1 yılBenden önce yaptıkları önemli değil. Çünkü onunla evlenene kadar bende gerek film, gerekse seksting olarak ihtiyacımı karşılamışımdır. Burada suçlanacak kimse yok açıkçası. Fakat işin birde bağımlılık boyutu var. Eğer ki gerçek seksi yaşamasına rağmen kendini bundan kurtaramıyorsa o zaman tehlike çanları çalıyor demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılOzaman şöyle söyleyeyim. Ben bu tarz kadınlar hakkında kötü düşünmüyorum. Yemek gibi su gibi ihtiyaç olan bir durumu yaşıyorlar. Ben evliyim. Ama sanaldan bir kafınla bunu yaşamak aşırı keyif veriyor. Demekki bir yerlerde eksiğim var. Reellde bunu yaşayamamak, sanalda karşı cinsle beni dahada tatmin ediyor. Ben bunları yaşarken, bir kadınında bunu yapmasına kötü bakamam.
028 Yorumla
Soran1 yılkarını aldatıyorken bu durum hakkında tersini düşünsen söverdim zaten
Soran1 yılteşekkürler yorumun için
Cevap sahibi1 yılPeki sence bu aldatmak mıdır
Soran1 yılkesinlikle evet. ben eşimi henüz tanımadığım halde onu aldatıyormuş gibi hissediyorum bunları yaparken..
Soran1 yılevliyken hal hatır sormak niyetiyle mesajlaşmak dahi aldatmaktır bence ( iki tarafta gevşek degilse bu konuda)
Cevap sahibi1 yılBilmem. Bazen akışına bırakmak gerekiyor. Eşinle bazı durumları yaşayamazsan burada yaptıklarına tekrar dönersin. Bu çok garip durum
Soran1 yılseni yargılamıyorum beddua etme hemen
Cevap sahibi1 yılÇok üzümürsün bu konuda biliyor musun. Bildiğim tanıdığım erkek arkadaşlarım neredeyse tamamı bunların içinde
Cevap sahibi1 yılBeddua etmedim estağfurullah
Soran1 yılumarım dedigin gibi degildir veya olmaz söylicek başka sey yok maalesef
Cevap sahibi1 yılHayırlısı olur inşallah
Soran1 yılsen neden burdasın detaylarını merak ettim dogrusu konuşabilseydik
Cevap sahibi1 yılNormalden yazıyorum şimdi
Soran1 yılyazdın mı? soruyu sevdi bildirimi geldi sadece
Cevap sahibi1 yılBeğenenler içinde profilde kuş olan
Soran1 yıloraya nasıl bakcam ki😅
Soran1 yıl9 a basıyorum olmuyor
Cevap sahibi1 yılNormalde basınca çokması lazım direk 9 a
Soran1 yılcidden olmuyor
Soran1 yılbaşka birley yaz san ben sil sem
Soran1 yılhayatım maden ismini yazdım direk çı ksana gizliden
Cevap sahibi1 yılO u çıkmayıda ben bilmiyom ki
Cevap sahibi1 yılSelam bak burdayım gel
Cevap sahibi1 yılÇıkamadım 😀😀
Soran1 yılboş ver 😅 nasip degilmiş
Cevap sahibi1 yılİsimden gelsene işte
Soran1 yılolmadı o da 3 noktaya basınca gizliden ç ı k a basman lazım
Cevap sahibi1 yılGel hadi
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yaşındasınız? Ben yazarak sexting yapıyorum. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor.
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPeki ne kadar aralıklarla yapıyorsunuz?
Cevap sahibi1 yılHeey
Soran1 yılne varrr
Cevap sahibi1 yılSoru sormuştum. Bence herkeste bu kadar şeyler olabilir. Peki sadece yazarak mı yaptınız?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılYa benim anlamadığım erkek yapınca normalde kadın yapınca niye bu kadar dilleniyor kim dese ki bu şöyle böyledir ondan korkacak en büyük pisliği kendileri yapıyor zaten herkesin ihtiyacını giderme şekli farklıdır bunda benim açımdan hiçbir sıkıntı olmaz ki öylede olması gerekiyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBiraz kendini kandırmak gibi bence. Şahsen dürüstçe sevgilisi ile seks yapmış bir kadını, birden çok kez seksting yapmış başka bir kadına tercih ederim
07 Yorumla
Soran1 yılya dayanamıyorsa kadın? ve erkekle temas kurmak istemiyorsa evlenene kadar
- 1 yıl
İşte niye? Erkeklerle temas kurmak istemiyorum çünkü bakire kalmak istiyorum. Bakirelik zardan ibaretse anal ve oral yap. 0 temas istiyorsan foto ya da video ile yap. O da olmaz. Sadece yazışarak yaparım. Neden? çünkü böyle iyi hissediyorum. İlerde eşine söyleyebilir misin peki 10 kişiyle sexting yaptığını? Hayır.
Yani bu basit düşünce deneyinde bile fark ediyorsun garipliği
Soran1 yılsenin gibi düşünüyorum aslında ve böyle şeyler yapacak birisi de degildim ama başladım ve yaptım birkere bunu bana söylemen bir şey ifade etmiyor maalesef
Soran1 yılyani etsene elden bir şey gelmez saati geriye alamam
- 1 yıl
İşte madem ihtiyacımız var en azından dürüstçe yaşayalım. Hem kendine zarar veriyorsun hemde kötü hissediyorsun. Düzgüce sev ve ilgi duy birine. Doya doya yaşa cinselliğini
Soran1 yılozmn daha kötü hissederim 😂 ama sagol yinede yorumun için
- 1 yıl
O zaman hakkını vererek seksting yap bari. Foto atmam diyen kızlardan yıldık sjdlks
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
1 yılBen bakirim ve bendee sexting ile rahatlıyorum. Gerçekte yapmasından iyidir bence tabi bazı şeyleri yapmadıysa
15 Yorumla
Soran1 yılne gibi bazı şeyler
- 1 yıl
Çok açık olunca xper cezası yiyorum burdan yazmam
Soran1 yıltamam yazma bana ne
Soran1 yıldostca yaklaştıgını hiç sanmıyorum
- 1 yıl
Aksi durumda engellemek elinde
1 yılEwlenmem ewlensem duyduğumda soğur hatta boşanmaya bile gider ama işte madem öyle bişi yaptın yapıyorsun ilerde eşine sakın söyleme yapmışın hata bazı kadınlar doyumsuz sene öylesin demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBen çok seviyorum bence normal, erkek de yapıyor sonuçta eşitlik olmalı ama yapacak kimse bulamıyoruz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılp*rno izlemek gibi bir şey bu da yani kişi etkileşimden ve okumaktan hoşlanıyorsa sextingden tahrik olabilir normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu erkeklerde yapıyor sonuç olarak o yüzden problem yok bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende yapıyorum bunu inkar edemem çünkü reel olmayınca O oluyor en azından
10 YorumlaHiçbir sorun görmüyorum. Gerçekte seks yapmasında da sorun yok benden öncesi olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Ben şahsen seviyorum öyle kadınları. Kendine daha güvenen kendini ifade etmekten çekinmeyen kişiler oluyor genelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılDegil oda oyle rahatlamak istiyor derim gercegine hazir degil diye dusunurum
01 Yorumla- 1 yıl
Benimle yapmadiysa kötü dúşünürüm sksks
Dürüst olmak gerekirse bu bir hastalık sürekli farkli insanlar ile yapmak o.. luk bana göre. Tek bir kişiyle yap ille de ypacksan neden farkli insanlar mesela
04 Yorumla
Soran1 yıltek kişi var zaten
Soran1 yılhayır
sexting batı tarafında ilgi haline geldi tinder uygulaması ile daha çok gündemdeydi dünya çapında fakat iyice bokunu çıkardırlar saçma sapan yere gitti ben desteklemiyorum. ama sevgililer arasında olması çok doğal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden değersiz olsun ki bende yapıyorum gayet keyifli bişey bence kadınlar da kimliğini söylemeden şekilde yapınca gayet zevk alıyorlar bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen yapıyorum. Reel yapmıyorum. İlerde evleneceğim kadının reel yapmasından iyidir.
04 Yorumla
Soran1 yılbence de öyle de
Cevap sahibi1 yılBiri olmalı düzenli olmalı. Var mı senin?
Soran1 yılvar
Cevap sahibi1 yılOlmasaydı iyiydi :)
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılZevk senin. Senin de cinsel ihtiyaçların var sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKadın kadındır istediğini yapar, ama gerçekte sadece benimle ilgilenir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOnların her şey agzında oluyor ve ihtiyaç oldugunu düşünüyorum reel olmadanda bu olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDokunmadan görmeden nasıl zevk alınabilir çok saçma bana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılseks sanalı olabilecek bi aktivite değil kendinizi kandırmayın
00 Yorumla
1 yılSonuçta vücutta oluşan enerjinin atılması lazım, sende bu yolu seçmişsin
00 YorumlaBen yapıyorum ama 1 kişiyle herkesle değil
20 Yorumla
1 yılEvet maalesef basit kız olarak görüyorlar
10 Yorumla
1 yılHoşuma gidiyor şahsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKabul etmem alışkanlık yapabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSen evlimisinde yapan var
00 Yorumla Ben bu konuyu açmazdım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Yok rahatlamak Onunda hakkı ben severim
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçeğindense bu sıkıntısız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok şey kaçırıyorlar tatmayarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGepsi ahlaksız, korkmasalar verirler
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBunlar cehennemde dilkeriyle barnaklarıyla cayır cayır yanacak, zebaniler bunları dilinden şişleyecek, oy oy oy😂😂😂abla bize ne kimle sekisting sökisting yaparsan yap, o senin özel hayatın bize ancak başşak neyin geçmek düşer, ne biz yargıçıZ ne siz suçlu, konuya yargıtiya açmayın boşuna
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok isterdim öyle birini
00 Yorumla
1 yılNasıl yani
02 Yorumla
Soran1 yılbasbaya
- 1 yıl
Normal yani bu nolmuş
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok ciddiyim almıyorum
05 Yorumla
Soran1 yılne almıyorsun? sexting yapan kadın mı
Cevap sahibi1 yılEvet ben yalnız yaşayan bir insanım madem o kadar istekli o zaman evime gelsin
Soran1 yılseninle tanışmadan önce çıldırsın mı yalnızlıktan?
Soran1 yılve ayrıca senin evine gelen başkasının da evine gider
Cevap sahibi1 yılBenim evime gelen bir başkasına ihtiyaç duymaz
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Coşku var demek
00 Yorumla
1 yılSanırım bu sen?
00 YorumlaO nedir bilmiyorum
00 Yorumlayoo istekli dır.. bnde öyleyim.. sorun yok yani
00 Yorumla
1 yılYapmayan var mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılolabilir normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye olalım ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanal boyuttaki düşüncen nedir
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBizde 10 erkeği yapiyon sanmadik
Cevap sahibi1 yılSanalci şampiyon
Gizli Üye(36-45)1 yılHic denk gelmedim o kadarda ihtiyacm vardi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılRahatlıyor musun
00 Yorumla