- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
1 yılOna kendini saklamıyorsun ki istediğin olsun. mastürbasyon.. yapmayı derhal bırak! Onunla da buluşunca zaten farkı göreceksin. Sen ne demeye canın sıkıldığında o işe girişiyorsun ki?
Ellerinle tatmin oluyorsan bir adama ihtiyacın yoktur demektir.31 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ya bırakıcam umarım düzelir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cevabını güncellemede vermişsin. Uzun süre mastürbasyon ile boşalınca kendini buna alıştırmışsın. Böyle olunca da başka türlü boşalman zorlaşmış. Olan bu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılAranızda tutku yok. Partnerini tebrik edelim, çocuk emek harcıyor sjd
102 Yorumla
Soran1 yılBiz bir süredir uzak mesafedeyiz. O yüzden yalnız olduğum zamanlar neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum. Onunla buluştuğumda boşalamama sebebim bu olabilir mi?
- 1 yıl
Bilemiyorum olabilir mi ancak hiç bir rahatlama yöntemi arzuladığın birine dokunmak kadar haz veremez. Dokunduğunda o ateş yoksa çok da bi şey hissetmiyorsun demektir
1 yılAdam daha ne yapsın
Her yeri kapat kendini o ana bırak12 Yorumla
Soran1 yılBiz bir süredir uzak mesafedeyiz. O yüzden yalnız olduğum zamanlar neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum. Onunla buluştuğumda boşalamama sebebim bu olabilir mi?
- 1 yıl
İşte asıl sorun o. Her gün mastürbasyon yapmak seks hayatını bitirir. Ben de boşalamıyorum. O da sürekli mastürbasyon yaptığım iÇin. Bazen partnerimle sevişiyoruz ama ben çok mastürbasyon yaptığım iÇin boşalamıyorum. Berbat bişey. O yğzden azalttım ama hala var. Sağlığın için mastürbasyonı bırak demiyorum ama azaltmalısın
Gizli Üye(36-45)1 yılOnce opusme gogusler yalanacak
Sonra vajina emilecek ama oyle sadece klitorisi yalamayacak heryeri yalayacak sonra giricek sonra bosalmadan cikaarcak tekrar yalayacak boyle bi sure devam edecek sonra 2 parmagini icine sokup gel gel seklinde hareketler yapacak sonra yine yalayip girecek bosalmaman imkansiz01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMasta alistirma 1 hafta elleme biraz istekli olursan o yalayip girince erken gelebilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılO anki ruh halin de etkili olur. kafan rahat iyi hissedersen boşalman daha kolay olur. karşındaki de işini bilmesi gerekir
02 Yorumla
- 1 yıl
Tabiki olabilir. sürekli mastürbasyon yapmak da cok iyi değil. biraz azalt bence. aşırı mı isteklşsiin
- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
1 yılNe kadar arzulu da olsan bu isler biraz keyif ici kafan rahat olmasi lazim yoksa gecikebiliyor ya da olmayabiliyor
00 Yorumla
1 yılNe sıklıkta mastürbasyon yapıyorsun peki bugüne kadar
02 Yorumla
- 1 yıl
Peki ilişkiniz basladiginizdan bu yana kaç sefer buluşup birlikte lik yaşadınız
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadında orgazm beyinde biter
Odağını bozan bir şey mi var?
02 Yorumla
Sende sıkıntı var. Erkeğinden etkilenmiyorsun sanırım
02 Yorumla
1 yılDaha önceleri de böyle miydi yoksa sonraları ortaya çıkan bir durum mu bu
04 Yorumla
Soran1 yılDaha önceden de böyleydi
- 1 yıl
Diğer ilişkilerinde de böylesi bir durum ile karşılaşmadıysan sorun tamamen partnerini vücuduna kabul ettirememen den kaynaklı
Soran1 yılİlk defa bu ilişkimde ilişkiye girdim. Biz bir süredir uzak mesafedeyiz. O yüzden yalnız olduğum zamanlar neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum. Onunla buluştuğumda boşalamama sebebim bu olabilir mi?
- 1 yıl
Evet bence tespitin doğru genelde kendini tatmin ediyor ve boşalıyorsun sevgilin ile bu zevki alamaman süreli mastürbasyon yapıyor olman biraz kendini tatmin etmeye ara vermeyi denesene
1 yılÖn Sevişmeyi uzun tutmalısıniz, oral yapmadan önce
02 Yorumla
- 1 yıl
Olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. motive degilsin, partnere karsi tutku yok, yanlis yapiyo 3 unden biri
02 Yorumla
Bi vücutsal sorun olabilir boşalmaya karşı bi duyusu yok vücudun zevk alıyonmuki bide
06 Yorumla
Soran1 yılKendi kendime video izleyerek max 15 dkda boşalırım
Soran1 yılSoruyu güncelledim bakar mısın
Soran1 yılBuluşmadan 1 hafta önce yapmayı kessem düzelir mi
1 yılo işini bilmiyor. her defasında daha çok asabi olursun. kocan mı?
02 Yorumla
- 1 yıl
evet sık mastürbasyon. alışkanlığı boşalmamaya sebep olur. sadece kendi elinle boşalabilirsin.
bunu yapmadan durmaya çalışmalısın
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki aralığı az ise o boşalır sende istek fazla olmayınca geç bosalirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılMastürbasyon uyarım sorunları ve orgazm bozukluklarına sebep olabiliyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. istek duymuyorsun demek ki. Ya da yaptığın şeyden zevk almıyorsun. Başka açıklaması yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBı kadın enstrüman gibidir nereye nasıl dokunacagini nerden nasıl ses geleceğini bilmen lazım ya hani kadında öyledir. Herkes prof olsa zaten kimse kimseyi aldatmaz. Acemilik diyorum ben bu soruna
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet o olabilir ama ayrıca yanlışta yapıyor olabilir. Sen kendi vücudunu da tanımıyor olabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. demekki senin fitilini tutuşturmayı bilmiyor :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGüzel emmesi lazım dilini içine sokarak sonra yavaşça arka deliği de yalarken vajlna parmak atacak
01 Yorumla- 1 yıl
Hayır mastürbasyonun alakası yok daha iyi emip yalasın vajina yalanmak için var
Gizli Üye(30-35)1 yılYa iyi yapamiyor ya da sikinti sende bence sikinti sende
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl düzelir peki
Cevap sahibi1 yılBir kac kez baska erkekler ile dene ya da doktora git
Soran1 yılHayatımda biri varken başka erkekle deneyemem aldatmam
Cevap sahibi1 yılOyle cevap verecegini biligordum ama yine diyeyim dedim
Cevap sahibi1 yılOda olabilir mastürbasyon daha cok hosuna gitmis olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Oral ile orgazm başlangıç için tamam da sonrası yaşaman gereken vajinal orgazm
03 Yorumla
Soran1 yılHayatımda hiç yaşamadım vajinal orgazm diğerini zor oluyorum zaten imkansız gibi geliyor benim onu yaşamam
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun. Orgazm bölgelerini öğret ona
00 Yorumla
1 yılKendi kendine yaptığında boşalıyorsan onda sorun var onu arzulamıyorsun bence
04 Yorumla
Soran1 yılKendi kendime video izleyerek max 15 dk sürüyor
- 1 yıl
Oha sorun onda o zaman
- 1 yıl
Hayır olamaz bence mantıksız
Gizli Üye(25-29)1 yılpopiş mavilere bak açım ölüyorum desem yorum yapmazlar nasıl yardım sever namussuz serefsizler ya ahahahah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Başka biriyle dedene, çabukmu boşalıyor...
02 Yorumla
Soran1 yılHayatımda biri varken neden başkasıyla deniyim
1 yılAdam napsın daha
04 Yorumla
Soran1 yılBu kadar uğraşıyor neden olmuyor peki uğraştığının ben de farkındayım
- 1 yıl
Bi görüşüm var aslında
- 1 yıl
Vibratör al kendine
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIsteksiigin onu seni moda sokamamasi olabilir
00 Yorumla Sende yalandan rol yapıyorsun altında 😂
00 YorumlaHassasiyet mi oluşuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMastürbasyon a alışmışsın düzelir zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO zaman senden kaynakli başkası yaliyor gibi düşün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılSeni yükseltemiyor demek
01 Yorumla- 1 yıl
Mastürbasyona alışmışsın kafanda farklı şeyler kurup yaptığın için uzaklaşmışsın ondan
Bazı danisanlarimizda bu negatif yükten oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılG noktanı bulamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPartneri değiş
94 Yorumla- 1 yıl
Sorun partnerde mi
Cevap sahibi1 yıl@BenPlutonn evet
- 1 yıl
Nasıl yapmalı peki
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaç knk sevgilin tecrübesiz mi
02 Yorumla
Soran1 yılBen 24 o 26 ikimizin de ilk cinsel birlikteliği birbirimiz
Cevap sahibi1 yılOndan olabilir kanki zamanla tam ten uyumu alışma vs olyur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılDemekki seni yeterince tatmin edemiyor
02 Yorumla
- 1 yıl
Yok daha erken olman gerekiyor o zaman
Gizli Üye(25-29)1 yılSen nerde o nerde yaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe yaşıyorsunn ne düşünüyorsun o önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılDoyuramıyor seni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılsenin sert yapılman lazım bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 779 cevap paylaştı. kolaayy gelsiin
00 Yorumla
1 yılBazen oluyo
00 YorumlaYaşlar kaç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Masta alıştın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sorun onda
01 YorumlaSinir uçları ölmüş bunun artık ne yaptıysa aq
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. İsteksizlik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır demek ki püf noktasını bilmiyor
00 Yorumla