Duş alıp bakım yapmak saç felan filan derken zaman geçiyor eşim benden şüphe mi ediyor su faturasını mı düşünüyor 😁
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
mantıklı değil,.
Kocanı ki de çok saçma olmuş bir saat duşta Ne yapıyorsun diyeceğine duşa Senin yanında o da girse neler yapıldığını uygulamalı gösterirdi sana
Şüphe ediyor bence tatmin edemediğini düşünüyor olabilir beraber girin bigün duşa göster
Edemiyor zaten erken boşalan birisi düşünmekte haklı ama öyle birşeyler olmadı tabi sadece saç felan derken uzun sürüyor
O zaman sıkıntılı kendi kendini yiyip bitiriyordur
Galba öyle bir kere sordu duştayken ben anladım geziniyor kapının oralarda bir iki defa odadan cıkıp ama beni dinledi heralde iki üç defa sordu saçmalama off diyip geçiştirdim ama şüphelii
Sende güzelce söyle kalbi kırılmasın ayrıca erken boşalma tedavileri var yönlendirsene kocanı
O yönlendirmeye gelmiyor maalesef tedavi ol dedim sorunum yok çeşmemi bu p. Rno filmimi sandın dedi geciktirici sprey felan dedim hep red yedim bazen söyleniyorum belki bıkarda çözüm bulur diye ama nafile
O zaman sende banyoda işini hallet 😂
siz eşinizden ayrımı duşa giriyorsunuz ya benim bildiğim karı koca beraber yıkanır ayrı gayrı olmazz ajsdja
Benim eşim de bir saat kalsa sorgularım çünkü özlerim bende girerim yanına
Tatmin edemiyor galiba seni. Banyoda mastürbasyon yapıyon diye korkmuştur
ne yapıyorsun valla o kadar küvette yatış mı :D
Yok ya genelde yanlız kalamıyorum bebeğim var 4 aylık annem bende kalıyor yardımcı olmak amaçlı bazı düşüncelerim var günün yorgunluğu derken duşta düşünüp bu yorgunluk ları atıyorım sonra saç taramak saç spreyleri felan şarkı derken zaman geçmiş ben duştayken kapının oralarda 1 2 defa gezindi farkettim cıkınca da naptın ki duşta 1 saat dedi saat tuttum 21.30 da girip 22.30 civarı cıktın dedi saçmalama dedim geçiştirdim uyudu uyandı uyandıgı gibi naptın ki duşta o kadar uzun dedi yine aynı şekil geçiştirdim daha sormaz heralde😁
anladım en rahat anım özel anım duş diyorsun haklılık payın var hele de küvet varsa ne ala değilse ayakta yorulur
Seni tatmin edenedigini biliyorsa şüphe ediyor
Biliyor erken boşalma problemi var ama şüpleneceği aklıma gelmezdi ben duştayken odadan cıkıp bir kac kere dolandı kapının oralarda girdi odaya geri cıktıktan sonra da saat tuttum 21.30 da girip 22.30 civarı cıktın naptın ki o kadar dedi saçmalama dedim geçiştirdim az önce uyudu uyandı duşta naptın ki o kadar diye tekrar sordu saçmalama dedim yine şüpheli benden
Bu hayat normal kalida kitli ise gelsene bir şey soylicem bi burdan söyleyemedim
Senin için endişeleniyor 🤪
Saat tutmuş resmen
Şaşırdım
Saat tutmamıştır o kadar da değil
Tutmuş 21.30 da girmişim 22.30 civarı cıkmışım
Aslında normal kadınların saçı büyük etken
Öyle dedi saate baktım bu kadar kaldın napıyorsun ki dedi iyide genel de biz kadınlar saç felan derken zaman geçiyor
Evet saç büyük etken 👍
Kesinlikle
Bir gün beraber girin sonuna kadar ne yaptığını izlesin belki hak verir
Bunu eşine sorabilirsin.
Bence bakim olmaz sadece e sjsj
Fatura ikinci plandadır
Onu da al yanına
orada bari rahat olayım bırak😁
Aslında ne yapıyorsun 😀
Saç felan taramak saç spreyleri kremleri şu bu şarkı keyfi felan düşünüyorum öyle genelde yanlız kalamıyorum duşta düşünüyorum bazı konuları bebeğim var yorgun lugu duşta uzun kalmakta atıyorum diyebiliriz düşüncesi yanlış olmuş
Güzel düşünce adam başka şeyler düşünüyor olabilir
Merak ediyor
Saat tutmuş resmen şaşırdım gerçekten
Sürekli uzun mu kalıyorusn
Hayır yarım saate cıkarım ama bu sefer oyalandım biraz
Anladım merak etmiştir
Şiphe
mastürbasyon yaptığını düşünüyordur
Çok fazla
Seni istiyor
Söyle sende
Belki şüphe ediyor