_34 1 yıl ? Yorumla sk_34 1 yıl Nasıl gidiyor Yorumla
BirKadehSihir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Nefes al seni parçalarlar bu sitede de. Kiz sanıp benim bile özelime dadanıyor erkekler. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkide zevk veren bam tellerine iyi basıp tutku ile partneri bosalmaya yönlendirmeyi başarabilen partner olmalı 0 0 Yorumla
BurkSevn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hahah cevaplara bak hepsi yalan. Gel bana gel bana demek için yazılmış şeyler 😁😁 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dimi😂 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Kadının ufaktan ıhlaması ve inlerken benim ona oral yapmama izin vermesi ve zevkten kıvranması. Senin ne 0 0 Yorumla
Heyyyyyyyyy36 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Fazlasıyla tatmin etmek ve bunun karşılığını da çok güzel şekilde almak. 0 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Uslu iteatkar, yeniliklere açık, cesur hayal gücü geniş ve çok ama çok istekli partner 0 0 Yorumla
eagle0684 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Tutkusu olsun, kontes mila nın Selahaddin Eyyubi ye baktigi gibi bana baksin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Partnerimi doyurmak, mutlu etmek. O haz, beni aşırı motive ediyor ve zevk alıyorum. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yalamayı mı istersin yani 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aşırı severim, isterim. hıhım de çok severim. Yorumla Soran 1 yıl Umarım hayalin gerçekleşir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nazik ve güzel sözlerin için teşekkür ederim. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sınırsız tatmin 10 7 Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Sınırsız derken yfd Yorumla sk_34 1 yıl Grup? Yorumla sk_34 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl Sınırsız mesela nedir isteğin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hic inmeyen dolgun bir penis🤭 Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Çok şey istiyor hfddh Yorumla sk_34 1 yıl Abla vibratör arıyor 😂 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kadının zevk alıp defalarca orgazm olması ve sürekli istemesi. 0 0 Yorumla
Alisungr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Yalamama ve elim ile mastürbasyon yapmama izin vermesi 0 0 Yorumla
arzuatesliaslan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl En az yarım saat sevişme Toplam hepsi en az 2 saat 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Harika bir sevismek ve mükemmel bir oral 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Zevk doyum ve hayttannalcgın en guzel zevk. 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Uyum varsa her şey olur 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Öpüşme ve oralın güzel olması gerisi halledilir 0 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Mutlu olmak ve mutlu etmek 0 0 Yorumla
Cedricx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Oral karsilikli 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Karşılıklı harika olur Yorumla Cedricx 1 yıl 69 dil titretmek icinde Yorumla Soran 1 yıl nasıl yani Yorumla Cedricx 1 yıl Detaya giremiyorum ki 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cedricx 1 yıl Yorumum kaldirilir hesabim uyari yer asiri cinsellikten Yorumla Cedricx 1 yıl Dilimi iceride titretiyorum diyeyim anla sen Yorumla Cedricx 1 yıl Olur Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Zevk almak 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Tatmin olmak 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İki tarafında zevke gelmesi 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Deeptherent 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Ayak yalamam 0 0 Yorumla
dloyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Boyut 6 8 Yorumla Bulutbey27 1 yıl @dloyyy. bir şey sorabilir miyim sana Yorumla dloyyy 1 yıl Sor bakalım Yorumla Bulutbey27 1 yıl Kabul ettin gondermedin Yorumla dloyyy 1 yıl O zaman vazgeçtim sorma iyi geceler Yorumla sk_34 1 yıl Kalın ve uzun mu Yorumla Heyyyyyyyyy36 1 yıl Genelde görünüş olarak hoşunuza gidiyor ama alırken hep sorun yaşıyorsunuz neden Yorumla dloyyy 1 yıl Yaşayana sor derim Yorumla sk_34 1 yıl Alırken sen de yaşıycan Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Neler neler 0 0 Yorumla
ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Ne gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
eşimin mutlu olması
Nasıl mesela
Fazlasıyla tatmin edilmek
Ne konuda
Tutkulu olsun beni zevkten dört köse etsin
Yalatmak mı
Olabilir bence zor değil yani minikse bedenin bide :)
Evet
Evet derken boyun kaç
Soran kıza dedim sana demedim, ben minik değilim kocamanım 🤣
Hepimiz 4 köşe olmak istiyoruz ya zaten
Haa özür dilerim 🙄🤷🏻♂️
Yaparız olur iggg
Ortayım bende ama güzel olurdu
Kesinlikle
Grup olarak yapabiliriz sjsj
2 erkek mi isterdin?
Hiç denediniz mi?
Yok.
Sadece fantezi mi?
Ne olursa
Fırsat olursa diyosun. Kafan güzel mi olmalı yoksa yerinde mi?
?
Nasıl gidiyor
Nefes al seni parçalarlar bu sitede de. Kiz sanıp benim bile özelime dadanıyor erkekler.
İlişkide zevk veren bam tellerine iyi basıp tutku ile partneri bosalmaya yönlendirmeyi başarabilen partner olmalı
Hahah cevaplara bak hepsi yalan. Gel bana gel bana demek için yazılmış şeyler 😁😁
Dimi😂
Kadının ufaktan ıhlaması ve inlerken benim ona oral yapmama izin vermesi ve zevkten kıvranması. Senin ne
Fazlasıyla tatmin etmek ve bunun karşılığını da çok güzel şekilde almak.
Uslu iteatkar, yeniliklere açık, cesur hayal gücü geniş ve çok ama çok istekli partner
Tutkusu olsun, kontes mila nın Selahaddin Eyyubi ye baktigi gibi bana baksin
Partnerimi doyurmak, mutlu etmek. O haz, beni aşırı motive ediyor ve zevk alıyorum.
Yalamayı mı istersin yani 😊
Aşırı severim, isterim. hıhım de çok severim.
Umarım hayalin gerçekleşir
Nazik ve güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Sınırsız tatmin
Sınırsız derken yfd
Grup?
?
Sınırsız mesela nedir isteğin
Hic inmeyen dolgun bir penis🤭
Çok şey istiyor hfddh
Abla vibratör arıyor 😂
Kadının zevk alıp defalarca orgazm olması ve sürekli istemesi.
Karşılıklı oral yapmak bnce harika ve tabiki ön sevişme
Yalamama ve elim ile mastürbasyon yapmama izin vermesi
En az yarım saat sevişme
Toplam hepsi en az 2 saat
Harika bir sevismek ve mükemmel bir oral
Oral seks ve ön sevişme
Zevk doyum ve hayttannalcgın en guzel zevk.
Karşılıklı mutlu olmak ☺️
Uyum varsa her şey olur
Ağzı minik#uzun oral bence :)
Teni tenimde hissetmek
Öpüşme ve oralın güzel olması gerisi halledilir
Mutlu olmak ve mutlu etmek
Partner güzel olsun gerisi bende zaten
Aynı anda orgazm olmak
ben de seni dinlemek isterim uygun bulursan :D
Sınırsız tatmin my my olmayan partner
Oral karsilikli
Karşılıklı harika olur
69 dil titretmek icinde
nasıl yani
Detaya giremiyorum ki 😂😂
Niye
Yorumum kaldirilir hesabim uyari yer asiri cinsellikten
Dilimi iceride titretiyorum diyeyim anla sen
Olur
doyum.
Oral
Zevk almak
Uyum ve ritim
Tatmin olmak
Sinirsiz olsun
İki tarafında zevke gelmesi
Deeptherent
Ayak yalamam
Karsılıklı tatmin huzurla doymak senin
Boyut
@dloyyy. bir şey sorabilir miyim sana
Sor bakalım
Kabul ettin gondermedin
O zaman vazgeçtim sorma iyi geceler
Kalın ve uzun mu
Genelde görünüş olarak hoşunuza gidiyor ama alırken hep sorun yaşıyorsunuz neden
Yaşayana sor derim
Alırken sen de yaşıycan
ön sevisme olmadan asla yürümez
Karşılıklı doyum...
Sıcak tutkulu ve doyasiya
Neler neler
Ne gibi
Samimiyet
Sesli inleme