Cinsel Yaşam Yatakta vücut ısım çok yükseliyor sizde de oluyor mu? ezgideniz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 her yerim kızarıyor resmen Güncellemeler1 yıl vajinama buz koyup partnerimin oral yapmasını istiyorum öyle bir fantezim var size de tavsiye ederim :D :D :D Yatakta vücut ısım çok yükseliyor sizde de oluyor mu? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zaten yüksek vücut ısım ve evet bazen çok daha fazla yükseliyor. 2 4 Yorumla CanBurakDerler 1 yıl İlk defa açık sözlü bir fenomen çok şaşırdım Yorumla HeartofFire 1 yıl Bunu bel altı yorumlamak zaten saçmalık ben genel anlamda söyledim bunu 😃 Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Ama soruya iyi bakarsan amacı anlarsın o yüzden ona yordum sayın fenomen pardon 😂😂 Yorumla HeartofFire 1 yıl Ben genel yorumladım, soran kişinin durumu beni alakadar etmiyor Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Buz koymak mı nagilemi içiyon o nasıl fantezi :D :D 0 0 Yorumla
Scmustafa Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Dışarı çıkıyorum kat kat yatağa giriyorum çırılçıplak 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Tabi ki oluyor sen bir de yatakta tek olmadığımda gör ısıyı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yazdığın soruya eridim Şu an lezim 1 2 Yorumla ezgideniz_ 1 yıl muhteşem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ciddenmi eridim bittimm Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sıcaktan oluyorsa battaniye veya yorgani değiştir 0 1 Yorumla doganburak65 1 yıl Ben çok yanlış anlamışım 🙈 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seks sırasında sanırım, libidon yüksektir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tek başınayken mi 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Atma ayşe atma, ayşe pohunu çıkarma, apti ayşe gibi davranma, apti sana karı yok, yok apti yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zaten yüksek vücut ısım ve evet bazen çok daha fazla yükseliyor.
İlk defa açık sözlü bir fenomen çok şaşırdım
Bunu bel altı yorumlamak zaten saçmalık ben genel anlamda söyledim bunu 😃
Ama soruya iyi bakarsan amacı anlarsın o yüzden ona yordum sayın fenomen pardon 😂😂
Ben genel yorumladım, soran kişinin durumu beni alakadar etmiyor
Buz koymak mı nagilemi içiyon o nasıl fantezi :D :D
Dışarı çıkıyorum kat kat yatağa giriyorum çırılçıplak
Tabi ki oluyor sen bir de yatakta tek olmadığımda gör ısıyı
Yazdığın soruya eridim Şu an lezim
muhteşem
Ciddenmi eridim bittimm
Sıcaktan oluyorsa battaniye veya yorgani değiştir
Ben çok yanlış anlamışım 🙈
Seks sırasında sanırım, libidon yüksektir
Fena şekilde zevk alıyorsun demek ki
Allah Allah niye acaba
oluyor
Oluyor
Tek başınayken mi
Atma ayşe atma, ayşe pohunu çıkarma, apti ayşe gibi davranma, apti sana karı yok, yok apti yok
Buz koy kanka sıcaklığı alır
O ara sert sert giriş çikışlar of