Normal sürekli yapıyorsan. Seks, sigara, mastürbasyon, oyun oynamak, dizi/film izlemek insanda dopamin salgılar. Dopamin de bağımlılık yapar. Kendine hakim olmaya başladıkça yapma isteğin azalacak.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Oyun dışında hepsini yapıyorum sanırım bağımlılık yapmıs
Evet geçmesi gerek çünkü ileriki raddelerde çok daha zorlu olacak. Ve günlük yaşamda da "ayartılman" daha da kolaylaşacak. İleride bu konu hakkında sıkıntı yaşamak istemiyorsan şimdiden bırakmaya çalış. mastürbasyon zevkli olabilir fakat her şeyin fazlası zarar.
Yaa normalde bu döneme girilince acayip derecede çikolata ve seks insanın aklına gelir. Hormonel bir durumdur. Hormonların tetikliyor ama neden bilemem. Sadece aklıma geldi, öyle de bir durumun yoksa. ikinci bir durum var, eğer ki ilk deneyimini yaşadıysan artık sabır edemezsin, sürekli yaşarsın. üçüncü durum ise bence mastürbasyon. yapıp rahatla diyecem de sen de bunu çok yapıyormuşsun. bu geçersiz kaldı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Orgazmının doyurucu olması için süreyi uzatmalısın ve bir kaç sey daha deneyebilirsin. Sormak istesiğin bir sey olursa yaz..
Havalar soğuk olunca eve hapsolan ben sanki 😊
Normal benimde öyle seks yapsan da geçmiyo keske geçse yeterrr
bu yaşlarda normal ama sen yine de elinden geldiğince az yapmaya bak zayıflar güçten düşersin
Bu yaşlarda normal de zorlama biraz meşguliyet edin.
Normal yaşın gereği bir de hiç yapmayıp gerçekte zevk noktalarını keşfetmişsen
Normal sürekli yapıyorsan. Seks, sigara, mastürbasyon, oyun oynamak, dizi/film izlemek insanda dopamin salgılar. Dopamin de bağımlılık yapar. Kendine hakim olmaya başladıkça yapma isteğin azalacak.
Oyun dışında hepsini yapıyorum sanırım bağımlılık yapmıs
Ama bu aralar dahada arttı bu isteklilik gecer umarım
Evet geçmesi gerek çünkü ileriki raddelerde çok daha zorlu olacak. Ve günlük yaşamda da "ayartılman" daha da kolaylaşacak. İleride bu konu hakkında sıkıntı yaşamak istemiyorsan şimdiden bırakmaya çalış. mastürbasyon zevkli olabilir fakat her şeyin fazlası zarar.
normal değil, istanbuldaysan efsane bi teklifim olacak, cidden efsane bi bak kabul edeceğine o kadar eminimki 😂
mastürbasyon sayısını kontrol altına alman gerekli
Değil. Demekki gerektiği kaliteli yapamıyorsun.
Normal bence ben istekliyim çünkü fazla sertleşme oluyor
Regl dönemindesin ne alemdesin sen yaa?
Regl dönemindede degilim aslında
Yaa normalde bu döneme girilince acayip derecede çikolata ve seks insanın aklına gelir. Hormonel bir durumdur. Hormonların tetikliyor ama neden bilemem.
Sadece aklıma geldi, öyle de bir durumun yoksa.
ikinci bir durum var, eğer ki ilk deneyimini yaşadıysan artık sabır edemezsin, sürekli yaşarsın.
üçüncü durum ise bence mastürbasyon. yapıp rahatla diyecem de sen de bunu çok yapıyormuşsun. bu geçersiz kaldı.
Normal ben de öyleyim
Yetmiyor artık çünkü kendini tatmin etmek
bakireysen normal
Bu ara ben de myleyim dönemseldir
Doyumsuzluktan kendine bir partner bul
O ladari normal degildr herhalde
İlişkiye girmen gerek
Yap ihmal etme kendini ama sıradan yapma ve uzun tut
Istekli olman güzel bir şey.
Doyum olmuyordur
Istekli türk kadını koruma altına alın lütfen
Cinsellik yasaman lazim