Cinsel Yaşam Libidonuzla nasıl başa çıkıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 merak ettim Libidonuzla nasıl başa çıkıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstekli olmadığım için çok şanslıyım bir şey yapmaya gerek kalmıyor yani 4 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşlı bir yakınını, tuvalete oturmuş ıkınırken hayal et. Libido falan kalmaz. 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çıkabilsem bu saate ayakta okurmuyudumHer anlamda 😅 0 0 Yorumla
Büşraapue Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kendimi mastürbasyonla tatmin ederek 15 8 Yorumla Bergaforr35 1 yıl Büşra iyi cesaret Yorumla Büşraapue 1 yıl @Bergaforr35 ne yapayım 😅😅😅😅😅 Yorumla Bergaforr35 1 yıl Böyle devam hayat cesurlar olduğu için dahada düzene giriyor :) Yorumla albaym01 1 yıl Olm o nasıl foto kaç tane cinayetin var la @Büşraapue Yorumla Büşraapue 1 yıl @Bergaforr35 bir erkek cinselliğe ne kadar düşkün ve mutluluk duyuyorsa bende bu duyguyu mastürbasyon yoluyla duymaya çalışıyorum Yorumla Büşraapue 1 yıl @albaym01 10.000 😅😅😅😅😅😅😅 Yorumla Bergaforr35 1 yıl Sadece mastürbasyon değildir diye düşünüyorum ve ayrıca gerçekten istek belli yaşlarda daha fazla oluyor Yorumla Büşraapue 1 yıl @Bergaforr35 benim fazla evet Yorumla
Nightonr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Ben Adolf Hitleri sevmeye başladığımdan beri cinselliği yok ettim.Bir alakası yok ama mutluyum.Zaman kaybı iğrenç ve güç kaybıydı. 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Düşünmemeye çalışıyorum ama kolay değil 1 6 Yorumla Büşraapue 1 yıl 😅😅😅😅😅 Yorumla Yunusemre1143 1 yıl Sanırım sen de öylesin 😅😅 Yorumla Büşraapue 1 yıl Yok ben yapıyorum üstte yorumum var Yorumla Yunusemre1143 1 yıl Gördüm şimdi. Sen de maşallah fazla ateşlisin sanki 😄 Yorumla Büşraapue 1 yıl Çılgın bakire doğru 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 Yorumla Yunusemre1143 1 yıl Bence böyle olduğun için bu kadar için yanıyor 😅😅 gerçi ben de bakireyim bizim de içimiz yanıyor ama söndüren yok 😄😄 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maalesef başaçıkamıyorum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon ya da sexting yaparak ouyor 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 3 günde bir kere yemek ye gecer 0 0 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Tokatlıyorum olmazsa dağa taşa vuruyorum 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Bu ara çok zor oluyor 0 0 Yorumla
Bergaforr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Karşı cinsimle sexsting yaparak ya sen 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Buz koyuyoruz. 3 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Tankeri bosaltarak 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çekerek 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Olduğu yerde 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Okşayarak 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Asılarak 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Sevgilim sağolsun 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çekerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
İstekli olmadığım için çok şanslıyım bir şey yapmaya gerek kalmıyor yani
Yaşlı bir yakınını, tuvalete oturmuş ıkınırken hayal et. Libido falan kalmaz.
Çıkabilsem bu saate ayakta okurmuyudum
Her anlamda 😅
Kendimi mastürbasyonla tatmin ederek
Büşra iyi cesaret
@Bergaforr35 ne yapayım 😅😅😅😅😅
Böyle devam hayat cesurlar olduğu için dahada düzene giriyor :)
Olm o nasıl foto kaç tane cinayetin var la @Büşraapue
@Bergaforr35 bir erkek cinselliğe ne kadar düşkün ve mutluluk duyuyorsa bende bu duyguyu mastürbasyon yoluyla duymaya çalışıyorum
@albaym01 10.000 😅😅😅😅😅😅😅
Sadece mastürbasyon değildir diye düşünüyorum ve ayrıca gerçekten istek belli yaşlarda daha fazla oluyor
@Bergaforr35 benim fazla evet
Ben Adolf Hitleri sevmeye başladığımdan beri cinselliği yok ettim.
Bir alakası yok ama mutluyum.
Zaman kaybı iğrenç ve güç kaybıydı.
O bizimle başa çıkıyor salıvır gitsin uğraşma
Düşünmemeye çalışıyorum ama kolay değil
😅😅😅😅😅
Sanırım sen de öylesin 😅😅
Yok ben yapıyorum üstte yorumum var
Gördüm şimdi. Sen de maşallah fazla ateşlisin sanki 😄
Çılgın bakire doğru 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Bence böyle olduğun için bu kadar için yanıyor 😅😅 gerçi ben de bakireyim bizim de içimiz yanıyor ama söndüren yok 😄😄
Bol partner, hızlı değişiklik
Maalesef başaçıkamıyorum
mastürbasyon ya da sexting yaparak ouyor
3 günde bir kere yemek ye gecer
Tokatlıyorum olmazsa dağa taşa vuruyorum
Çıkamıyorum ki🤦🏻♂️
Libidomun gosterdigi yere gidiyorum
Çıkmıyorum sanal reel
Asmr dinleyip rahatlayarak
Bu ara çok zor oluyor
Karşı cinsimle sexsting yaparak ya sen
Erkekler vererek