Cinsel Yaşam Kayganlaştırıcı jelin şişesini kullansam tahriş eder mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Güncellemeler1 yıl Benimkini kullan diyenlere de şöyle diyeyim SİZ DE Mİ KENDİNİZE JELİN KUTUSUNU SOKUYOSUNUZ öxoaösşamdjam Kayganlaştırıcı jelin şişesini kullansam tahriş eder mi? Cevapla Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Onunyapana kadar bence deodorant şişesi veya cerrahi müdahale beyaz eldiven i bu ikisinden birisini kullan daha iyi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Beyaz eldiven ne alaka ki Yorumla frankejstan013 1 yıl Bi bayan arkadaşım vardı evlenip ayrıldı sohbet arasında sordum o söylemişti gerçek hissi veriyor diye tarif etmişti bana ne işime yarayacaksa tabi 😂🤣🤷♂️🤷♂️ ama deodorant şişesi daha etkili güzel demişti bana 🤷♂️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yani sanmiyom sisenin sekline de bagli olabilir biraz ama kuru yapmaya calisirsan ne kullansan rahatsizlik verir ki zaten asko 4 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kayganlastiricinin şişesi nasıl bir şey dikkat et vajina dudaklarını ve içini tahriş edecek bir şey ise sokma içine yazık edersin 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Etmemeli, onun o şekilde üretilme amacı da o aslında 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Zaten şişe de o amaçla tasarlanmış. Dışına prezervatif geçirip kullanabilirsin. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl O şişeler gôtüne sokabilesin diye o şekilde üretiliyor zaten, yapıştır çılgın bakire 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sorun olmaz zor olsada girer ve tahriş etmez.Sadece alışkanlık yapar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O kadar mı yükseldin.Ne güzel ya sizin için seçenek çok biz ne yapalım 0 0 Yorumla
bouquet17 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Tahriş etmiyor rhtlıkla kllanblrsin 6 4 Yorumla MrtBrs88 1 yıl Denenmiş 🙃 Yorumla bouquet17 1 yıl Aynen Yorumla MrtBrs88 1 yıl 🙃 Yorumla Sansımolsaa55 1 yıl Bu kaç cm bi şişe hayatım en son burada biriyle görüştüm emotion deodorant şişesini komple içine almıştı Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Biraz şişeyede sür ondan sonra kullan ama dikkat et içeri kaçmasın 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır olmaz çokmu buyuk 2 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok rahat girer 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tahriş edebilir. Uzun süreli kullanma. 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Etmez zaten o şişe o yüzden o şekilde üretiliyor 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Etmez 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyice kerem sür 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. bilmem dene bakalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Onunyapana kadar bence deodorant şişesi veya cerrahi müdahale beyaz eldiven i bu ikisinden birisini kullan daha iyi
Beyaz eldiven ne alaka ki
Bi bayan arkadaşım vardı evlenip ayrıldı sohbet arasında sordum o söylemişti gerçek hissi veriyor diye tarif etmişti bana ne işime yarayacaksa tabi 😂🤣🤷♂️🤷♂️ ama deodorant şişesi daha etkili güzel demişti bana 🤷♂️
Yani sanmiyom sisenin sekline de bagli olabilir biraz ama kuru yapmaya calisirsan ne kullansan rahatsizlik verir ki zaten asko
Kayganlastiricinin şişesi nasıl bir şey dikkat et vajina dudaklarını ve içini tahriş edecek bir şey ise sokma içine yazık edersin
Etmemeli, onun o şekilde üretilme amacı da o aslında
Zaten şişe de o amaçla tasarlanmış. Dışına prezervatif geçirip kullanabilirsin.
O şişeler gôtüne sokabilesin diye o şekilde üretiliyor zaten, yapıştır çılgın bakire
Sorun olmaz zor olsada girer ve tahriş etmez.
Sadece alışkanlık yapar.
O kadar mı yükseldin.
Ne güzel ya sizin için seçenek çok biz ne yapalım
Tahriş etmiyor rhtlıkla kllanblrsin
Denenmiş 🙃
Aynen
🙃
Bu kaç cm bi şişe hayatım en son burada biriyle görüştüm emotion deodorant şişesini komple içine almıştı
Biraz şişeyede sür ondan sonra kullan ama dikkat et içeri kaçmasın
Hayır olmaz çokmu buyuk
Yok rahat girer
Tahriş edebilir. Uzun süreli kullanma.
Gercegi varken neden sise?
Rahat alırsın sen
Sporcusun bir de
Etmez zaten o şişe o yüzden o şekilde üretiliyor
Islaksan olur. Zaten kullanım amacı o
Allah kahrermesin seni
Olmaz mı 😂
Dikkat et önemli bir durum