Konu hep buraya geliyor bunu ona diyince de senin fiziğin yüzünden diyor elimde degil
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bu durum seni rahatsız ediyorsa sende fiziğini belli etmeyen şeyler giy
Ne giysem yakışıyor özellikle dar şeyler giyince kalcam çıkıntisi belli oluyo ona deli oluyo
Senin hoşuna gidiyorsa sıkıntı yok
Kalça çıkıntısı
Seni beğenmese, sana azmasa daha mı iyi? Sana şeyi kalkmayan bir erkekle evli olduğunu bi düşün, sonra bu soruyu tekrar sor.
Hiç bu yönden düşünmemiştim cinsel istek duymaması daha kötü ama ne biliyim yorumdakiler beni öyle soğuttu ki
Sevgilim dediğiniz insanın (ki herhangi biri değil), size yönelik cinsel arzusundan rahatsız olmamayı öğrenseniz mi artık? Sana değil de başkasına mı azsın?
A hayır asla istemem sadece beni haşır görmesinden korkuyorum öyle bir şey yok dedi birbimizi sevip arzuluyoruz normal ama şey yapıyor benim taytli fotolarımı sevdiği için bakıp rahatlıyormus 😮💨
Basit görmesinden *
Basit görürse nedeni sen olmazsın, kendi basitliği, geri kafalılığı olur.
Zaten dedi ben böyle yapıyorum Senin gözünde Basit mi oluyorum yani dedi Dedim hayır
Kendi azgınlığını sustursun her fiziği güzel olana kalkacak mı
Bende bunu dedim seni sevdiğim için böyle diyo başka kadına midem bulanır falan
Adamın kafası bomboş demek ki aklında tek bir düşünce var. Beyni falan erimiş. Ayrıl
Kız öyle olmayan erkrk mi var
Öyle deme ya yine iki üç bişey bilenleri oluyo arada shshsjs
Yemin ediyorum bir tanesine bile denk gelmedim sexs teklif eden bir çok kişi gördüm
bu senin yüzünden degil ki odq kendini kontrol etmeyi ögrensin
Edemiyo maalesef hatta fotoma bakıp rahatliyo bende yanlış dediğim de de neresi yanlış diyo sen benim sevgilim sevdiğim kadınsın seni arzulmam anormal olmamalı
yaşı kaçki bunun böyle
25
sen öyle degilmisin peki
Nasıl?
onjn libido yüksek benliki sen onuj gibimisin
Evet
o dayanamiyor ama sen durabiliyorsun
Evet öyle
o senin boyle istekli oldugunu biliyor mu sen hafrada kac kere kendini rahatlatiyorsun
Biliyo evey
onunla beraberlik yokmu ya da telde konusarak
Sadece telde sesli
sende yapiyorsan yani karşılikli cok iyi
Biraz katılıyorum evet
bunu yaşananiz cok normal ama seninki biraz abartiyor sadece
Bunu nasıl engelleyeceksin ki doğal bir şey iyi bir şey bu sağlıklı olduğu anlamına gelir
Benimde libidom çok yüksek ona karşı ama o daha çok etkileniyo
Etkilenebilir yani sertleşmesi güzel bir şey sağlıklı olduğu anlamına gelir senden etkilendiği anlamına gelir buna sevinmen lazım niye engellemek istersin ki
Bazıları iğrenç diyo da aklım karisiyo sapik falan diyor
Ya ne iğrenççi sevgilin değil mi sevgilinse seni arzulaması istemezse sertleşmesi iyi bir şey bu sana etkilendiği anlamına gelir sevginin olmasına rağmen senden etkilenmemesi üzücü bir şeydir
Cidden mi? Oda onu söylüyor zaten seni sevdiğim için böyle fiziğinde iyi olunca kendimi tutamiyorm diyor
İyi bir şey işte mutlu olmalısın
Sende inandın mı ruyaylada sertleşir hayallede sertleşir yolda ya da internette begendigi bir bayanı görür sertleşir eski sevgilisi aklına gelir sertleşir de sertlesir
cok iyi dediniz haklisin
abaza birine denk gelmişin bence ayrıl derim
Gerçekten saçma bir şeyler yaşamak için bahane buluyorr
Uzak mesafenin neyinde ne yasayacak
O zaman her konuyu cinselliğe bağlamaya çalışıyor
Zaten öyle bağlamak değil sesli bir şekilde bir şeyler diyoruz oda bazen rahatliyo çünkü benimde libidom yüksek ama ben alışık olmadığım için pek bir şey diyemiyorum
O zaman bu böyle devam eder
Kötü mü?
Sen bu konuda rahatsız değilsen neden kötü olsun ki ikinizde bu durumda mutluysanız devam edin
Cok kişi soğuttu beni ya sapik abaza diyolar senden başka kişilere de sulanıyordur diyolar
O kadarını bilemem artık ben tanımıyorum sonuçta sen tanıyorsun onun kararını verecekte sensin ama sevgilisiyle cinsellik yaşayanda gidip başkasınıda sulanacak diye bir şey yok
Kanka bunu sadece sana karşı yaşıyorsa güzel bir şey senin için
Tek bana olduğuna eminim bunu az çok anladım
O zaman bundan mutlu olup tadını çıkartman lazım
Çok abazan demek ki çocuk 👍🏻😅
Evliler de karısına azıyor onlarda mı abazan?
Evliler karısına mı azıyor? 😅😅 niye abazan olsun ki , belinden kavradığı gibi kucağına alır onu istediği zaman. 😅 duştayken eşi pat diye açar duşakabini atlar içeri ben geldim bebeğimmm der 😅👍🏻👍🏻
Sende şu an abazasin tebrikler
Yoo. bende gramı bile yok öyle şeylerin 👍🏻👍🏻
Fiziği her iyi olana ereksiyon oluyorsa böyle , kessin atsın onu daha iyi. 😅😅
Tamam kıskanç erkolar amma kudurdular ya
😂😂😂 bişi dicem , sevgiline söyle Fethiye ölüdenize hiç gitmesin 😅 çıplak denize giriyor millet orada..
Harbi niye kudurdunuz😂cidden merak ediyorum bir erkeğin bir kıza cinsel istek duyması niye zorunuza gidiyo
😂😂😂 kuduran varmıdır gerçekten ya. Düşündürdün beni de şimdi. Yanımda turist kızlar üstsüz güneşleniyor , sadece yüzüne bakıp konuşuyoruz. Fiziğine bakarak ereksiyon ne olaymış ki? 😅😅 çok saçma bişey..
Erkekler kızların yüzüne bakıp mi sertlesiyormus? 😃
Tabii ki duyabilir kimsenin kudurduğu yok inan ki. İstek duyuyorsa ne güzel işte , devamını getirsin. Süper bişey 👍🏻 , hem seni de çok çok mutlu etmiş olur..
Kafayı fena takmışsın bu sertleşme işine 😂😂😂😂
Bu çocuğa söylemelisin fiziğinden etkilenmenin devamını getirsin bence.. 😅😅 biraz daha cesaret vermelisin ona...
Nasıl bir fizikmiş sendeki?
176 58 kilo hafif çıkıntı kalça küçük göğüs beyaz buğday ten
Sıradan bir vücut
Cidden mi? Türkiye şartlarında klasik mi cidden şaka mısın
Ciddiyim
Anladım peki sağol
Kendini kalçadan ibaret sanman da tuhaf
Ne bu öfke? Sordun bende söyledim kalçadan ibaret olduğumu kim dedi sana ya da böyle bir imada mi bulundum? Biraz sevecen olamaz mısın
Olamam
Niye her yoruma yazıyorsun hasta mısın? Ne bu çekememezlik
Sevgilin sapık bahanesi de bu
Sapık mı
Bana sapik işte daha ne olsun
Sadece sana olduğunu nereden biliyorsun ki? Yüzde yüz emin olarak
Halt etmiş başka birine olsun haaalllt etmiş
Bilmiyorum artık
Niyeti o olunca fiziğine bahane bulmuş.
Kötü bişeysemsana göre söyle istemiyorsan yani
Bu adam klasik tip iste. Sen adami degistir bejce
Öyle olmayan erkek yok maalesef tanımadığım erkekler bile fizigme bakıp saçma sapan şeyler diyor
Yolda laf atan sapiklar mi konumuz
Adami değişti diyorsun ya ondan ayrılsam başka adam çok mu farklı diyorum bend e
Herkes bir mi?
Bugüne kadar karşılaştığım her insan maalesef ki birdi
O zaman sende sorun var
Sorun cidden ben miyim yoksa toplumda ki insanların zihniyeti mi
Sen yanlis kisileri seciyorsan toplumla ne alakasi var. Bide halka mal ediyor ya 🤣🤣🤣
Kanka bunlar düzgün bireyler olsa ben niye sürekli böyle insanlarla karşılaşaym der misin
Tamam. en se. ksi en hakli en dogru sensin 😁😁🤣
Tamam sorunlu insan
Denekki suç sende😊
Suç bende değil 🫠o biraz kendisini tutsun
O da evet tabiki
sapık sevgilin
Offff niye sapik olsun ya hala hala iyice kafayı yediniz
Saplar
Kes
Nasıl fızıgın?
176 58 kilo hafif çıkıntı kalça küçük göğüs beyaz buğday ten
Boyle fızıkmı anlasılır gormeden masör gozuyle ıncelemem gerek