Galba öyle bir kere sordu duştayken ben anladım geziniyor kapının oralarda bir iki defa odadan cıkıp ama beni dinledi heralde iki üç defa sordu saçmalama off diyip geçiştirdim ama şüphelii
O yönlendirmeye gelmiyor maalesef tedavi ol dedim sorunum yok çeşmemi bu p. Rno filmimi sandın dedi geciktirici sprey felan dedim hep red yedim bazen söyleniyorum belki bıkarda çözüm bulur diye ama nafile
Yok ya genelde yanlız kalamıyorum bebeğim var 4 aylık annem bende kalıyor yardımcı olmak amaçlı bazı düşüncelerim var günün yorgunluğu derken duşta düşünüp bu yorgunluk ları atıyorım sonra saç taramak saç spreyleri felan şarkı derken zaman geçmiş ben duştayken kapının oralarda 1 2 defa gezindi farkettim cıkınca da naptın ki duşta 1 saat dedi saat tuttum 21.30 da girip 22.30 civarı cıktın dedi saçmalama dedim geçiştirdim uyudu uyandı uyandıgı gibi naptın ki duşta o kadar uzun dedi yine aynı şekil geçiştirdim daha sormaz heralde😁
Biliyor erken boşalma problemi var ama şüpleneceği aklıma gelmezdi ben duştayken odadan cıkıp bir kac kere dolandı kapının oralarda girdi odaya geri cıktıktan sonra da saat tuttum 21.30 da girip 22.30 civarı cıktın naptın ki o kadar dedi saçmalama dedim geçiştirdim az önce uyudu uyandı duşta naptın ki o kadar diye tekrar sordu saçmalama dedim yine şüpheli benden
Saç felan taramak saç spreyleri kremleri şu bu şarkı keyfi felan düşünüyorum öyle genelde yanlız kalamıyorum duşta düşünüyorum bazı konuları bebeğim var yorgun lugu duşta uzun kalmakta atıyorum diyebiliriz düşüncesi yanlış olmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
mantıklı değil,.
Kocanı ki de çok saçma olmuş bir saat duşta Ne yapıyorsun diyeceğine duşa Senin yanında o da girse neler yapıldığını uygulamalı gösterirdi sana
Şüphe ediyor bence tatmin edemediğini düşünüyor olabilir beraber girin bigün duşa göster
Edemiyor zaten erken boşalan birisi düşünmekte haklı ama öyle birşeyler olmadı tabi sadece saç felan derken uzun sürüyor
O zaman sıkıntılı kendi kendini yiyip bitiriyordur
Galba öyle bir kere sordu duştayken ben anladım geziniyor kapının oralarda bir iki defa odadan cıkıp ama beni dinledi heralde iki üç defa sordu saçmalama off diyip geçiştirdim ama şüphelii
Sende güzelce söyle kalbi kırılmasın ayrıca erken boşalma tedavileri var yönlendirsene kocanı
O yönlendirmeye gelmiyor maalesef tedavi ol dedim sorunum yok çeşmemi bu p. Rno filmimi sandın dedi geciktirici sprey felan dedim hep red yedim bazen söyleniyorum belki bıkarda çözüm bulur diye ama nafile
O zaman sende banyoda işini hallet 😂
siz eşinizden ayrımı duşa giriyorsunuz ya benim bildiğim karı koca beraber yıkanır ayrı gayrı olmazz ajsdja
Benim eşim de bir saat kalsa sorgularım çünkü özlerim bende girerim yanına
Tatmin edemiyor galiba seni. Banyoda mastürbasyon yapıyon diye korkmuştur
ne yapıyorsun valla o kadar küvette yatış mı :D
Yok ya genelde yanlız kalamıyorum bebeğim var 4 aylık annem bende kalıyor yardımcı olmak amaçlı bazı düşüncelerim var günün yorgunluğu derken duşta düşünüp bu yorgunluk ları atıyorım sonra saç taramak saç spreyleri felan şarkı derken zaman geçmiş ben duştayken kapının oralarda 1 2 defa gezindi farkettim cıkınca da naptın ki duşta 1 saat dedi saat tuttum 21.30 da girip 22.30 civarı cıktın dedi saçmalama dedim geçiştirdim uyudu uyandı uyandıgı gibi naptın ki duşta o kadar uzun dedi yine aynı şekil geçiştirdim daha sormaz heralde😁
anladım en rahat anım özel anım duş diyorsun haklılık payın var hele de küvet varsa ne ala değilse ayakta yorulur
Seni tatmin edenedigini biliyorsa şüphe ediyor
Biliyor erken boşalma problemi var ama şüpleneceği aklıma gelmezdi ben duştayken odadan cıkıp bir kac kere dolandı kapının oralarda girdi odaya geri cıktıktan sonra da saat tuttum 21.30 da girip 22.30 civarı cıktın naptın ki o kadar dedi saçmalama dedim geçiştirdim az önce uyudu uyandı duşta naptın ki o kadar diye tekrar sordu saçmalama dedim yine şüpheli benden
Bu hayat normal kalida kitli ise gelsene bir şey soylicem bi burdan söyleyemedim
Senin için endişeleniyor 🤪
Saat tutmuş resmen
Şaşırdım
Saat tutmamıştır o kadar da değil
Tutmuş 21.30 da girmişim 22.30 civarı cıkmışım
Aslında normal kadınların saçı büyük etken
Öyle dedi saate baktım bu kadar kaldın napıyorsun ki dedi iyide genel de biz kadınlar saç felan derken zaman geçiyor
Evet saç büyük etken 👍
Kesinlikle
Bir gün beraber girin sonuna kadar ne yaptığını izlesin belki hak verir
Bunu eşine sorabilirsin.
Bence bakim olmaz sadece e sjsj
Fatura ikinci plandadır
Onu da al yanına
orada bari rahat olayım bırak😁
Aslında ne yapıyorsun 😀
Saç felan taramak saç spreyleri kremleri şu bu şarkı keyfi felan düşünüyorum öyle genelde yanlız kalamıyorum duşta düşünüyorum bazı konuları bebeğim var yorgun lugu duşta uzun kalmakta atıyorum diyebiliriz düşüncesi yanlış olmuş
Güzel düşünce adam başka şeyler düşünüyor olabilir
Merak ediyor
Saat tutmuş resmen şaşırdım gerçekten
Sürekli uzun mu kalıyorusn
Hayır yarım saate cıkarım ama bu sefer oyalandım biraz
Anladım merak etmiştir
Şiphe
mastürbasyon yaptığını düşünüyordur
Çok fazla
Seni istiyor
Söyle sende
Belki şüphe ediyor