1 yıldır yeni ilişkim var. çok iyi çok düzgün bir insan çok değer veriyor asla eskisi ile kıyaslanamaz o hep üzerdi günlerce ağlatırdı aldatırdı vs.. bedenen olmasa da konuşuyordu başka kadınlarla.. Ama eski sevgilim aklımdan çıkmıyor bunu sevişirkende fark ediyorum sevgilimin penisi geçen 10-15 dk seviştikten sonra bir baktım yumuşak. (Epilepsi ilaçları kullanıyor) O öyle değildi çok enerjikti hep sertti parmağını dokundursan kalkıyor diyordu.. napcam ben?
Güncellemeler
1 yıl
Gnc
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
empati kur. suanki sevgilinin aklında eski hatunu olsa sana her baktfnda onu hatırlasa ne hisssettirirdi?
Peki sevgilin 10 dk da boşalıp seni yarıda bıraksa sen ne hissederdin
Uzattırmanın yoluna bakardım
Aklıma geldi şimdi 20 yaşlarımkzda iken bizden büyük bir abi
İyi miken hayatta unutulmaz derdi doğru imiş
Asla unutamıyorum. Ne bana yaptıgı adilikleri ne de oral yapmasını sabaha kadar yapabilmesini vs… şimdiki sevglm 1 kez bitti. 2 yi dönse seviniyorum 10 gibi
Kaç kez yapıyordu sabaha kadar
Çok… 10 dan fazla. Şimdi 2 olsa iyi yani
10 mu çok. İyiymiş sen kaç kez boşalıyordun
Çok defa sayısız sabaha kadar mahvoluyordum kollarımın bacaklarımın çok ağırdıgını hatırlıyorum fazla geliyordu cok ama ayakta uyduruyordum. Ya ben 1 defayla da yetinirim yeterki boşaltsın biraz uzun sürsün😒
şu an hiç boşalamıyorsun
2 gün önce ona gittim seviştik 20 dk sürdü sürmedi o boşaldı sonra devam çalışmam lazm aşkım dedi bilgisayar başına gitti ama ben yarm kaldm
İçinde ne kadar kaldı
İçime girmiyorki sevişiyoruz sadece
Niye
Tam bi sertleşme olmaması zevk almanı engeller tabi
Olursada erken boşalıyor yine zevk alamıyırum yumuşak penise sürtünmek bile boşaltıor en azından
En azından dediysen zaten o seks olmaz sert olmalı yani ona rağmen demen kötü bence
Kötü zaten hiç memnun değilim eski alevli günlerimi cok özlüyorum ama onda beni çok üzüyor cok ağlatıyordu işte güven hiç yoktu
İşte böyle kadınlar genelde kaybetmeye mahkum oluyor hep 😂
Neden
Üzüldüm elemana, devam edemeyexeksen ayrıl aldatma bari adami
Aldatmak söz konusu olmaz da… ben daha sulanmadan boşalıp yarıda bırakılmak da rahatsız ediyor artık
Benim partnerde böyleydi, zamanla seks vs soguyaniliyor insan bu şekilde, ben kaçamak yapmıştım o dönem, yoksa tatmin vs olmuyorsun
Tekrar kaçamak yapıyor musun
Eskisine mi
Demek ki o seni çok güzel tatmin ettiriyordu zevke getiriyordu o yüzden unutamıyorsun
Hemde çok
O yüzden dir
Napcam peki resmen mutsuz oluyorum az önce yine 10 dk da boşaldı sonra gitti ben kala kaldm sulanmadm bile
Ona diyeceksin bak önce beni iyice sulandır sonra
Bi de açık açık konusmuyorda. Eski sevgilşm boşaldınmı hemen vs derdi. Konustururdu zorla ıslandım sulandım dayanamıyorum yanıyorum vs neler derdim ya nasıl inlerdim of cok özliyorum
Şimdi bazen konuşmak ta ters tepiyor o yüzden en iyisi sulandır gir içeri yok böyle iyi mi yok nasıl beğendin mi yok kardeşim nasıl iyimi türlüsünden 😂😂
Tm da ben daha içime girilmedide ilk yaşadıgımda sulanmadan daha beni sulandıramadan girmeye kalkarsa birde….
O yüzden diyorum ya onunla konuşacaksın örnek diyelim şimdi mesajlaşmalarda aramalarda diyeceksin ki ona canım benim önce beni sulandırman gerekiyor iyi bir ön sevişme olmadan zaten seks ☺️☺️
Bakın erkekler, en tehlikeli kırmızı bayrak bu
Şu anki kötü mu
Gibi
Geri dön
Dönemem..
Sebep
Artık olmaz çok çirkinleştik kötü ayrıldık. Üstelik hep exxleriyle konusuyordu ayrılma sebebim buydu. O asla değişmeyecek bende bunu asla kaldıramayacam. O başkalarıyla olmustur, ben başkasına dokundum. Eski ben değilim sevsemde düşünsemde aklımdan çıkmasada onunla olmaz yapamam
Herzman iyi seven unutulmaz akilda kalir 😎😁🤓
Zor senin iş
Onu bulmalısın