Cinsel Yaşam Aşırı istekle nasıl baş edilir en mantıklısı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 120 Aşırı istekle nasıl baş edilir en mantıklısı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Başetmek yerine zevki yaşamaktır doğru olan. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Dimi Yorumla Sahip06 1 yıl Kesinlikle doğru olan bu.Neden be duyguları, arzuları, zevkleri bastırıp birilerinin istediği gibi ya da belirlediği gibi yaşama hapsolunmalı ki? Anlamış değilim Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. En mantıklı olanı mastürbasyon güzel bir mastürbasyon ama 1 0 Yorumla
__çınar__ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl İstek oldukca kendini tatmin edeceksin baska yolu yok 1 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Bekarmısın? Mastürbasyon yap bende cok bunaldim bu aşırı istekten çok doluyum anlatamam😉 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Büyük mu Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl Evet 18cm kaln ve damrli😉 Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl Çokmu merak ettin😉 Yorumla
samsam06 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Bekarsan ya ilişki ya da buddy bulmak lazım başka çare yok. 0 0 Yorumla
aklımmkarışık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 56% 1 yıl Git birine ver bence onla baş etmek zor bende baş edemedim 0 0 Yorumla
myphonex Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl git bi çay demle sor bakam ona derdi neymiş 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bol bol mastürbasyon yapmak tabi, oyuncak kullanırsan daha iyi 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Oyuncak kullanabilirsin, sanal partner ile konuşabilirsin ya da reelde birini bulabilirsin 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Baiş etmenize hiç gerek yok. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Napcaz Yorumla Yabangülü21 1 yıl EvlenebilirsinGönül rahatlığı ve özgürce dilediğini yaparsın Yorumla Soran 1 yıl Evlenemoyirsam Yorumla Yabangülü21 1 yıl Sitemizde birçok hayırsever vardır.Size seve seve yardım edeceklerdir sadece sevabına. Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Edemezsin Biyerden sonra 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Dimi Yorumla yvz4141 1 yıl Evet seni zorlar Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl mastürbasyon yap sürekli 4 3 Yorumla Soran 1 yıl Yetmiyorsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oyuncak kullanabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Tavsiyen var mi Yorumla
Byherbalife34 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Disari cikmak is bulup calismak bedeni yormak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla bended evar ve maat kesmiyor sanırım evlenmek care sen evlilil dusunuyormusun 0 0 Yorumla
yaman_adam Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl Bir türlü ben de bulamadım çaresini. bıktım bu durumdan 0 0 Yorumla
_bluees Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Rahatla kız 1 6 Yorumla Soran 1 yıl 🤭🤭🤭 Yorumla _bluees 1 yıl yok mu yardımcı olan Yorumla Soran 1 yıl Yokkkk Yorumla _bluees 1 yıl Sanalda mı yok Yorumla Soran 1 yıl Yokk Yorumla _bluees 1 yıl Benim var ya sen de bulursun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aşırı seks 4 5 Yorumla Soran 1 yıl Yoksa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yoksa? Yorumla Soran 1 yıl Birisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mümkün değil Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl güvenilir bir erkeği çağırıp arada yalatmak 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İmmm Yorumla kedisevenadam34 1 yıl evet. iyi olmaz mı? Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. mastürbasyon kesmiyorsa sanal yapmak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok düzgün kimse Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. sağlam birini bulmakk 1 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Git bul bir buddy takıl işte. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kendini rahatlatma yonetemi bul 0 0 Yorumla
Uslanmazboğa Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Tek başınaysan işin zor baş edemessin 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kafanda fikir var zaten netlestirmeye çalışıyorsun 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sevgili ya da eş yoksa mastürbasyon yapmak 0 0 Yorumla
by_mühendizz Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Ara sıra birşeyler yaşayacak birilerini bulmak 0 0 Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. İdare ederek bulaşmadan kimseye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl mastürbasyon. yapta zina yapma. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evy Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. devamlılığı olan karşılıklı sexting ;) 0 0 Yorumla
leylanindunyasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Edilemiyor onunla yaşamayı öğreniyor insan 😂 3 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sexting 3 1 Yorumla cantrkoglu07 1 yıl Katılıyorum 🫠 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendi kendini tatmin etmekten başka çare yok 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Düzenli cinsel ilişki düzene sokar 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nefsine hakim olmak 0 0 Yorumla
bulamadımisimlan Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Oruç tuttunuz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla bulamadımisimlan 1 yıl Çare olmadı mı? Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla bulamadımisimlan 1 yıl Çok düşünüyor ve videolar izliyor musunuz? İşiniz mesleğiniz var mı? Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sevişmen lazım. 1 1 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Teşekkürler @ebruucuk
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. mastürbasyon yapmak 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevismek dindirebilir 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fakbadi bul 0 0 Yorumla
Nanelimon09 Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı. En güzeli seks 0 0 Yorumla
nanofyorbizinıs Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Yaşaman gerek 0 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. mastürbasyon 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Manit yap 0 1 Yorumla sinan_63 1 yıl Olmadı şöyle manitamız Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mastt 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlen 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaş kaç 0 9 Yorumla Soran 1 yıl 25 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bakire misin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl mastürbasyon bağımlısı mi oldun Yorumla Soran 1 yıl Biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evlensen rahat edersin Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yok mu bi aday Yorumla Soran 1 yıl Ehh Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Bakire misin? 0 0 Yorumla
İsimsiz2398393 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Mastürbasyon 2 6 Yorumla Soran 1 yıl Yetiyor mu Yorumla İsimsiz2398393 1 yıl Yettiği kadar Yorumla Soran 1 yıl Ben bu ara bunaldim iyice Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl 😉🥰 Yorumla Soran 1 yıl @İstanbulllu3441 engelledim doğru isabet etmişim tesekkurler Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl Eyvallah saygılar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Başetmek yerine zevki yaşamaktır doğru olan.
Dimi
Kesinlikle doğru olan bu.
Neden be duyguları, arzuları, zevkleri bastırıp birilerinin istediği gibi ya da belirlediği gibi yaşama hapsolunmalı ki? Anlamış değilim
Bilmem
En mantıklı olanı mastürbasyon güzel bir mastürbasyon ama
İstek oldukca kendini tatmin edeceksin baska yolu yok
Bekarmısın? Mastürbasyon yap bende cok bunaldim bu aşırı istekten çok doluyum anlatamam😉
Büyük mu
Evet 18cm kaln ve damrli😉
Çokmu merak ettin😉
Bekarsan ya ilişki ya da buddy bulmak lazım başka çare yok.
Git birine ver bence onla baş etmek zor bende baş edemedim
git bi çay demle sor bakam ona derdi neymiş
Bol bol mastürbasyon yapmak tabi, oyuncak kullanırsan daha iyi
Oyuncak kullanabilirsin, sanal partner ile konuşabilirsin ya da reelde birini bulabilirsin
Baiş etmenize hiç gerek yok.
Napcaz
Evlenebilirsin
Gönül rahatlığı ve özgürce dilediğini yaparsın
Evlenemoyirsam
Sitemizde birçok hayırsever vardır.
Size seve seve yardım edeceklerdir sadece sevabına.
Edemezsin Biyerden sonra
Dimi
Evet seni zorlar
mastürbasyon yap sürekli
Yetmiyorsa
Oyuncak kullanabilirsin
Tavsiyen var mi
Disari cikmak is bulup calismak bedeni yormak
Valla bended evar ve maat kesmiyor sanırım evlenmek care sen evlilil dusunuyormusun
Bir türlü ben de bulamadım çaresini. bıktım bu durumdan
Rahatla kız
🤭🤭🤭
yok mu yardımcı olan
Yokkkk
Sanalda mı yok
Yokk
Benim var ya sen de bulursun
Aşırı seks
Yoksa
Ne yoksa?
Birisi
Mümkün değil
Niye
güvenilir bir erkeği çağırıp arada yalatmak
İmmm
evet. iyi olmaz mı?
Olur
mastürbasyon kesmiyorsa sanal yapmak
Yok düzgün kimse
mastürbasyon yapın kendinizi tatmin edin
sağlam birini bulmakk
Git bul bir buddy takıl işte.
Çözüm belli neden soruyorsun
Kendini rahatlatma yonetemi bul
Edilmiyor partner lazım
Tek başınaysan işin zor baş edemessin
Baş etme isteğin gereğini yap
Kafanda fikir var zaten netlestirmeye çalışıyorsun
sevgili ya da eş yoksa mastürbasyon yapmak
Ara sıra birşeyler yaşayacak birilerini bulmak
İdare ederek bulaşmadan kimseye
mastürbasyon. yapta zina yapma.
Evy
Rica
devamlılığı olan karşılıklı sexting ;)
Evlencen bol bol yaparsin
mastürbasyon yap rahatla
Mantıksız şeyler çözüm olacak
Edilemiyor onunla yaşamayı öğreniyor insan 😂
Sexting
Katılıyorum 🫠
Kendi kendini tatmin etmekten başka çare yok
Düzenli cinsel ilişki düzene sokar
Nefsine hakim olmak
Oruç tuttunuz
Evet
Çare olmadı mı?
Yok
Çok düşünüyor ve videolar izliyor musunuz? İşiniz mesleğiniz var mı?
Sevişmen lazım.
Teşekkürler @ebruucuk
mastürbasyon yapmak
Sevismek dindirebilir
canlısını yasamak
Fakbadi bul
En güzeli seks
Yaşaman gerek
Partnerin ya da oyuncağın var mı
Evlen ya da oruc tut
mastürbasyon
Manit yap