Cinsel Yaşam Eşini paylaşma olayları hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kadınlar bunu nasil kabul ediyor Eşini paylaşma olayları hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Kadınların işine geliyor aslında çok tutucu bir kadın değilse bu teklif ilgisini çekiyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden ama Yorumla blacklines 1 yıl İzletmesi tahrik ediyor ve heyecan katıyor. Farklı kişiler olması da monotonluğu gideriyor. Eşi aynı ama diğer adam değişiyor sonuç olarak. Yorumla Soran 1 yıl Sadakat kadar iyi bişey var mı Yorumla blacklines 1 yıl Sonuç olarak iki tarafta bu şekilde bir fantezi kuruyorsa sadakat kavramı bilindiği anlamda bir sadakat olmuyor ki. Bu tamamen kişilerle alakalı. Yorumla
ckgizlihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Genelde erkekler ikna ediyor bazen de kızlar. Bu biraz izlenen p*rno şlgili 0 0 Yorumla
yüksekLİBDO Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Böyle bir kadın ile tanışırsam evlenirim çok zevkli olur 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. güzel kardeşim şık ve deyyusluk moda oluyor 1 0 Yorumla
Ege601 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 83% 1 yıl Eşimi değilde fb mi olur 2 10 Yorumla Soran 1 yıl Ne zevk aliyon öyle Yorumla Ege601 1 yıl O da bana paylaşacak Yorumla Soran 1 yıl Ha eşin ha fb ne fark eder 2side partnerin ne zevk verir bu Yorumla Ege601 1 yıl Oda fb sini bana verecek yoksa ne zevk aliyim ki Yorumla Soran 1 yıl Amaç ne onu anlamadım Yorumla Ege601 1 yıl Amac benim farklı tat almam Yorumla Soran 1 yıl Kanka eşini paylaşmadan al bu işi yapan kadınlar var para karşiliği. Eşini paylaşinca ne anladın bu işten Yorumla Ege601 1 yıl Esimi demiyor um zaten fb knka o iş için Yorumla Soran 1 yıl Aynı şey ya Yorumla Ege601 1 yıl Nssil aynı şey iki kız geliyor eve. İkisi de istekli sizde iki knkasiniz diğerinin tadına bakmak istemez misin Yorumla
LiseliLolipop Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl kadınların işine gelir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cesaret işi, yaza coğalır 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnandırıcı değil çoğu hayal ürünü bence 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Düşünmüyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır kanka amaç ne bunu nasil yapaniliyorlar Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Kadın zaten eder bunu 0 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Paylasani bulsam keşke 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. her gün mü soracan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kadınların işine geliyor aslında çok tutucu bir kadın değilse bu teklif ilgisini çekiyor
Neden ama
İzletmesi tahrik ediyor ve heyecan katıyor. Farklı kişiler olması da monotonluğu gideriyor. Eşi aynı ama diğer adam değişiyor sonuç olarak.
Sadakat kadar iyi bişey var mı
Sonuç olarak iki tarafta bu şekilde bir fantezi kuruyorsa sadakat kavramı bilindiği anlamda bir sadakat olmuyor ki. Bu tamamen kişilerle alakalı.
Genelde erkekler ikna ediyor bazen de kızlar. Bu biraz izlenen p*rno şlgili
Böyle bir kadın ile tanışırsam evlenirim çok zevkli olur
güzel kardeşim şık ve deyyusluk moda oluyor
Eşimi değilde fb mi olur
Ne zevk aliyon öyle
O da bana paylaşacak
Ha eşin ha fb ne fark eder 2side partnerin ne zevk verir bu
Oda fb sini bana verecek yoksa ne zevk aliyim ki
Amaç ne onu anlamadım
Amac benim farklı tat almam
Kanka eşini paylaşmadan al bu işi yapan kadınlar var para karşiliği. Eşini paylaşinca ne anladın bu işten
Esimi demiyor um zaten fb knka o iş için
Aynı şey ya
Nssil aynı şey iki kız geliyor eve. İkisi de istekli sizde iki knkasiniz diğerinin tadına bakmak istemez misin
kadınların işine gelir
Niye
Cesaret işi, yaza coğalır
İnandırıcı değil çoğu hayal ürünü bence
Or. splar çünkü
Düşünmüyorum
Hayır kanka amaç ne bunu nasil yapaniliyorlar
Kadın zaten eder bunu
Paylasani bulsam keşke
her gün mü soracan
Daha fazla zevk
Sağlam bull olurum